10 månader

Publicerat: 2010-07-19 Kl: 09:54:22 | I kategori: Månad för månad | 8 kommentarer

Shit! 2 månader kvar sen är hon ett år gammal.
Var på bvc förra veckan och då vägde joline 9,5kg ocg var 72,5cm lång. Följer kurvan perfekt nu motför innan när hon bara stegrade på vikten ;) fick för god mat av mamma då. Träffade även tandhygenisten som berättade om hur sköra tänderna är och att tandborstning är viktigt, de visste vi inte redan innan, eller? :)

Har inte kommit några fler tänder än men de borde vara på väg.
Joline kan nu ställa sig själv upp, utan stöd. Hon kan även gå en bra bit mellan två personer. Hon är lite feg när det gäller det där med att gå, hon kan men jag tror inte hon vill riktigt än. Kommer nog inom en snar framtid.

Hon har lärt sig säga: tacktack, mommo, nanna(välling) och julia har hon sagt några gånger.
När hon hittar en telefon så sätter hon den vid örat och låtsas pratar. Hon förstår så himla mycket nu och det är så kul. När de kan säga 10 ord så förstår de tydligen 100.

Frågar man joline om hon kan gosa så tar hon antingen nåt och kramar det eller så lägger hon sig ner med huvudet t.ex. mot en kudde och gosar, så söööt! Hon älskar att kramas och pussas med. Frågar man bara om man får en kram/puss så får man oftast det. Det är roligast att krama/pussa kusin tyra, det behöver man inte ens fråga om.

Vi brukar sjunga klappa lilla magen och ja, då klappar joline sin lilla mage och klappar örat och spelar på munnen.
Har även lärt henne att lukta på blommor, hon ser så himla söt ut!! :DKusinerna <3Krama tyra

Ursäkta

Publicerat: 2010-07-09 Kl: 11:05:02 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Förlåt för skitdålig uppdatering!
Men jag har tusen andra saker att fokusera på. Jobbar i princip heltid nu och är mamma på heltid också. Är inte riktigt van det kan jag säga. Är döslut när jag kommer hem efter ett arbetspass men då ska det bytas blöja och lekas också. Jag klagar inte, absolut inte. Men jag prioriterar bort att blogga. Men läsa bloggar hinner jag allt ;) haha.

Idag ska jag jobba ett 5-timmars pass och sen ska vi åka till bollnäs på en mini semester. Lillans faster har stuga där nere så ska ner och hälsa på en sväng :) Ska bli supermysigt.

Det är väl typ den enda semestern vår lilla familj får iår. Får se om det kankse blir en thailands vistelse till jul/nyår eller om det kankse blir en sista minuten nånstans i europa istället. Beror på hur det blir med jobb för min del. Prio ett är jobb iallafall.

Nu ska jag fortsätta med lillans matlådor, hörs på ett tag!
Kramar från oss