V 38 och sista jobbdagen

Publicerat: 2012-03-31 Kl: 15:51:47 | I kategori: Gravid med Milo | 0 kommentarer

Idag går vi in i v 38 och jag har jobbat mitt sista pass på minst sex månader iallafall.

Har haft en jättebra sista jobbdag, städat undan alla mina papper. Fixat lite extra mycket i utställningen och bara haft trevligt. Goa glada kunder och härligt väder blev det ju till slut.

Har börjat få ont i fötterna som tusan. Är lite svullen och det sticks och pulserar i dem.. Men annars mår jag bra som vanligt :-) förkylningarna är nästan borta med! Tack gode Gud! Har riktigt ont i högra revbenen dock. Men det är inte långt kvar nu så jag borde stå ut :) tycker han kan lägga sig lite längre ner så jag slipper ha hans rumpa under mina revben!

Igår bäddade jag i ordning spjälsängen och gudis vad mysigt det blev. Vill ha klart hans rum snart så vi kan möblera där. Ska nog ta och jobba lite där imorgon. Om vi inte är ute på gården och grejar om det blir fint väder.

Joline ska få sin Studsmatta imorgon :) får leverans av min kollega som vi fick köpa av! Undra hur glad hon kommer bli?:)

 

Utan tutte

Publicerat: 2012-03-28 Kl: 09:19:43 | I kategori: Joline 2 - 3 år | 1 kommentarer

Nu har vi bestämt oss att sluta med tutten. Varför? Jo för att på nätterna, så fort hon tappar den där jäkla tutten så gallskriker hon och lever rövare.

Dessa två nätter hon varit utan har varit underbara :-) inte ett ljud från henne på hela natten. Hon kommer fortfarande in till oss mitt i natten men det får vi ta tag i en annan gång. Vi är väldigt nöjda med att hon somnar i sin säng och att hon är lugn och sover bra när hon väl kommer till oss.

Det har gått över förväntan att vara utan tutte iallafall, jätteduktig är hon :) vi är så stolta över henne! Vet att det kommer komma dagar som är hemska men just nu funkar det superbra. Imorse grinade hon efter den men då pratar vi om vad hon ska få om hon klarar det här; en studsmatta!:-)

Det går över efter en stund och då verkar allt vara glömt och hon är storflicka som hon säger själv. Gick bra på dagis igår med. Hon kunde inte somna men det hade inte varit nåt tjat efter tutte iallafall.

Igår när jag kom hem så var svärmor och jullan här :-) de hade gjort jättefint med påsklilkor, påskris och blåbärsris och maten var serverad! Herregud vad bra man har det!! Tack <3

Jag har jättedåligt med idéer vad det gäller att pynta och fixa men svärmor kan det där hon:) Lägger upp lite bilder så får ni se vad fint hon gjort!

Måste bara säga vilket flyt vi har nu. Igår så sålde vi både spjälsängen och jolines gamla garderob. Har fått tag på spjälsängen vi verkligen vill ha, ska hämta den ikväll :) såg även att Elgiganten hade kampanj på vår köksfläkt vi vill köpa så då fick vi den 500:- billigare. Allt verkar för bra för att vara sant :)

Idag ska vi ner till birsta och köpa vindsluckan och hämta ut vagnen! Ska hämta ut en babybox med :-) måste springa in på Ikea och köpa barngalgar med.

 

Snart så

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 07:35:11 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Idag är det fyra arbetsdagar kvar! Är ledig imorgon, vilket ska bli superskönt. Då ska BB-väskan packas ;) det jag kan packa iallafall! Sen får jag skriva en lista med grejer som Nicke får springa och plocka ihop.

Kom på precis nu att vi inte köpt några blöjor än! Ska anmäla så vi får hämta ut en babybox i samma veva som vagnen med. Herregud! Denna gång är man inte alls lika förberedd som förra. Har inte riktigt haft tid för sånt :-) men njutit av magen har jag gjort. Den är ju för underbar!

Älskar att vara gravid <3

Har äntligen fått tag i spjälsängen vi vill ha och har förhoppningsvis sålt våran redan. Turen verkar vara på vår sida nu.

