Ledig?

Publicerat: 2008-05-30 Kl: 10:20:56 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Trodde jag, ja! Men icke sa nicke..
Jobb 12-18 idag, fint med cash men snart behöver jag lite ledigt. Blev även heldag imorgon fast jag bara skulle ha jobbat 4 timmar. Jag vill ju gå på marknaden, 100% att jag kommer missa den :(

Ikväll är jag bjuden till Janice, blir nog skojsigt! Sen skulle den bege sig mot hamnkrogen för käk, jag känner inte för att lägga mina pengar på så dyr mat, sparar hellre så jag kan lyxa i thailand. Får se vad jag hittar på medans dem käkar :P Vill inte sitta och glo bara, haha.

Aja, ska sticka nu så kankse jag hinner in på birsta city en sväng och kolla om nån har lämnat igen ett par skor i 36 som jag kan köpa, håller tummarna (men troligen finns det inte).

Noll koll!

Publicerat: 2008-05-29 Kl: 09:35:56 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Som vanligt är jag helt ute och cyklar!
Kom precis hem efter en liten åktur bort till mitt sverigebanan och hem, väldigt givande må jag säga. Jag var bombsäker på att jag började 10 men sen sätter jag mig i bilen och kollar jag i kalendern och där står det 12. Tänk, jag hade kunnat sova en timma till och även hinna duscha. Men näe, jag kliver upp dötrött klockan 8, det blev ju lyckat.

Iofs hade jag kunnat farit och jobbat men näe, jag kanske ska ta mig en tur på den stora staden. Martin var ju så cute att han gav mig ett presentkort på 3årsdagen! Så ska kika om jag hittar något fint att köpa :) Gullgull!

     

Ska titta om jag hittar några bra Thairesor med! Det löste sig nog för axelbraxel så :) Vill åka NUNUNU!

Den stora städdagen

Publicerat: 2008-05-28 Kl: 23:28:59 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Ja, som vi har städat idag, eller ah, ikväll!
Slutade 18oo idag, skönt som tusan kan jag lova er. Iofs började jag 8 på morgon för vi hade utbildning med halebop, jättebra utbildning och skitroliga säljmål. nu kommer vi vara taggad tror jag :)

Iallafall har vår kväll gått åt till att städa. Har kliat så i nosen nu på senaste då Sirpan fäller vinterpälsen nu. Det började dock med att Siri blev attackerad av en annan katt och blev så rädd så hon kissade på sig. Stackars gumman! :( sen satt självklart Martin henne på soffan så då var det bara att börja gnugga så då var det likabra att ta hela lägenheten. Siri fick även bada rumpan ;p haha, söt hon blev då.



Martin fick diska och jag dammsög i vardagsrummet.. Efter ett tag tyckte jag det lät så lite innefrån köket så jag tänkte att han satt sig ner för att vila eller något, neru så fel mankan ha. Han stod och torkade av köksluckorna, vad glad jag blev :) Tänk vad lite som kan göra en glad, haha.

Vi har så himla rent och fint nu, luktar underbart. Martin putsade tom speglarna, vad duktig han var min bubbe :) han kan bara han vill.

Sove nu, upp tidigt och duscha innan jobbet.
Heldag imorgon, tur jag är ledig heela långa fredag. Vem vill gå på stan med mig då? ;)

Gårdagen

Publicerat: 2008-05-27 Kl: 09:56:06 | I kategori: Vår vardag | 5 kommentarer

Igår var det shoppe som stod på schemat!
Jag fick hem 2 linnen, ett par byxer och en kamera. Hittade ett par skitsnygga skor med men som bara fanns i 37 sorligt nog. Ska kanske ner på stan och kika om de finns här nu innan jag börjar jobba.


Här är iallafall kameran. Läcker färg som tusan, dock inte därför jag köpte den. Den är vattentålig och stöttålig så man kan simma med den och fota under vattnet och tappa den från 1,5 meters höjd utan att det ska hända något.

