9 månader

Publicerat: 2010-06-23 Kl: 21:49:29 | I kategori: Månad för månad | 1 kommentarer

Nu har en månad till rusat förbi och lillan är numera 9 månader.
Det var ju ett tag sen vi var på BVC så har ingen koll på hur mycket hon vuxit denna månad.  Nästa gång vi ska dit ska vi träffa tandhygenisten. Ska bli spännande. Hon har ju 4 bissingar och vi tror att det är fler på G nu i dagarna då hon varit väldigt mysko i magen och jätteorolig.

Joline kan nu säga; Titta och hejdå. Nu är det fullfart här hemma. Hon drar sig upp mot möbler och går runt dem. Ibland släpper hon taget helt för att klappa händerna lite. Nu behöver man inte längre hålla i båda händerna för att gå med henne utan det räcker med ena handen. Det är nog inte superlångt tills hon vågar gå själv, hon får bättre och bättre balans för varje dag.

Joline kan visa vart fågeln och vart mammas/pappas näsa är och superkul är det ju när man gör giveme-five med henne, då skrattar hon för fullt. Idag har hon fått sin första bula i pannan, pappa hann inte ikapp när joline kröp i soffan och vips så var hon på golvet och hade en bula i pannan.

Har även börjat prova pottan lite smått och det går superbra. Hon gör sina behov och sen är det bra.

Massa bilder från olika tillfällen

Publicerat: 2010-06-23 Kl: 21:34:45 | I kategori: Vår vardag | 3 kommentarerMina godingar!Nya blommor till fönsterna på framsidan.Picknick ute på gräset innan jag skulle åka på jobbet.Sötfia! <3Somnade visst i soffan :)Har börjat prova pottan litegranna, går så bra så ;pLillan tittar när mammsen och pappsen pysslar på framsidan.

En vecka kvar!

Publicerat: 2010-06-08 Kl: 09:21:03 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Idag är det tisdag, vilket betyder att det är en vecka kvar tills jag börjar jobba på Media Markt igen.
Tisdagar och onsdagar ska jag vara där nere, det är toppen, slippa helgerna. Då kanske jag och nicke får nån helg tillsammans och kanske kan åka iväg, hoppas på det.

Måste börja plugga in alla nya telefoner och abbonemang, det är inte det lättaste. Bara att vara borta två veckor från ett sälj-jobb inom elektronik så har det hänt ofantligt mycket. Prylar utgår och det kommer nya, kampanjer hit och dit.. Nu har jag varit borta i 11 månader!! Fatta hur mycket nytt det har kommit då? Plus att fotoavdelningen och mobilavdelningen (som jag är på) har slagits ihop. Så alla fotogrejer ska jag kunna med. Blir nog bra ;) Visar sig iallafall om en vecka, hehe.

Idag ska jag försöka baka litegranna, det är inte det lättaste med joline i hälarna. Får se hur det går.
Ska väl ta och göra nå frukost till oss två nu!

Haré bra! ♥

Buzzador söker gravida och småbarnsföräldrar

Publicerat: 2010-06-04 Kl: 15:46:41 | I kategori: Buzzador | 1 kommentarer

Just nu söker buzzador gravida och småbarnsföräldrar.
Jag är ju som jag skrivit förut, medlem på en sida som heter buzzador. Det är ett relativt nytt marknadsföringssätt. Företag som vill synas mer tar kontakt med buzzador som i sin tur skickar produkter från företaget till sina medlemmar som de får prova på vad de tycker om dem. Medlemmarna i sin tur pratar vidare med kompisar och släkt och på så sätt marknadsför man produkten.

Som jag skrev här ovanför så söker buzzador nu gravida och småbarnsföräldrar för massa nya spännande kampanjer: "Buzzador har många spännande kampanjer på gång, varav flera är riktade mot småbarnsföräldrar. Vi söker nu fler småbarnsföräldrar, även personer med riktigt små bebisar och gravida."
Så stämmer detta in på dig tycker jag att du ska passa på att bli medlem nu på en gång så har du chansen att få prova på massa olika produkter helt gratis (du betalar inte ens frakt) det enda dom vill ha i gengäld är att veta vad du tycker. Man skickar in rapport när kampanjen tar slut och för varje kampanj du är med i får du poäng som gör att du får chansen att komma med i ännu fler kampanjer.
 
Just nu väntar vi på att få hem Natusan baby oil som vi ska prova, ska bli kul :D annars så har jag provat allt ifrån mat och godis till deodoranter och ansiktmasker.

Tycker du detta verkar kul? Bli då medlem HÄR eller klicka på bilden nedanför

Buzzador

Gullungen

Publicerat: 2010-06-03 Kl: 20:44:01 | I kategori: Joline 6 månader - 1 år | 1 kommentarerHahah, coolingen, lånade pappas halsband.Ute med momma en varm sommardagVilken kloss ska jag kasta iväg nudå?!Mamma, jag vill inte sova :(Ser så himla mysigt ut och hon verkade trivasÄlskar att gå runt med lära-gå-vagnenHaha, gummsan badar medans pappa diskar! mysigt :)