Popcornflickan

Publicerat: 2012-08-31 Kl: 14:42:43 | I kategori: Vår vardag | 3 kommentarer

 
Vill man få med Joline på bild gäller det att muta ♥

Familjen <3

Publicerat: 2012-08-30 Kl: 21:51:00 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Öroninflammation

Publicerat: 2012-08-22 Kl: 11:48:23 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Öroninflammation it was så nu blir det en pencillinkur på lillgumman. Hon hade varit så duktig hos doktorn, mamma och pappa är så stolt <3

Men glad ändå är vårt lilla troll. Får ge Alvedon, nässpray och tuggummi innan vi lyfter :-)

Hejdå sverige

Publicerat: 2012-08-22 Kl: 10:21:07 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Idag sticker vi!!
Vid sju ikväll går planet från Midlanda. Otroligt skönt att slippa åka till Stockholm.

Dock märkte vi Igårkväll att joline hade feber. Kollade imorse och då stod tempen på 39grader. Alltid ska det vara nåt. Så om en timma ska vi in på VC för att kolla så det inte är nån öron- eller lunginflammation. Hon har haft slemhosta hela sommaren trots hostmedicin.

Men sen har hon gjort oss förbenat stolt med för inatt väckte hon Nicke för att gå och kissa på toa :-) hur duktig som helst! Så nu ska hon få välja en sak att köpa från taxfreen på planet :-)

Nu längtar vi som tusan! Joline vill flyga flygeflygeplanet nuuuu. Söt <3

Turkiet

Publicerat: 2012-08-16 Kl: 23:05:55 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Mindre än en vecka tills vi sticker till varmare breddgrader. Vi har bokat all inclusive och det är första gången jag bor på ett sånt hotell.. Har googlat en del på hotellet och det är bara massa plus!

Joline kan hämta glass när hon än behagar, känns skönt att slippa tänka på att beställa mat osv för det finns framdukat bara att hämta. Ska bli helt underbart. Vi behöver verkligen semester från semestern!!

Joline har kommit in i någon ny period så min hjärna är helt slut dygnet runt. Det ska skrikas, bråkas, tjatas, inte sova, inte äta, kissa på sig, bäras, väcka lillebror.. Hon kan vakna på nätterna och gallskrika, går inte att trösta eller att få nån kontakt med henne överhuvudtaget.. Tillslut kan hon somna för att sen vakna efter några minuter igen. Men i mammas och pappas säng går det minsann bra :p då sover hon hela nätterna utan ett ljud.

Detta har blivit efter att lillebror kommit till världen. Läste nåt om att vissa barn tar ett litet kliv tillbaka i utvecklingen innan de tar ett språng i utveckling. Känns faktiskt lite så för min tjej. Och som mamma blir jag förvirrad och frustrerad för jag vet att hon kan saker som hon håller på att tjafsa, skrika och gnälla över.. Ah, det är inte lätt. Bägaren rinner över ofta. Måste jobba på längre tålamod...

Fyra månader

Publicerat: 2012-08-12 Kl: 20:16:04 | I kategori: Månad för månad | 1 kommentarer

Nu är Milo hela fyra månader. Han har redan fått smaka potatis och det var sådär :P åkte ut lika fort det kom in. Roligast var att han tittade så mycket på skeden att han skelade, så söt.

Vikten och längden vet vi inte denna månad då nästa koll är 5 månaders och då är det dags för vaccination igen.

Han har precis åkt på sin första förkylning, rejält.. Så synd om pojken! Näsan rinner hela tiden och han har sån hemsk slemhosta. Han får näsdroppar iallafall och det hjälper. Vi som ska utomlands om drygt en vecka. Milo har ju gjort sitt första pass sådär 4 månader gammal. Blev superbra :)

Milo har börjat testa rösten sin så nu kan det komma väldigt höga läten emellanåt, låter väldigt roligt. Han har vänt sig i sängen några gånger med, duktiga killen.

Börjar äntligen få lite rutiner hemma med. Synd bara att Niclas snart börjar jobba, då är det bara börja om och skaffa nya rutiner ;)

Både Milo och joline lägger sig vid åtta på kvällen i sina sängar. Milo sover fortfarande inte hela nätterna men Ibland sover han till tre iallafall. Då har han sovit 7 timmar så det är jag nöjd med. Sen äter han och somnar om. Annars är det mat var tredje timma fortfarande, han är som en klocka. Hoppas att han sover ännu längre när vi går över till vällingen :) åtta på morgonen vaknar vi alltid av att Milo vill kliva upp. Joline skulle kunna sova ett bra tag till..

Dreglar har han gjort ett tag nu och biter på händerna så fort han kan, verkar klia supermycket i tandköttet. Får använda dregelscarfs på han och vissa dagar går de att vrida ur..Nytt pyssel och loppisfynd

Publicerat: 2012-08-05 Kl: 12:28:30 | I kategori: Vårt hem | 0 kommentarer

Har äntligen fyndat en sekretär. 89:- fick jag ge, hur bra som helst. Så nu har vi ett ställe för räkningar, dator, bankdosor, pennor m.m.

Har precit målat klart den för självfallet skulle den få bli vit den med. Nu är det bara pianot som ska målas men det ska få åka ner på sundsvallslacken vid tillfälle:) är ju rätt tungt..

Har även fixat en hylla för mina favorit prycklar.

Husvagnssemester

Publicerat: 2012-08-04 Kl: 08:23:44 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Kom hem från furuvik i torsdags. Var dit en sväng till med husvagnen och denna gång gick det mycket bättre. Hade en mycket finare och ljusare vagn, bättre väder och bättre husvagnsplatser. Så vi är nöjd.

Nu letar vi utlandsresa för fulla muggar. Vill ha lite riktig sommar och semester innan älsklingen börjar jobba.

Blir en resa som går från Sundsvall så det blir typ Turkiet, finns inte så mycket att välja på :)