Ganska nöjd med min shopping, försvann inte så fasligt mycket med pengar.

När jag kom hem blev Martin och jag bjuden på mat hos pappa, kycklingrulle från mini, dåligt gott var det. När vi ändå var där passade vi på att tvätta med, var ett tag sen :P Började bli ont om kläder, haha.

Sen åkte vi hem och la oss och såg på Desperate Housewives eftersom Sara sa att det hade hänt något spännande där. Slutade med att Martin somna och jag låg och snyftade för mig själv. Så himla fint avsnitt och ah, jag vet inte om jag vill spoila slutet, ni får se för er själva, hemskheter är det iaf för oss DH-fans! :(

Morsdag!

Publicerat: 2008-05-25 Kl: 22:00:45 | I kategori: Mina tips | 0 kommentarer

Jajamen, idag äre morsornas dag! Vad har ni gjort för mamma idag?

Jag och Martin bjöd iallafall hem våra päron på mat. Det blev hasselbacks potatis, marinerade kotletter, sallad och två såser, mangochutney och bea såklart! MUMS! Det var så himla gott. Vi invigde vår altan, första middagen där ute och definitivt inte sista.

Sen gick vi in och då bjöd vi på kaffe och tårta och sen var det paketöppning! :) De verkade nöjda med dagen och det är ju huvudsaken.

Blogg-design!

Publicerat: 2008-05-25 Kl: 21:56:25 | I kategori: Mina designer | 4 kommentarer

Nån som vill ha en design jag knåpat ihop till elin? Hon var inte 100% nöjd.
Jag kan självklart byta färger till något du vill ha, även headern kan jag byta ut och göra något annat.

3 år!

Publicerat: 2008-05-24 Kl: 15:37:02 | I kategori: | 2 kommentarer

Sara + Martin = 3 år tillsammans, 24/5 :)

Nu ska vi sticka på amenta för att käka sen bär det iväg till sundsvall för att gå på bio.
See you later!

Fredag!

Publicerat: 2008-05-23 Kl: 10:33:57 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Vilken härlig morgon!
Har hunnit med att sola solarium, duscha, suttit och bara tagit det lungt. Så himla skönt att börja kl 12, skulle jag vilja göra jämt och gärna sluta kl 6 också, hur toppen vore inte det.

Ganska mysigt väder är det ute också, inte kallt alls.

Nu ska jag fortsätta göra mig iordning sen åks det till birsta om en kvart.

3 år med Martin imorgon! <3

Design!!

Publicerat: 2008-05-22 Kl: 22:38:53 | I kategori: Mina designer | 1 kommentarer

Nu har jag suttit och pillar med två designer!
Hela min dag har gått åt att pyssla med krullans design och även boddas!

Skitnöjd med krulls design, verkligen bra gjort för att vara mig, haha! ;) Iofs hjälpte martin till när jag fastnade, vilket var typ hela tiden. Har fått några damputbrott med när det jäklas, jag har inget tålamod! Men fint som tusan blev det! Hoppas du är nöjd :)

Sara Bodins var dock lite klurigare för hon hade massa krav och grejer och jag som har idétorka nog som det är. Men hon ville iaf ha svart, körsbär och frärger som fadar. Så de vart som det vart :) Har inte hunnit snackat med henne än, hon kanske kan komma mer några fler idéer eller visa någon annan sida man kan kopiera lite ;)

Nu är det snart dax för min design med! Jobbar hela helgen så kmr inte ha någon tid över då, får bli till veckan eller något. För med tanke på flytten till publishme.se så har vissa grejer blivit helt snea. T.ex. så har dem stoppat in en reklam i min meny, skitfult.. Men det ska ordna upp sig framöver :)

Flytt

Publicerat: 2008-05-21 Kl: 11:10:08 | I kategori: Mina vänner | 2 kommentarer

Jaop, nu är min blogg också flyttad!
Har inte riktigt tid att kika runt här nu, för göra det senare.

Nu; JOBB till 20.00
Ikväll; Snack om thailandsresa, hihi! LÄNGTAR!

