One day free

Publicerat: 2011-03-15 Kl: 09:57:18 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

En ledig dag såhär mitt i veckan igen, som vanligt!
Var ju ledig i helgen och det har ju inte hänt på ett halvår så det var behövligt vill jag lova. Dock så åkte ju joline och niclas på vinterkräksjukan på måndagen så veckan innan var ett helskotta. Fick vabba två dagar och jag var så rädd att bli sjuk jag med men jag klarade mig. Hemskt att bara vara hemma och inte göra nåt och ännu hemskare att vara omringad av alla bakterier, panik! Men som sagt, jag klarade mig. Niclas skulle ju åkt till borga med grabbarna över helgen men det sket ju sig, tycker så synd om stackarn! En enda grej hade han planerat och då blire bara kack ändå. Förra året hade han öroninflammation när han åkte och det är ju inte toppen när man ska åka skoter en helg.

Han bestämde sig för att ta med skotern upp till övik och hans släkt istället, för lite miljöombyte och för att få komma iväg bara. Så lördagen hade han fått åka skoter iallafall =) Han verkade himla nöjd och då är vi nöjda!
Jag och joline sov hos mamma och på lördagen åkte vi med tjejerna till birsta på dagen, var himla mysigt. När vi kom hem hämtade vi upp min mor och for hem till magsjukehuset och gjorde en GROVstädning. Kändes himla skönt att få det gjort. På kvällen kom tjejerna till mig för lite galej. Var så jäkla kul!! Längesen jag hade så kul.. typ 2008?! hahah.. Gick hem när de andra gick på krogen. Och det är det bästa man kan göra, enligt mig, haha. Vet att jag bara hade blivit besviken där ändå, för de flesta brukar ha en tendens till att sticka iväg åt annat håll när man väl kommer ner på stan så står man där själv =) Istället ick jag hem och la mig brevid världens goaste lilla dotter och fick vakna pigg och alert!

Joline utvecklas så himla fort nu! Hon pratar för fulla muggar. På morgonen brukar hon väcka mig med att säga "Mamma, mamma, pappa joggar (jobbar)" "Mamma sooa (sova)" "mamma joline nanna (välling) nuu!" Så då är det bara kliva upp =) GODING! Ah man skulle kunna skriva en hel bok om allt hon gör nu. För det händer så mycket. Roligast är ändå talet. Vi förstår varandra. Hon kan säga till mig vart hon har ont, om hon vill bajsa/kissa, om hon är hungrig. Det ända hon inte säger det är när hon är trött ;) MEn det märker man ändå, för då börjar det flamsas, slåss, ramla och är retlig som tusan.

Familjelivet är det bästa livet! Skulle aldrig vilja byta med nån! Aldrig!
Älskar er mina hjärtan, Niclas & Joline <3

Lite bilder som lovat.

Publicerat: 2011-03-08 Kl: 18:10:49 | I kategori: Vårt hem | 2 kommentarer

Här kommer lite bilder som jag lovat tidigare!
Dock suddiga bilder pga tokdålig kamera (eller dålig fotograf?) Kommer alltid på att jag ska fota när det är mörkt och då blir ju bilderna dåliga. Hatar att fota med blixt för det ger inte rättvisa till bilderna.














Sjukstuga

Publicerat: 2011-03-08 Kl: 11:09:58 | I kategori: Joline 1 år - 2 år | 0 kommentarer

Skulle aldrig skrivit sista inlägget igår! Joline fick 40 graders feber och gubben åkte på magsjuka bigtime, natten från helvetet inatt..

Lite bättre

Publicerat: 2011-03-07 Kl: 18:44:47 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Nu verkar gumman piggare! skönt!
Vi har precis ätit middag och joline fick i sig bra med mat, hon har inte ätit nåt under hela dagen.
Men hon vill helst ligga hos mamma eller pappa fortf, inge spring i benen som det brukar vara.

På torsdag åker gubben till borga så då blir vi ensamma hela helgen, går nog bra!
Kommer sakna han men det är ju bara några dagar!

Vi hörs imorgon och då ska jag lägga upp några bilder :)
Övre planlösningen är hur det såg ut när vi köpte huset och nedre bilden är nu efter att vi fixat och trixat lite. Badrummet/tvättstugan kommer göras om nångång i framtiden och då slår vi ner väggen där det står förråd så rummet blir ännu större.

VAB

Publicerat: 2011-03-07 Kl: 15:42:42 | I kategori: Joline 1 år - 2 år | 0 kommentarer

Hemma med gumman idag!
Var påväg in till dagis men i bilen och på e4an så börjar joline tok-spy! Var inte kul att sitta där fram och köra medans joline satt bak och nästan köjdes av sina egna spyor. USSH! mammahjärtat dog litegrann..

Nu har hon sovit i princip hela dagen.. Lillagumman! Är så himla rädd om henne.
Vad skulle man göra om det skulle hända ens barn nåt? Fyfan!

På tal om henne så vaknade hon nu så nu går vi upp och tar ett bad tillsammans innan pappsen kommer hem.

Ledig

Publicerat: 2011-03-01 Kl: 10:14:56 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Nu är vi ledig två dagar, jag och Joline!
Himla skönt att vara ledig sådär mitt i veckan ibland fastän jag helst skulle vilja vara ledig sammtidigt som gubben. Dvs varje helg! Nu har jag ju jobbat i princip varje helg i 6 månader. Börjar tära lite på krafterna. Måste få ha lite fritid och måste få vara ledig tillsammans med min sambo! Är ledig på söndag iallafall så det ser jag fram emot.

Vi har börjar med renoveringen uppe. Satt igen tre stycken dörrar, planerat om planlösningen litegranna. Blir verkligen toppenbra! Nu ska det spacklas som tusan och sen målas och tapetseras. Jolines rum ska även få nytt golv då vi slet bort plastmattan och under var det bara spånskiva. Klurar på om hon ska få heltäckningsmatta i rummet. Vi får se! I våran walk-in-closet drog vi även där bort den fula plastmattan och under var det ett superfint trägolv som jag ska betsa vitt! Skulle vilja betsa golvena nere också. Sååå fint!

Längtar tills vi kan flytta upp!! :)

Har även börjat fundera på att borra bergvärme, har fått ett väldigt bra pris. Skulle vara himla skönt isf att niclas ska springa ner ch fylla på pellets var 3dje dag och hålla på att sota pannan och jävlas. Bergvärme sköter ju sig själv och då behöver man inte oroa sig om man reser bort oså.

Jag framkallade bilder och förstoringar förra veckan och förstoringarna har kommit men inte småbilderna. Var iofs 800st så det kanske tarsin lilla tid. Hoppas dem kommer idag iallafall. Hittade en jättebra sida www.photobox.se som bjöd på 10 st förstoringar och ordinarie pris på 20x30 var 5kr! Svinbilligt, blev himla fin kvalité med!

Nu ska vi börja bege oss in mot stan, till syster och nea! Ska gå på erikshjälpen och lite sånt, skulle vilja kika in på dollar med. Blir kanske en tripp förbi jobbet med för min spegel har kommit nu! :D Så ni som vill ha en likadan spegel som mig som kan stå fristående så finns det tre till för försäljning.


Hur snygg?! :D