Igår var det dags att sluta med tutte för Joline! Har gått jättebra hittills. Sovit utan till och med :-) har varit en väldigt lugn natt om man jämför när hon har rutten för då grinar hon så fort hon tappar den! Inatt har hon inte gett ifrån sig ett ljud <3 mamma & pappa är så stolt. Men vi tror inte riktigt på att det ska gå såhär lätt, det kommer bli jobbigt men nu måste vi vara hårda!

Bild på Joline och hennes minsta kusin Birger, så söta!

V 37

Publicerat: 2012-03-24 Kl: 16:22:42 | I kategori: Gravid med Milo | 0 kommentarer

36 fulla veckor och inne på den 37de. Hugedamig vad fort tiden går.

Har börjat med järntabletter nu då mitt blodvärde var dåligt, behöver tydligen lite bättre värden inför förlossningen.

I veckan har det varit superjobbigt att jobba. Varit trött och superförkyld! Men idag gick det bra :-) var sjukt mycket folk så nu har jag ont i fötterna istället.
nu är det 5 arbetsdagar kvar..

Gjorde gipsmage i torsdags. Vad liten den blev :) känner mig jättestor men de flesta säger att den är liten och blir chockade när jag säger hur många veckor det är kvar.

Snacka om att man längtar nu, dock inte till själva födandet! Det skippar jag gärna ;) tänk att få snusa bebis hela dagarna! M Y S <3

 

Mina två

Publicerat: 2012-03-22 Kl: 22:02:27 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Mina två magar tillsammans!
Jolines är gjord 5 dagar innan BF och lillens 3,5v innan BF <3

Det är en väldigt stor skillnad på dem när man ser dem tillsammans. Tycker de känns lika att bära på men uppenbarligen inte :)

Grundat

Publicerat: 2012-03-22 Kl: 07:23:22 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Första varvet grundfärg sitter i taket inne i lillens blivande rum :-) ikväll blir det grundning nr 2 och i helgen täckfärg!

Kommer bli himla ljust och fint där inne. I taket finns en vindslucka med en platsbyggd stege men den ska bort så småningom, ska dit med en lucka med inbyggd stege som man fäller ner vid behov!

När stegen är borta kan jag börja spackla och sen måla vitt, vitt, vitt på väggarna ;) golvet blir ett liite senare projekt. Måste bli klar med badrummet först :-)

Så skönt att det rullar på i alla fall, snart är bebis här och då vill man ha lite ordning och reda. <3

Tar igen mig

Publicerat: 2012-03-21 Kl: 15:34:33 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Sitter och tar det lite lugnt just nu, väntar på att tvätt nr 2 ska bli klar så jag kan tvätta min och jolines mysdressar som jag köpt på Gekås. Knallrosa velourdressar ;) sen ska jag slänga in alla gubbens jobb-byxor. De är ofta hur dyngiga som helst så de kör man gärna separat :)

Har hunnit rätt mycket idag när jag varit ledig! Har rensat upp i blivande bebisrum fd 'skrotrum' ska målartvätta taket där så fort jag orkar för ikväll kommer min far och hjälper oss att måla taket, tack gode Gud <3

Var en hel del skrot där inne varav namnet skrotrummet, haha. Blev en hel del slänga! Mycket fick åka till källarn och vissa saker fick tillfälliga platser tills vidare.. Längtar tills vi har ett riktigt förråd att ha vinter/sommar kläder i och skor m.m som man använder sesångsvis. Vill inte ta ner textiler till källarn pga fukten!

Har dammsugat övervåningen med då det var rätt skitigt av byggdamm osv, ussha.. Och än är vi inte klar! Rätt jobbigt att vara lite halvpedant när man bor upp i renovering. Blir aldrig riktigt rent och måste städas var och varannan dag. Skulle inte kunna ha hund eller nåt innedjur överhuvudtaget längre, Fytusan! Mår illa när jag ser alla hårstrån som ligger på golvet och man vet att barna leker där..

En sommarkanin kan jag tänka mig när joline blivit större och börjar fråga efter djur. Vi har så tur att bo upp i kor, kalvar, hönor, katter och hundar ändå så tror att hon kommer vara lika nöjd som oss :-) de ska ju tas hand om också och man blir ju så upplåst! Vi får ju låna Eros om vi vill med, han är världens goaste hund!