Filmtipset

Publicerat: 2008-05-20 Kl: 20:51:50 | I kategori: Mina tips | 1 kommentarer



White Chicks, det är bland de roligaste filmerna jag har sett.
Passa på att slå på kanal 6 nu kl 21.00 då den visas.

Lovar er en massa skratt ;P

Thailand

Publicerat: 2008-05-20 Kl: 19:11:03 | I kategori: | 1 kommentarer

Så jäkla sugen på att åka tillbaka nununu!!

Jag har tittat runt på lite olika ställen jag vill åka till och räkat hur mkt pengar som skulle behövas ifall man är borta en månad. Det är ju inte så farligt mkt eftersom det är så billigt att leva där nere, sen beror det lite på om man hittar billiga bungalow oså med :) Hittat jättebilliga biljetter med, vill bara trycka på knappen "Boka", GAH!

   

Balklänning till salu

Publicerat: 2008-05-20 Kl: 17:03:01 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Har lagt ut min balklänning på blocket! Igen, var bara oseriösa köpare sist..

image152

Men tydligen var det någon som ville vara rolig nu oxå.
Ringde från skyddat nummer direkt då annonsen kom upp.
Det var en karl som sa att han skulle gifta sig med sin tjej i sommar, ah vad kul tänkte jag.
-Men jag behöver inte klänningen
-Nehe? Vad behöver du då? frågade jag
-Jo, det är så att jag behöver ha en låda med tjejkläder till svensexan.
-OK?!
-Ja det är ju så att man får ju inte vara med nån annan tjej när man gift sig.
-Eh, nee..
-Så då tänkte jag ha en låda med tjejkläder istället..
-Öh, aha, ah men jag säljer bara klänningen tyvärr och om jag haft något annat att sälja hade jag lagt ut det med?!
-Ah, smart, tack ändå!
-Hejdå!! *klick*

Hoppas verkligen att någon skojade med mig, för sådär cp får man inte vara!! haha!!

Canon EOS 350

Publicerat: 2008-05-20 Kl: 00:03:53 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Idag har varit en trevlig dag, mer händelserik än vad jag trodde den skulle bli.
Elin kom in till mig vid 12, gjorde oss iordning och for på lidl som sagt, handlade lite, hejade på Sara som jobbade och slet. Hämtade sen upp maria och for till donken och käka, marias arbetskamrater verkade bli glad att se henne igen iaf, gulligt :) Stackars maria som är nyopererad, ontont!

Sen åkte jag och elin hem och väntade på martin för att sen dra vidare ner mot birsta. Köpte två stycken Canon EOS 350D! för det fantastiska priset 2990kr, ja media markt, de är ju bara bäst asså. Jag har redan en sådan kamera så vi köpte ut till martins bror och en vän. Självklart måste Elgiganten kontra med att ställa ut en skylt med en Nikon D40 för samma pris, tror dock inte att dem hade några i lager, doh ;P

Vi for även på jula där jag visade martin ett bord jag vill ha på altanen, vi ska klura lite på det, måste ju vara perfekt, haha. Kan ju inte ha för stort bord för då ser altanen så liten ut och kan inte ha för litet bord för då får man inte plats med något.

Hm, missade tydligen en utbildning idag som jag absolut inte haft i tankarna. Hade inte vänt blad i kalendern eftersom jag var ledig idag så då missade jag att jag skulle vara på hotel knaust kl 19, christian påminnde mig 18:16 så jag tyckte det var lite sent och sen hade jag ingen skjuts hem heller, så det sket sig.

BTW, om jag skulle ta studenten iår skulle jag lätt köpa någon av dessa klänningar från http://www.stylebystars.com/ teknikartjejer ska självklart ha svart/mörk klänning med någon gulddetalj, det är snyggast ;)

 

Planer!

Publicerat: 2008-05-18 Kl: 23:01:05 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Imorgon är jag ledig!! Nå så underbart..

