Ledig

Publicerat: 2013-04-25 Kl: 08:50:58 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Man är inte van att jobba heldagar. Ont i ryggen, benen, fötterna :D men det tar nog inte lång tid innan man är inne i gamet igen.

Idag är jag iallafall ledig. Så jag och barnen ska in till stan en sväng :) har saknat mina busungar dessa dagar. De har varit hemma med pappa i två dagar för förkylningar. Milo har fått sån hemsk förkylningsastma igen. Lillgubben <3

Nästa vecka ska de få gå på dagis igen.

Komiskt

Publicerat: 2013-04-18 Kl: 14:38:28 | I kategori: Vår vardag | 3 kommentarer

När jag skolade in Joline för 2,5 år sen så var det ett barn som kräktes all over The place och nu när Milo skolas in så skiter ett barn ner sig ett ex antal ggr.

Det är härligt med dagis!

Så nu inväntas magsjukan?! Spritade händerna flera ggr och tog vitpepparkorn så kanske man får klara sig denna gång!

Inskolning

Publicerat: 2013-04-17 Kl: 15:27:04 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Denna vecka håller både Milo och Joline på att inskolas på dagis.

Joline har ju bytt dagis så jag var med henne på nya dagis i måndags. Det gick så bra så hon tyckte jag kunde åka ifrån en sväng. Milo var med pappa till övik medans vi var där.

Igår lämnade jag Joline själv på nya förskolan och gick med Milo upp på hans avdelning :) där vi var tills efter lunch, gick jättebra för honom och han klickade bra med sina fröknar. Joline trivdes hon oxå och det hade gått jättebra.

Idag lämnade jag Joline igen och Milo och jag gick upp på linet och idag var första dagen han skulle vara med på vilan. Trodde inte att han skulle kunna somna på en madrass men det tog bara några minuter så sov han så sött i en timma. Duktig kille. Så stolt över mina duktiga ungar!

Nu ser vi fram emot sommar och att vara ledig tillsammans igen <3

Ett år!!

Publicerat: 2013-04-11 Kl: 15:06:30 | I kategori: Månad för månad | 0 kommentarer

Igår blev Lillgubben ett helt år gammal <3

Vi ställde klockan så vi vaknade före honom för en gångs skull. Fixade en minitårta, välling och paket och gick upp och sjöng för honom. Han blev så glad :-) sötungen! Under dagen lyckades han dock ramla i trappen som han verkligen inte får vara i och fick två bulor :(

Sen kom gästerna och vi fikade, mumsigt med tårta och bulle tyckte Milo :) han förstog inte alls det där med att öppna men en traktor han fick blev direkt favoriten. Sen fick han superfina kläder i massor, tack alla som kom och firade vår älskling!

Idag skulle vi hämta Joline från hennes sista dag på dagis i stan och få lyckas väl Milo ramla och göra hål på läppen så det kom blod så nu har vi bockat av det från listan med. Inte lätt att börja gå, för det är de han gör mest nu :) går går och går och han har sån skön stil, ena armen rakt upp i luften som superman.

Vi älskar dig så otroligt gubben, tur att just du kom till vår lilla familj och förgyllde den <3