På tal om kalvar så har det kommit några nu. Såg en rackare när jag sopade på altanen! De är så söt <3 kommer ihåg förra året när tre av dem rymde utanför stängslet. Fick ta joline i vagnen och springa ner och skrämma in dem igen medan Nicke ringde bonden. De är ju så nyfikna och busiga Berge-kalvarna :-)

Här har ni en bild på vår lilla majbrasa ;) nån som vill komma på grillfest? Haha!

Suck

Publicerat: 2012-03-21 Kl: 08:43:45 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Kollade deklarationen igår!

Gud vad besviken jag blev. Betala tillbaka i år igen.. Lidl hade dragit åt pipan för lite skatt förra året. Tack för den. Det behövde inte jag som ska vara mammaledig.

Två år i rad har det blivit såhär nu. Alla mina år på MM har jag fått tillbaka fina pengar. Aja, hoppas det går till sig nästa år nu när jag bara har en arbetsgivare.

Hade jag fått tillbaka pengar hade jag kanske unnat mig en sån här :-)

MYS!

Publicerat: 2012-03-20 Kl: 19:00:02 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Pysslade med bebiskläderna igår. Hur mysigt? Helt otroligt när man ser de små bodysarna Joline haft. "Mamma, vilken gullig" säger hon :) min sötjänta! Älskar henne så otroligt!

Idag har jag varit hos min BM! Magen hade växt 3 cm på 2 veckor denna gång, märkligt värre. Hade dåligt blodvärde så gubben har köpt järntabletter till mig idag. Skrev förlossningsbrevet gjorde vi med. Hjärtat tickade på i 140slag/min denna gång med. Fort ett ruckbart huvud som låg neråt. Önskar bebis kommer ut snart för nu har jag så ont i revbenen och ryggen. Nedrans upphakning som aldrig släpper :(

På torsdag ska vi göra gipsmage! Sen kan han komma tycker jag ;) ska packa iordning BB-väska imorgon när jag är ledig.

Här kommer bild på tillfälliga bebishörnan. Garderoben ska stå i lillens rum när det är klart. Vaggan ska vara kvar i vårt rum, blir en spjälsäng i bebisrummet <3

Garderob

Publicerat: 2012-03-19 Kl: 07:59:28 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Blev två nya garderober igår. En till Joline och en till lillebror. Så jag har lovat lillan att efter jobb/dagis ska vi hänga in hennes och lillebrors kläder i dem :-)

Jolines gamla garderob var så stor och klumpig och jag orkade inte måla den som jag tänkt. Nu blev det IKEAs Hensvik barngarderob. Liten och gullig :)

Bebisrummet är i princip urplockat nu. Är lite smågrejer kvar där innan man kan börja fixa. Det värsta är att det ska in golvvärme där och i hallen utanför. Blir så jävla dammigt och skitigt när man håller på med det. Men bra kommer det bli :-)

Igår vart det grillning nummer 2 för i år. Hur gott som helst! Mumma! Nu har vi gomatlådor idag till lunch ;)

Yey

Publicerat: 2012-03-18 Kl: 07:56:38 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Turen har vänt!
Har hittat garderob till lillens rum på blocket och den fanns kvar, så vi ska åka och kolla så fort mina älsklingar vill vakna bara;)

Idag vid 12 ska jag, syster, mamma & svägerskan Malin iväg till hennes mor på seans! Ska bli väldigt spännande.

Medans vi är borta ska nog min bror vara här med sin son och Nea ska också vara här :-) så joline och hon kan busa. Nea älskar jolines lilla hus på hennes lekrum, så sööt!

Sen när vi kommer tillbaka hoppas jag att grabbarna kan köra ut två garderober och våran gamla säng till mammas stuga. De står just nu i det blivande bebisrummet så det måste bort :-) ska börja fixa där inne så fort de försvinner.

Om vi köper garderoben på blocket vet jag vad jag kommer göra ikväll :) hänga och vika bebiskläder! MYS!

Vecka 36

Publicerat: 2012-03-17 Kl: 07:57:53 | I kategori: Gravid med Milo | 0 kommentarer

35 fulla veckor avklarade nu och inne på v 36! 35 ynka dagar till beräknat datum. Efter dagens jobbpass är det 10 dagar kvar att jobba, två veckor alltså!

