Vilken underbar dag!

Publicerat: 2011-09-29 Kl: 07:17:42 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Gick ju bra att mobil-blogga så jag provar igen!

Igår hämtade jag upp mormorn efter jag slutat jobba och sen fortsatte vi till farmor Anki för att hämta upp lillan. De hade varit på stan och grejat på ute, kastat löv och sånt som joline gillar. Hon hade fått en ny jacka och foppatofflor, snacka om bortskämd unge, hehe ;-) är lyckligt lottad som har världens bästa mormor och farmor till mitt barn! De ställer alltid upp och de vet vad joline gillar. Hon är alltid glad i deras sällskap. Det är guld värt! Vet skälv hur mycket min farmor och mormor betydde när jag var liten.

Sen åkte vi hem och gjorde pizza och pizzasallad, blev supergott! Så gott att vi inte orkade oss på någon efterrätt!

Idag är vi ledig så vi ska umgås med mormorn hela dagen. Ska sy lite, sen åka på lite loppisar och till sist åka och titta på nån lägenhet till mamma. Blir nog nån fika/lunch där emellan med :-)

Igår fick vi veta att det är en pojk som Peter och Malin väntar. Blir så himla glad. Första pojken i barnbarnsskaran! Det är nåt speciellt med det :-) blir lite orolig att det blir en crossåkare till bara, haha. En annan är så rädd att det händer nåt när man går i en sån sport men det kan ju likaväl hända nåt tragiskt när man spelar fotboll/ishockey med.

Nä, nu skriker magen efter frukost!

Testar

Publicerat: 2011-09-27 Kl: 19:05:29 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Provar att mobilbloggar. Blogg.se har precis skaffat en app till iphone och jag hoppas att den funkar bra :-)

Motgångar!

Publicerat: 2011-09-06 Kl: 21:43:49 | I kategori: Vårt hem | 3 kommentarer

Oj, vad längesen jag skrev något här. Nästan pinsamt att lägga upp något för det är nog ändå ingen som läser. Men skitsamma för jag skriver för min skull och ingen annans såå..

Känns som vi tar ett steg framåt och två steg bakåt här hemma.
Niclas var ledig 7 vecko i somras och jag två varav alla dessa veckor jobbades de på för fullt hemma med huset. Har brytit bort allt golv i kök/matdel och lagt golvvärme, nytt golv och smackat upp ett nytt kök.. Visst det låter enkelt men NEJ! Det är ett helvete att leva utan kök i 2 - 3 månader och i ett byggkaos. Men det gick och vi blev klara! Var bara kaklingen som saknades..Det var så lättande att ha ett fungerande kök. Att kunna njuta, slappna av med familjen..
Men det varade inte länge. Förra måndagen slutade i ett kaos..
Upptäckte att vårat nya trägolv var fullt i vatten.. Var vatten på högskåpen i köket och tapeten var alldeles rosig.

Ett avlopp till tvättmaskinen hade glidit isär i golvet..

Så nu ska en bit av köket rivas för att komma in i väggen och byta isolering och få torrt. Hela badrummet uppe där ska golvet slitas upp för att allt spån ska bort och det ska bli torrt där också.

Joline fyller år nästa helg och det ser ut som ett kaos här hemma! Det är hemskt. Vi var ju klar med allt planerat! Stackars barn att behöva bo i detta. Är så fruktansvärt less nu. Men som om det inte var nog så måste vi ju flytta ner dusch/tvättmaskin och toppen tänkte vi. Där finns ju avlopp och vatten i väggen redan så det är bara ta bort nuvarande kommod & högskåp och flytta in tvättmaskin och köpa duschdörrar.

Näääää det tyckte inte någon där uppe för när vi tar bort skåpen har de som gjort våtrummet kaklat runt alla skåp! Fint och bra och EJ korrekt för våtrum. Vi kan alltså inte använda vårt våtrum till våtrum som vi alltid räknat med att vi kunde. BRA JOBBAT! Dolt fel eller vad?!

Näää vi är bara så fruktansvärt less och jag hoppas verkligen att fastighetsförmedlingen kan göra något åt detta.
Skulle ha fått ett besked idag men det verkar dröja. Hoppas på imorgon..

Så vi får bo i en arbetsplats ett tag till.. :´(