Jobbade till fem idag, var lagomt med folkt och jag fick lite lagomt småkluriga case, roliga grejer.
Gillar att vara på service (ibland kan det dock bli för mkt, dumma kunder) dock är jag rädd att någon ska ta min plats där ute, men det verkar iaf som jag räknas som ordinarie personal där nu :P Så det är kul. Men i sommar har vi tagit in en annan tjej och sen även två sommarjobbare, jag vet inte varför riktigt om chefen tror att et blir mkt folk under sommaren eller om vi behöver backa upp med folk ifall man vill vara ledig? Har ingen aning, jag tror inte att det behövs så mkt folk iallafall.

Har bara softat sen jag slutade och smidit lite planer, haha.

Nämen funderar på att dra neröver, närmare bestämt till Thailand i november, vi är några som är intresserade så det är bara höra av sig om man vill hänga på, ju fler desto roligare tycker jag. Jag måste även tacka Frippie för alla tips, bra att känna någon som henne när man ska ut på sånna här äventyr ;) Hon är duktig hon!

Imorgon är jag ju ledig som sagt, då ska jag ska ner på lidl och köpa matlådor och kött. Fick hem lidlbladet idag, haha ;) Sen ska jag väl vänta tills Martin slutar och sen blir det kanske en sväng till birsta, fårse! Beror lite på :)

Ska äta vattenmelon nu, ovanligt va? Det är ju nyttigt och gött så :)

Over and out

Jävligt bra dag :)

Publicerat: 2008-05-18 Kl: 08:51:25 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Gårdagen var toppen!!

Först jobbe och det gick förövrigt jättebra, jääävligt mycket folk var det. Sen hämtade jag upp Elin påvägen hem och vi åkte hem o piffa upp oss lite. Sen fort hem till Krullan, där fick vi gó maten! Grillat!! Sjukt gott kött, potatissallad och massa beasås till det, mums. Sen började dem dricka, jag åt min vattenmelon, haha ;) Tjattrade en stund och sen drog vi igång Sing Star, fyfasen vad roligt det var. Speciellt när Alex spelade in det vi sjöng och spelade upp, verkligen jättefin sång asså, haha.

Sen kom det massa folk och Elin åkte hem, tråk :( Men festen fortsatte för det och roligare blev de.. Tills Alex spillde smirnoff på Playstationet, då vare slutspelat och vi drog igång en skiva istället.

Sen skulle dem ner på krogen och jag ville hem så.. Så underbart att komma hem samtidigt som Martin (<3) för en gångs skull, det var great! Istället för att komma hem till en tom lägenhet och veta att man måste lägga sig tidigt för att man jobbar dagen efter..

Nu skare jobbes! Be Back Later..

God natt

Publicerat: 2008-05-16 Kl: 23:07:24 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Ingen spännande dag idag, jobb som vanligt nu för tiden! Fint det för plånkan. Kan behövas inför mina planer, hihi.

Imorgon blir det nog desto roligare, grillgalej hos krullan, ska bli skojskoj! och gott..
Ses imorgon tjejer, god natt alla!

Ny design?

Publicerat: 2008-05-14 Kl: 21:18:35 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Suttit och klurat på en ny design nu hur länge som helst men jag kommer inte på något som jag vill ha. Jag är grymt dålig på att komma på nya grejer sådär, förstår inte hur det kan verka så lätt för vissa att byta design oså. Jag blir aldrig nöjd jag!

Jag gör först designen i photoshop så jag ser hur det hela blir innan jag (martin) vågar ändra i koderna. Men ne, jag är urkass på sånt här!! Jobbigt jobbigt!

Har kikat runt på andas bloggar med men det är ingen som tilltalar mig riktigt..

Gah, blir nog inget nytt..

Ledig dag = Shopping dag

Publicerat: 2008-05-14 Kl: 19:12:45 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Vilken toppengreat dag detta varit hittills!
Är inte shopping bland det roligaste som finns då? haha, vore ännu roligare om det inte försvann så mkt pengar. Tur att jag är väldigt sparsam och oftast handlar det mesta på rea.