Nu behöver jag verkligen vila snart! Har dragits med förkylning hur länge som helst. Det kan nog bero på att kroppen är lite slut just nu. Behöver vila inför kommande förlossning :-)

Tur jag har ett jobb där jag kan göra mycket pappersjobb om jag känner mig slut någon dag. Och tur jag har bra kollegor som förstår att jag inte är i samma skick nu som för några månader sen.

Bebis trycker nå fruktansvärt mot mina högra revben nu. Vill helst ligga eller stå för då känns det inte lika mycket. Men att sitta gör så ont. Gör ont bak mot ryggen med, precis som när vi väntade joline. De måste ligga på samma sätt i lillmagen min :)

Halsbränna får jag dras med också, men den är absolut inte lika farlig som med joline. Då fick jag sitta och sova, vaknade ofta av att det brann i bröstet och halsen på mig. Nu är det mest under dag och kvällstid. Tabletter hjälper inte..:(

Han har lugnat ner sig ordentligt där inne, hicka känner jag flera gånger under dagen och några små rörelser då & då. Mest rör han sig på kvällen vid läggning såklart :P men det är lugnare än innan. Lugnet före stormen har jag sagt. Han behöver också vila och samla kraft tills han ska ut :)

Annars händer det inte så mycket mer just nu. Vill hitta en byrå jag kan börja packa in bebiskläderna i. BB-väskan måste vi ta tag i med!

 

Tok Gubbe!

Publicerat: 2012-03-16 Kl: 07:56:00 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Tro ni inte han hann att börja lägga golvvärmen igår med? Halva badrummet klart. Andra halvan till veckan!:-)

Bildbevis

Duktig <3

Publicerat: 2012-03-15 Kl: 20:13:21 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Min älskling är i badrummet för tredje kvällen i rad nu. Spångolvet är klart så nu har han hållt på att fräsa vändningarna i spåret för golvvärmen. Verkar vara ett grisgöra det där!

Stackarn!:( jag har så dåligt samvete för att jag inte kan hjälpa till. Dammsugare lite där igår mer kan jag inte göra. I helgen ska han inte behöva greja där inne nåt. Vi ska vila upp oss. Till veckan ska det komma en kille och kika på jobbet med spackling för fall, tätskikt och mattläggning. Så vi får pris på det. Gubben ska börja med golvvärmen till veckan med. Hoppas vi kan börja med väggarna veckan därpå. Rikta upp dem och gipsa.

Känns så nära men ändå så långt bort! Skulle vara så skönt att få klart på det nån gång. Få ett riktigt badrum och tvättstuga! Så less på att hänga tvätt i hallen nere.

Kan inte berömma min finaste älskling nog. Han är så duktig! Tycker så synd om han också. Behöva slita på kvällen när han varit igång hela dagen på jobbet.. <3 Du är bäst baby!

Älskar dig mest av allt!

Godmorgon

Publicerat: 2012-03-15 Kl: 07:20:09 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Både jag och gubben har blivit riktigt bra på att vakna tidigare på morgon. Vi kan nog bara tacka vår nya säng för det :-) man känner sig riktigt utvilad när man vaknar och oftast har man inte rört dig speciellt mycket på natten utan man vaknar som man somnat. Det är ett bra tecken på en riktigt bra säng, att man inte behöver snurra runt på nätterna.

Tre arbetsdagar kvar denna vecka, det går fort :-) imorgon ska vi äta ute med familjen, det blir mysigt. I helgen hade vi tänkt köra nå grejer mamma ska ha ut till stugan. Just nu står de i vårt blivande bebisrum och där hade jag tänkt börja måla när jag blir ledig :-) måste köpa en garderob/byrå till lillen snart för just nu ligger alla kläder i påsar eller kartonger.

Apropå det så kanske det är dags för BB-väskan att bli packad snart. På onsdag när jag är ledig kanske. Kan vara bra för nu vet man inte när han tänkt komma :-)

Det känns som lugnet före stormen i magen. Han har nog lagt sig tillrätta för de senaste dagarna har det spänt i ljumskarna och jag har haft den där "mensvärken" mot kvällen. Han har varit mer lugn än innan med. Känner såklart att han rör sig men absolut inte lika mycket.

