15 november! Dagen D

Publicerat: 2010-11-15 Kl: 09:31:50 | I kategori: Vårt hem | 1 kommentarer

Jag kan inte fatta att tiden gått så fort.
Idag har vi tillträde till huset, vid 14 ska vi skriva papper och göra klart med lån och allt vad det innebär.
Gudis vad kul! Igår var vi i birsta och tittade på tapeter och färg. Kom hem med en stackars färgburk. Så jag ska iväg på färghuset när gubben varit hemma på lunch, brukar alltid få rabatt där så=)

Åhhh, jag är så glad! Jag vill måla! :D Och tapetsera och flytta in!!Vårt egna hus!

Packa packa

Publicerat: 2010-11-11 Kl: 14:10:14 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Huua! Jag vet inte vart jag ska börja riktigt!
Har en jäkla massa att packa men eftersom vi inte ska flytta i samband med inträdesdagen blir det hela lite krångligare. För vi kan inte packa ner sängkläder, handdukar, porslin, bestick osv. För de använder vi ju fortfarande!! :P

Vi hade tänkt att göra klart vardagsrum, och vårat tillfälliga sovrum så kan man börja flytta sen. Jolines rum är lungt att packa ner eftersom hon fortfarande sover med oss. Tråkigt att ha ett rum som står tomt ... .. . .

Åhh, vilken ångest :P

Får fortsätta imorgon..

Ledig veckan ut!

Publicerat: 2010-11-11 Kl: 11:07:47 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Börjar mitt schema på måndag uppe på MIO så jag har varit ledig den här veckan.
Har jobbat måndag o tisdag på lidl iaf så det var ju tur :) Dessa dagar så har jag sökt mammaledighet.
Har så mycket mammadagar kvar eftersom jag började jobba när joline var 8 månader.

Idag så har jag rensat ut både min och jolines garderob. Blev en jäkla massa kläder och skr som ska skänkas bort till erikshjälpen. Har alltid skänkt kläderna till sånna där UFF containrar men där vet man inte riktigt om kläderna kommer till rätt ställe och sen har jag hört att det har förekommit bränder i sånna containrar och det är ju inte så kul.. När jag lämnar in kläderna på Erikshjälpen så ser man dem ute i butiken veckan därpå, det är superkul :P

Nu är iallafall 3 lådor packade, jolines gamla kläder i strlk 50 och uppåt, hennes ytterkläder och en massa pojkkläder som inte kom till användning, haha. Även mina mammakläder, de få jag hade.. Bara hundra miljarder lådor kvar att packa!

Ska fortsätta imorgon då joline ska på dagis! De har maskerad på dagis så då får jag lite egentid. Är inte det lättaste att rensa och packa då jolineska riva och slita i ALLT!

Ne nu kommer gubben hem på lunch:)
Hejhej!

Nöjdare än nöjdast!

Publicerat: 2010-11-10 Kl: 15:00:28 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Äntligen är vi med bil igen.
Var utan bil ett tag då vi sålt Saaben och inte riktigt visste vad vi ville ha för ny modell. Det ända vi visste var att vi behövde 4hjulsdrift nu när vi ska bo på landet. Tittade runt på massa olika modeller, var och provkörde och fastnade för Hyundai Santa Fe! Och det har visat sig att fan vilket bra val vi gjorde!

Både jag och älsklingen är sjukt nöjda!! Så himla skönt att känna att vi inte bytte ner oss. Var ute och körde en sväng idag i snöstormen och fytusan vad bra det gick. Gled fram som att det var en dag i juni!Pärlan! <3

På måndag så skriver vi papperna på huset och när vi är klar så får vi nycklarna ;) Gissa vilka som kommer skynda sig ut till huset då? Sen blir det till att åka och köpa färg i veckan, sen sätter i igång! LÄNGTAR! Har varit och kikat upp massa försäkringar och grejer både igår och idag, inte det lättaste med en rastlös unge men det går:) Är mycket att tänka på och där kan man ju även tjäna en krona eller två. Är väldigt nöjd med länsförsäkringar som vi även har som bank.

Det är en liten bank där man får en personlig kontakt med sin bankman/försäkringsman! Det känns väldigt bra att kunna komma in på sin bank och bli igenkännd och ihågkommen.

Blogger Award

Publicerat: 2010-11-09 Kl: 12:36:33 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarerHar fått en Blogger Award av Frida så jag tänkte försöka mig på den :p Kommer bli supersvårt men jag ska göra mitt bästa.

Regler:

Kopiera in bilden och länka till den du fått den av.

Ge Awarden till 7 andra bloggare.

Skriv 7 intressanta saker om dig själv…1.
Jag är en spara! Är superduktig på att spara och är väldigt ekonomisk!


2.
Älskar att renovera och heminreda! Det är min hobby!

3.
Kommer inte att sakna Media Markt! Tycker dessvärre det är tråkigt att inte träffa vissa fd kollegor längre.


4.
Längtar efter syskon till Joline men det får vänta tills tillfälle känns rätt. Snart får jag ett syskonbarn att gosa med iallafall :) LÄNGTAR♥

5.
Skulle jättegärna vilja bli barnmorska då jag tycker min förlossning var hur häftig som helst men är tokrädd för sprutor osv, ingen bra kombination! Hoppas jag får vara med på systers förlossning iaf!:D

6.
Jag är helldre hemma med familjen/vänner en lördagskväll än att gå ut och festa.

7. Jag är en tävlingsmänniska och vill gärna alltid ha rätt! Har svårt att erkänna när jag har fel ;P

Guuudis vad svårt att komma på sju olika grejer, huga! ;P

Ger dessa personer varsinn Award:
Emilie Johansson
Julia Åberg
Elin Henning
Sara Kullh
Sara Bodin
Anne Lie Westerlund
Kommer inte på nå fler.. :P