Det jag fick med mig hem var: Nagellack, nagellacks borttagning, ögonbrynsskugga, 'aladinbraller', en klänning och två stycken lite längre linnen. Skitnöjd över brallorna, köpte två par i thailand oxå. Ett par bruna och ett par gröna och innan hade jag redan ett par vita. Så nu fattas det bara ett par gråa ;) Så jäkla härliga att dra på sig när man vill vara lite lodig (kankse fel ord men kom inte på något annat) men ändå se bra ut.

Nu ska jag tabort mitt röda nagellack som jag snodde av Janice i helgen, det ser lite trashigt ut nu. Sen ska jag pensla på mitt nya beiga nagellack..

See you later dudes..

Vattenmelon

Publicerat: 2008-05-13 Kl: 23:21:30 | I kategori: Vår vardag | 4 kommentarer

Det är ju tur att bloggen fungerar så felfritt ikväll, är först nu jag ens kan logga in på blogg.se.
Sitter i soffan och fixar lite serier tills vi ska lägga oss, har precis satt i mig lite vattenmelon. Den var sådär perfekt söt och god, mums! Blev så frestad när jag såg en kollega igår på lunchen mumsandes på en honungsmelon.

En sak som gör mig lite brydd är att jag har ca 40 besökare om dagen och inte en enda kunde komma med ett bra tips att hjälpa mig få Martin sluta snusa (han har sagt att han vill). Är det så svårt? Ni får gärna vara anonyma om ni känner för det..



Onico det tobaksfriasnuset gör tänderna såhär snuskigt fina.

Ny arbetsvecka

Publicerat: 2008-05-12 Kl: 10:55:10 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Börjar inte förrän 12.00 idag, otroligt skönt!
Klev upp strax efter nio och hoppade in i duschen sen satte jag på mig morgonrocken och åt frukost, bara martin som fattas då. Längtar tills båda är lediga så vi kan fika tillsammans ute på altanen, myspys.

 

1. Snart klart !! 2. Märks det att jag älskar turkost?

Jobbar till 18.00 idag, skönt pass, helt lagomt. Skulle inte klaga om jag alltid fick jobba sånna pass ute på tele. På service gör det inget om jag är från 9.30 tills 20.15, för där får man iallafall vila benen = sitta ner.

Kommer ni ihåg att jag beställde en almanacka? Den har iallafall kommit nu. Eller, det kom två stycken faktiskt. Blev något fel när jag beställde så jag råkade få två stycken. Helt förtvivlad blev jag då de faktiskt kostade närmare 300kr styck. Mailade personligalmanacka.se och sa att det blivit fel någonstans i beställningen. Självklart gick det att lösa, han svarade att jag skulle spara den jag tyckte mest om och skicka tillbaka den andra så skulle jag få tillbaka mina pengar för den ena almanackan. En stor eloge till dem som var så tillmötesgående och verkligen serviceminded!

   

Rättvisa..

Publicerat: 2008-05-11 Kl: 21:45:26 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Kom hem för en stund sen, från martins föräldrar.
Jag gjorde guacamole som vi tog med oss, det bjöds ju som sagt på tacos. Så jäkla gott det är asså!

Martin har kämpat på med altanen idag, nu är det bara "staketpinnarna" som fattas, själva stommen är på plats. Känns jätteskönt, min karl han är händig han.

Men min karl är oxå orättvis. Han säger att han slutar snusa om jag slutar sminka mig, låter det bra? Jag skulle kunna gå genom eld för att han ska sluta med det men smink är en grej som gör att jag får starkare självförtroende, jag som har skitkasst självförtroende, varför vill han ta det ifrån mig?  Kom med förslag vad jag kan sluta med för att han ska sluta med att snusa.

Dagens bloggtips:
Granis.blogg.se, en 18 årig kille som har en bebis på 1 år.
Verkar enormt mogen jämfört med andra killar i hans ålder och jag tror han är en jättebra förebild för hans lilla dotter.