Ska till BM på tisdag, får se om magen växt något då. Vet ju att han där inne växer iaf. Mitt SF-mått i vecka 30 var 28cm och i vecka 34 29cm. Så spännande att se om det dragit iväg nu eller om det står still..

Vet inte om det är denna gång man skriver förlossningsbrev? För sen är det ju bara ett besök till innan BF. Har ett besök bokat efter BF med men det hoppas vi inte att vi ska gå på.

Med Joline skulle vi till BM dagen efter hon kommit, på morgon så då fick vi ett jättegulligt grattis SMS istället. Det var kul :-)

Snart blir det till att göra ännu en gipsmage, är så tacksam att tjejerna fixade det till mig sist. Så nu har jag varit och köpt sidenband, ett rosa och ett blått.

Snaark

Publicerat: 2012-03-12 Kl: 07:07:09 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Dotra ligger bredvid och snarkar så sött. Inte alls ovanligt att jag vaknar först i detta hus :-) ganska skönt att vara morgonpigg faktiskt. Dagen blir så mycket längre.

Idag är vi lediga och då ska vi försöka hitta gardiner till lillens rum. Har ju två tygaffärer i stan kom jag på. Har aldrig varit på någon av dem så det ska bli intressant. Ska försöka hitta lite stuvbitar i olika blå tyger att göra vimplar av med. Ska göra vimplar till joline med, har tänkt det sen sist jag var mammaledig. Ett bra tag sen alltså, har tyg och allting.

Köpte en ny klocka från jobbet i lördags, har spanat länge men nu slog jag till. Den är ju inte speciellt dyr för sin storlek. 1 meter i diameter. 790:-

V 35

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 08:57:19 | I kategori: Gravid med Milo | 0 kommentarer

Gick in i v 35 igår, bara 5 veckor kvar :-) och bara 3 veckor jobb kvar.

Känner mig inte alls på topp på jobbet nu. Är väldigt trött och slut när jag kommer hem fast jag gjort mycket pappersarbete. Gör väldigt ont i ben och fötter.

Tillväxtultraljudet såg bra ut. Han var lite mindre än normalt men inte såpass att man håller någon extra koll. Men hon sa att det kan ju komma en period nu som gör att han växer extra mycket. Vi lär inte få en för liten bebis iaf. Han verkar trivas som joline gjorde så han blir nog stor som henne. Dock tyckte man att hon var det minsta man sett :P

Var en väldig skillnad på lillen nu jämfört med v 18 på RUL. Herregudis, man såg knappt någonting. Ibland dök det upp två fötter och en gång fick vi se lillnäsan. Sen var det mest grumligt tyckte jag. Och hjärtat fick vi ju också se:)

Just nu ligger vi i sängen, mina älsklingar sover fortfarande. Måste väcka dom snart eftersom Tyra med familj är här. Tror joline vill leka så mycket som möjligt.

Igår åkte vi och handlade efter jobbet och sen hem och förberedde middag. Blev grillad (ja ute på klotgrill) nötstek, hemmagjorda klyftpärer och sallad! Det var så sjukt gott!!:) längtar enormt till sommaren nu. Men först vill jag ha en riktig vår med tussilago och allt som tillhör.

Idag ska vi nog bara vara ute med tjejerna, så länge de orkar. Grilla korv till lunch och lite sånt :)

 

Ledig-dag

Publicerat: 2012-03-07 Kl: 08:07:02 | I kategori: Vår vardag | 3 kommentarer

Idag är jag & Joline ledig från jobb & dagis, så skönt!

Jag har legat vaken en bra stund men jäntan sover än, förstår inte hur länge hon kan sova. Nattar hon 8 varje kväll och nu är kl 8 på morgon och hon verkar inte ha några planer på att vakna. 12 jäkla timmar :-)

Den här veckan är fullbokad och det är ju alltid trevligt, saker att se fram emot. Idag ska jag byta gardiner i köket och i Jolines rum som jag köpt på Ullared. Lite besviken att jag inte hittade några till bebisrummet men det får bli sen nån gång. Vill ha pastellblå/babyblå med vita detaljer tex prickar eller nåt, får inte vara för mycket färger eller mönster. Tips? Kan sy själv om det finns enbart tyg!

