Golfande sambo

Publicerat: 2011-06-29 Kl: 21:45:04 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Min sambo är iväg och golfar, men borde vara på väg hem snart, dotra ligger i sängen och sover sen kl 8. Vad gör man? Egentid? Vad är det? Haha. Har ingen ro i kroppen alls:) Just precis nu längtar jag så otroligt mkt tills semestern. Två (!!) veckor i augusti. Ska bli underbart. Min första sommarsemester! Har alltid jobbat alla somrar och varit ledig mot hösten ist. Då ska vi bannemig bara göra det som faller oss in varje dag:) kanske blir det en sista minuten någonstans. Vem vet.. Nää, nu ska jag fortsätta vänta och kanske kika in till lilla prinsessan :) hon är bra go min lilla gumma! <3

Heldag

Publicerat: 2011-06-15 Kl: 11:16:06 | I kategori: Vårt hem | 2 kommentarer

Igår hade vi en riktig heldag i Sundsvall.
Började dagen med att hämta upp mormorn och så åkte vi ner till Himlabadet. Joline älskar ju att bada så det var hur mysigt och kul som helst. Gillar Himlabadet starkt =) Tog med oss lunch och åt där och sen bastade vi lite och gjorde oss iordning.

Sen begav vi oss till IKEA för vi behövde ny kyl o frys. Har ju klurat på att nytt kök ett tag och nu när vi ändå måste göra om golven i hallen + hela köket så måste ju köket bort. Pratade med en gubbe som gärna kommer och skruvar ner köket och ger oss några slantar för det =) hur bra som helst. Vårt kök är fint men väldigt opraktiskt!

När vi kom på IKEA så ser vi att de har kampanj så det var likabra att köpa hela köket=) Tog med oss lite vitvaror hem igår och resten kommer IKEA med 13 juli. PERFEKT! Kommer bli hur bra som helst. Modernt med nya fina vitvaror som fungerar (!!) men ändå lantligt med vita spegeldörrar! Kommer bli lådor nertill och tre överskåp varav ett vitrin.Längtar tills man står där och lagar mat eller bakar =) kommer funka så mycket bättre än köket innan.

Nu är det bara det värsta kvar. Bryta upp golven och lägga golvvärme, bygga igen och lägga nytt golv. Blir klinker i hallen och fint trägolv i köket som det är i övriga rum nere. Sen är det "bara" bygga upp köket igen. Går inte direkt på tre röda. Hoppas på att kunna ta en sista minuten någonstans i augusti när vi förhoppningsvis börjar få lite ordning. Jag har semester 2 veckor i augusti.