Att sova på soffan

Publicerat: 2008-05-11 Kl: 08:45:44 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Sheisse, vad trött jag var igår när jag kom hem.
Sov bara fyra timmar den natten så det vart lite tungt att jobba.
Men det gick ganska fort ändå, Sarisen kom på besök och köpte en telefon av mig och även bror och Mia var förbi.
Martin höll på med altanen när jag kom hem, fint det blir. Nästan hela golvet är klart iaf.
Hans pappa och bror hade tydligen varit här under dagen och hjälpt till.

Sen la jag mig i soffan och låg där ända tills 8.00 imorse, råkade visst somna litegranna, skönt!!
Är helt utvilad nu så det är bra. Sitter i köket och äter nudlar för tillfället.

Har för mig att martin sa att vi var bjuden på tacos ikväll hos hans föräldrar.
GUACAMOLE <3

   

Måste göra mig i ordning nu, 9.00 borde Maria komma.

Äntligen fredag

Publicerat: 2008-05-09 Kl: 10:08:58 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Jappjappjapp, här sitter jag i morgonrocken och är nyduschad.
Om en timma ska jag börja bege mig söderut för 4 timmars jobb, nödvändigt det känns..

Sen äre bara spurta hem och byta om till nå finare kläder och iväg till Janice på ferre! Blir inge dricke såklart eftersom jag jobbar imorgon, fårse hur länge jag blir oxå med tanke på att jag tydligen börjar kl 8.00 imorgon, ska ha utbildning, så jävla ovanligt det börjar bli då ;)

Martin han ska köpa virke till altanen han och förhoppningsvis ska han väl börja bygga med.
Imorgon när jag slutat ska jag hjälpa till med bygget :) Kul att det äntligen händer något, hihi.

Ska dra lite om gårdagen med, slutade 20.00 och då väntade jag på Emil så han kunde köra före mig och visa vägen till Nöjeshallen i Nacksta. Väl där så fick vi käk, potastisgratäng, fläskfilé och svampsås, tro ni de va nå gott då? mums! Sen vare dags för utbildning och efter det lite nöjen. Några körde laser-grejsimojs men jag kände inte riktigt för det så vi andra stod och sköt straffar, spelade basket/ishockey osv, var kul :) Hockey var inte min grej iaf, klubban var lika lång som mig. Sen var det tjurridning som stod på listan, testade en gång och höll mig kvar ganska länge men jag var orolig att jag skulle bli åksjuk, haha.

 

Sen skjutsade jag ner några på Avenyn tror jag det var och jag drog hem, så rolig är jag ;)

Det är underbart att vara kattägare!

Publicerat: 2008-05-09 Kl: 10:00:16 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

image142

Det lilla monstret....

Varför har man inte hört nåt om detta?!

Publicerat: 2008-05-09 Kl: 01:47:12 | I kategori: Vår vardag | 4 kommentarer

Ikväll fick jag veta något som skar så fruktansvärt i hjärtat.
Har tydligen, för två veckor sen, varit världens pådrag på IKEA i birsta.

En treårig liten flicka försvann från sin mamma i det stora varuhuset. Mamman gick till infon och bad dem ropa efter henne osv, men medans tiden gick blev hon såklart mer och mer orolig. Polisen kallades dit och dörrarna låstes, ingen fick gå ur varuhuset förräns flickan är funnen. Har ingen aning om under hur lång tid detta pågick men de hittade iallafall flickan inne på herrtoan, där någon rakat av henne håret och satt på henne en keps.

Varför gör man såhär?! Det är så hemskt!!! Människan är definitivt det farligaste djuret på jorden.. Hur kan vi göra såhär mot våra medmänniskor? Ussh, jag blir mörkrädd.

Jag har inte ord kvar till något annat, skriver om min kväll imorgon istället.. 

12 timmars jobb.

Publicerat: 2008-05-07 Kl: 22:05:19 | I kategori: Vår vardag | 6 kommentarer

Idag cashade jag in bra med pengar!