Sen ska jag även gå igenom alla småkläder efter Joline idag. Blir till att spara vissa, kasta/skänka vissa & använda vissa till bebben :-) mamma kommer ut och hjälper mig som tur är annars kan jag tänka mig att joline far och sliter i allt som jag sorterat.

Imorgon är det jobb igen och sen på kvällen ska vi få träffa anna som är hemma över helgen. Kul tycker vi :-)

På fredag är det inbokat ett tillväxt ultraljud i Sundsvall, tror själv att det inte är nån fara men bättre att kolla för säkerhets skull. Kul att få se prinsen en tredje gång. Se hur mycket han växt sen v 18 :-)

Till helgen kommer Niclas syster m familj! Det ska bli såå mysigt :-) vi längtar! Blir inte lika ofta man hinner ses när både jag och Frida jobbar helger. Men snart är det sommar och joline kan träffa Tyra oftare, det vet jag att hon skulle älska. Mycket prat om "min kosin Tyra" här hemma;)

V 34

Publicerat: 2012-03-05 Kl: 21:25:30 | I kategori: Gravid med Milo | 4 kommentarer

Är inne i vecka 34 nu och det börjar kännas att vi är på sluttampen!

Har varit hos min BM idag. Lyssnade på lillhjärtat som tickade på i 140slag/min. Joline låg alltid på 150slag/min. Visst säger dom att pojkar ligger på mindre hjärtslag än tjejer?

Pratade lite om att jag tycker att magen står så högt nu. Jag har känt mig så smidig och liten fram tills nu i helgen. Men vi mätte magen och den hade dessvärre inte växt som den skulle. Så vi ska tydligen göra ett tillväxt ultraljud för säkerhetsskull. Men eftersom han är så livlig och sparkas mycket så trodde hon inte att det var någon fara. Tycker det är så konstigt att jag upplever det som att magen växt som bara den och det trycker som tusan på revbenen mina, väldigt störande är det. Föredrar att stå framför att sitta. Lillkillen låg väldigt långt ner redan men med ruckbart huvud.

Sen var hon lite orolig över att jag har rätt mycket "mensvärkar" i samband med sammandragningar. Tror själv att det beror på den lilla ullaredstrippen i helgen så ska känna efter några dagar till. Blir det värre ska vi kika livmodertappen för säkerhetsskull.

Blodtrycket var bra som vanligt. Verkar inte kunna ha dåligt blodtryck jag :P

Måste säga att jag trivs väldigt bra med min barnmorska på MVC, alltid lugn och sansad. Kul att hon varit med oss genom båda graviditeterna :-) måste skicka ett tackkort till henne när denna graviditet är förbi, för att visa vår uppskattning. Jag vet hur kul jag tycker det är när man får höra att man är bra på sitt jobb!

 

Ullared!

Publicerat: 2012-03-03 Kl: 23:57:33 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Hej hallå!

Just nu så ligger jag och ska sova i en stuga långt ner i Sverige! Igår morse vid 7 tog 9 tjejer från Härnösand en hyrbil ner mot Ullared för en jäkla massa shopping! Kom fram vid 6 tiden och gick genast in en sväng för att reka lite inför morgondagen. Sen åkte vi för att checka in i stugan, blev läggdags tidigt eftersom vi skulle hänga på låset morgonen efter.

Kl 7 var vi inne på Ullared! Alla med varsin vagn. Delade upp oss i mindre grupper och påbörjade shoppingen :-) träffades vid lunch allihopa i restaurangen och efter det lät vi vagnarna stå på parkeringen och gick på några affärer utanför för lite ombyte. Saknade fort vagnarna och gick tillbaka tull Gekås;)

Tror vi kände oss rätt nöjda vid 3 halv 4 tiden på eftermiddagen! Fy tusan vad mina fötter värkte då! Höggravid som man är :-) vagnen var rågad och vi tågade mot kassan. Alla verkade nöjda med sina varor. Vissa spräckte budgeten och vissa var duktigare ;) en helt underbar dag!

Sen begav vi oss till stugan för att packa om påsarna! Middag vart det på pizzerian och sen melodifestivalmys i stugan :) imorgon blir det hemfärd vid 7 på morgonen då bilen ska vara tillbaka kl 6. Saknar min familj så otroligt. Vill hem och viss allt jag köpt :-) hoppas de blir glada! <3

Visar nog upp några inköp här i bloggen framöver.