BVC

Publicerat: 2012-07-25 Kl: 01:11:39 | I kategori: Milo 0 - 6 månader | 2 kommentarer

Var på BVC i torsdags med Milo. Han var 61 cm lång och vägde 6920g om jag kom ihåg rätt. Han ligger på sin kurva ett snäpp upp mot för medelkurvan. Mina barn är väldigt lika varann på det sättet, knubbiga och goa :)) måste ha väldigt fet och god mjölk..

Vaccination fick han med och det gick bra, vart lite grin men det tröstade vi lätt. Blev lite svullen på ena benet men ingen feber eller så. Han sov sig igenom hela kvällen i Babybjörnen på min mage medans vi kollade på Sean banan och E-type på stadsfesten.

Stackars Lillgubben är så varm i kroppen nu när det är varmare ute så nu är outfiten enbart blöja!

Mycket nu

Publicerat: 2012-07-23 Kl: 22:24:58 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Känner att det är mycket nu. Hinner inte riktigt med att kika in här men ska göra ett försök nu.

Har haft en mysig ledighet hittills, har varit en sväng med husvagn, varit på stadsfest, fiskat, varit i stugan.. Men saknar värmen nå fruktansvärt. Känns som man går och väntar på sommaren! När ska man inse att halva sommarn gått utan nån värme. Tråkigt!:(

Till helgen gifter sig Niclas syster! Vet att det kommer bli otroligt fint och att vi kommer gråta några tårar :) ända gången jag är lite ledsen att jag ammar. Men det löser sig :-) han får äta ersättning på kvällen och dagen efter. Får se hur jag känner, skulle vara gott att dricka nåt lite roligare än cola. Men roligt kan jag ha utan alkohol, det är jag inte orolig över!

Sen veckan efter åker vi till furuvik igen, ska bli kul. Hoppas att det inte regnar denna gången, då går det nog bättre med husvagnandet ;) är inte riktigt min grej! Åker hellre utomlands och äter restaurangmat en vecka än att stå och trängas i en husvagn.


3 månader

Publicerat: 2012-07-12 Kl: 13:52:31 | I kategori: Milo 0 - 6 månader | 1 kommentarer

I förrgår blev vår ögonsten tre månader. Jag förstår inte vart tiden tar vägen? Det går så fort :(

Vet inte hur lång han är och inte vad han väger än, ska på BVC den 19onde, då ska han även få vaccin. Tror det kommer gå så bra så, han är så snäll och go den här pojken. Köper hem lite Alvedon ifall han får feber bara.

Nu har han börjat skratta med ljud men man får kämpa lite för att han ska visa det ;) kittlig under hakan är han. Han har även börjat sprattla som en tok när han ligger i babysittern eller i insatsen i badbaljan. Ser så roligt ut för han är så glad.

Börjar få lite bättre rutiner nu. Vaknar vid 9 då hinner vi käka frukost och busa lite sen somnar han gärna om tre timmar. Han är mer vaken på eftermiddagen än förmiddagen. Men det beror helt på hur han mår. Han har ju en problem mage så när han inte mår bra så kanske han sover 2 timmar på hela dagen. Superjobbigt för honom. Han hinner somna och sen vakna efter 20min för att magen spökar :( men han tokgrinar aldrig. Utan det är att han vill vara nära, i famnen, då är han nöjd.

Det är ofta vi får hjälpa till på traven för att han ska kunna baja. Han blir som förstoppad och jag förstår inte varför. Han helammas och jag har slutat med mjölk, juice, frukt, jordgubbar, lök.. Ja de mesta men det blir inte bättre.

Han blir starkare och starkare i nacken och kan ligga längre stunder på mage :)

Badrummet

Publicerat: 2012-07-11 Kl: 23:01:10 | I kategori: Vårt hem | 1 kommentarer

Asså fatta att vi snart är klar!! Efter nyår satt vi igång med rivningen där i badrummet.. Och nu i juli är vi klar! Så jävla skönt och så jävla fint. Är värt all tid och allt slit, lätt.

Ni ska få en liten förhandstitt;

Passa er!

Publicerat: 2012-07-03 Kl: 16:28:17 | I kategori: Vårt hem | 3 kommentarer

Har inget gott att säga om Salong Credo i Härnösand!

Mamma tipsade mig att gå dit för det var billigt och hon var duktig. Dock sket det sig totalt för mig för hon gör tydligen skillnad på folk och folk. Mamma har betalat för färg + klipp 600:- och två färger + klipp 800:- tvätt + styling 190:-

Men jag slingade+färgade+klippte och fick betala 1470:- och en styling på mig skulle gå på 1000:-

Dock står det inget FRÅN på prislistan så det ska ju innefatta alla personer!!! Så jävla leds för jag hade inte råd med det! Sen blev jag mörkgrå i håret fast jag bad om askblond. Och pricken över i:er är att jag höll på att få whiplash skador för hon drog så i mitt hår att jag trodde huvudet skulle fara av.. Man kammar väl inte håret när färgen sitter i?!?!?

Så förbannad och ledsen..