Åkte ner vid kvart över 7, framme strax innan 8 och då drog vi ganska direkt till hotell scandic med Per från Telia. Där bjöds det på frukost och vi hade lite utbildning och gick igenom våra säljmål osv, jättetrevligt. Hade redan käkat frukost så jag tog fruktsallad och en macka, efter det höll jag på att kräkas, var så jäkla mätt.

Tillbaka till Media Markt och då hade jag inget att göra så gick ut på lagret för att hjälpa till att pataca lite.
Sen ut på service för att börja en timma tidigare. Har varit nå grönjävligt med folk på service idag, helt sjukt. Aldrig varit så många där medans jag jobbat på service iaf. Var rätt jobbigt där ett tag.

Blev tyvärr ingen sovmorgon imorgon heller för min del, kan inte säga nej!! Måste kanske lära mig det, men iofs så jobbar jag ju somsaft bara 4 timmar på fredagen så det kan vara bra att jobba in 2 timmar till imorgon. Väntar mig en fin lön i slutet av denna månad :) Btw, Imorgon är det laserhallen som gäller after tha w00rk!

Strax innan jag åkte förbi midlanda såg jag at det var ett plan som var påväg att landa och när jag åkte över bron så var den precis framför bilen min, så coolt! Fick ingen bra bild på det tyvärr :/ Drog upp telefonen lite för sent. Älskar att flyga, så härligt att sitta där uppe och titta på alla moln. Längtar tills i november då vi förhoppningsvis åker någonstans!

Så brupper, samla ihop lite respengar så drar vi söderut i november, check?



Fin solnedgång ikväll, bilden gör dock inte rättvisa för sig

En sak till: Fyfan vad kul med kommentarer!! Fortsätt så :) Man får som mer inspiration att skriva då.

PUSS

Happy birtdays!

Publicerat: 2008-05-06 Kl: 22:14:39 | I kategori: Vår vardag | 6 kommentarer

Idag har jag ätit tårta två gånger! Stort grattis till min söta, älskade lilla farmor och även till min kollega Daniel.

Skuttade upp ur sängen vid kvart över 6-halv 7 imorse för att göra mig iordning och sticka iväg till Media Markt. Det var  utbildning på schemat och Topcom stod för det. Jag lärde mig iallafall några grejer så det var bra :) Synd bara att det var på min lediga dag, sånt är livet. Efter utbildningen stack jag iväg till Ö&B for some food shoppin' och sen vidare till Elingums! Hade jättetrevligt där!! Älskar hennes hem, skönt att bo på landet.. Dock lite väl långt ifrån allt. Någon gång ska jag och Martin ha hus med sjötomt vid bondsjön ;)

Imorn äre jobb som gäller men först utbildning 8 - 10 IGEN!! Ser framemot det, verkligen :( nämen som sagt, det är nyttigt att lära. Men va sjutton, jag börjar inte förrän kl 12 egentligen så det känns surt. Slutar kl 20 och då känner jag på mig att jag kommer däcka direkt när jag kommer hem, haha.

Sen kära läsare (elin, haha), en god nyhet: Jag slutar 18.00 på fredag, wiiihooo!! Sjukt glad. Då har jag fortf orken kvar att göra något på kvällen (elin har dragit ihop till ferre) och sen att jag bara jobbar 4 timmar den dagen gör inte det hela sämre. Kanske till och med följer med ner på krogen då ;)

Men nu äre baskemig sängen som gäller, ska försöka locka med mig Martin till sängen med, mysen!

personligalmanacka.se

Publicerat: 2008-05-05 Kl: 20:29:01 | I kategori: Min shopping | 4 kommentarer

Jag beställde precis en almanacka! 

Har varit på jakt efter en och nu hittade jag en jätterolig sida där man kunde designa sin egna almanacka. Den kommer till mig om ca två veckor. Synd bara att det har gått 5 månader av året redan, haha. 275 kr inkl frakt betalade jag.


Ville inte ha rosa (fast det är jättefint). Ljusbrun föll i min smak men passade inte med färgena man kunde välja innuti (rosa, grön, blå och gul). Så min almanacka fick bli ljusorange med vit text utanpå och innuti är den ljusgul! Det blir nog bra, det är ju trots allt, bara en almanacka ;) haha

Förnedrings TV

Publicerat: 2008-05-05 Kl: 16:02:38 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

image1136

Hur kan man förnedra sin flickvän på det här sättet?

Han har själv sagt att han såg hur dåligt hon mådde men ändå avbröt han inte? Visst, det är ett spel men var det verkligen värt 75.000kr?  Det kan man ju undra.. De frågade bland annat om han föredrog blondiner och det gjorde han, hans flickvän är brunett? Han önskade även att hon skulle ha silikonbröst. Jag förstår inte hur man kan önska en sån grej! Det är ett kirurgiskt ingrepp och saker och ting kan gå fel. Att bli sövd är inte en dans på rosor.

Stackars tjej!!

Serva bilen

Publicerat: 2008-05-05 Kl: 14:35:06 | I kategori: Mina tips | 2 kommentarer

Hejhallå igen!

Nu har jag ätit mina nudlar, duschat och gjort mig i ordning för dagen. Ska snart sticka till dollar och köpa tvål, hårspray, titta om de har nagellacksborttagning osv. Sen antingen åka förbi berners eller hem och ringa dem. Kan ju inte vara utan bil i veckan så jag måste försöka styra upp det dära :/ Sen om bilen ska lämnas in idag så måste ju nån hämta mig, kan ju inte gå från saltvik, nejnej! ;)

Herromdagen fick jag hem ett paket från Buzzador, gratis såklart.



Innehållande 6 st deodoranter och en duschcréme. Mamma och Mia fick varsinna deo's så jag har 3 till övers. Någon som vill testa? Det är Doves nya Go Fresh med lukt av päron, grönt té och gurka, mmm ljuvlig doft!
Det ända jag behöver göra är att dela med mig av produkterna och raportera in till buzzador vad vi tyckte om produkten.

Vill du oxå bli medlem? Klicka här




Vill varna för denna mascara

Lumene Blueberry Curl, köpte den för det utmärkta priset 99kr. "Förpackningen" är skitsnygg ochjag tänkte att den kan ju inte vara sämre än H&M's egna mascara. Men det kunde den. Mina fransar böjer sig inte et dugg, syns knappt att man har mascara så jag tog på ett lager till, det dög inte heller men jag orkade inte bry mig. Nu till det värsta, när jag skulle tvätta bort mascaran så gick det inte. Jag köper alltid vattenfast och dem har det inte varit några problem med. Tvättade med olja men det gick fortf inte bort och ont gjorde det eftersom fransarna klibbade ihop. Så varsegod, prova den om ni vill men jag varnar er.

Hej igen

Publicerat: 2008-05-05 Kl: 11:42:36 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Var ett tag sen jag skrev, är en sån där periodare jag. När det har gått någon dag utan att skriva, ja då kan det lika gärna gå några till tänker jag. Sen börjar jag skriva igen och då håller det i sig ett tag.

Har hänt en hel del iallafall, vi har dock inte kommit längre i byggandet av altanen. Idag när martin slutar ska vi åtminstonde lägga plattorna på plats och även reglarna. På fredag ska martin handla virke.

Annars händer inte så mycket, sov till halv 12, var jävligt skönt kan jag lova. Har jobbat väldigt mycket nu och mer kommer det att bli. Onsdag-Söndag denna vecka varav en massa utbildningar och självklart morgonmöte kl 8-10 på min lediga tisdag, wiho vad jglad jag blev då! Kommer nog bli en jobbig vecka!

Måste göra mig iordning nu så jag hinner med att göra lite ärenden jag planerat in och även ringa berners för att det är tydligen dags att serva bilen, hejdå flera tusen kronor :(

I'll be back ;)