Snart semester

Publicerat: 2014-07-29 Kl: 08:15:13 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Nu är det ynka 4 arbetsdagar kvar till ledighet, det behövs om man säger så. Vi har slitit med detta hus utöver det vi jobbat på våra vanliga jobb så vi är helt slut. Snart är det klart! Äntligen! Nicke har lite vindskivor och plåt kvar, all nockplåt och rännorna! Jag har två fönster och en hel del knutar kvar att måla men det går att göra utan ställningen så det är lugnt. Vi håller oss sysslosatta som vanligt. Men nu har vi sagt att inge mer jobb på huset förrän efter Thailand i januari, blir skönt.

Ikväll efter jag slutat tar vi med barnen för att kika på Sean banan i Sundsvall, kommer bli superkul och imorgon är jag och barna ledig så det gör inget om det blir en sen kväll för dem. Har haft väldigt dåligt samvete för att barnen fått gått mer på dagis nu innan semestern än vad de brukar eftersom jag gått upp i tid. Så såfort vi är ledig passar vi på att göra nåt skojigt och eftersom vi inte kunnat vara på stranden på dagen har vi gått ner till vår sjö på kvällarna! Men nu är det snart våra barns tur att vara borta från dagis ett tag. Som de längtar <3

Efterlängtat

Publicerat: 2014-07-23 Kl: 23:05:29 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Äntligen är jag ledig imorgon! Dessa dagar på jobbet har varit så sjukt varma,  man orkar ingenting när det är så varmt och luften står still. Går inte ens att gå ut och svalka sig för där är det varmare!!

Imorgon blir det till att åka till nån strand och ta med gott att äta och dricka :) ska en repa på stan oxå och hitta present till ett kalas Joline ska på i helgen! 

Nu är det inte långt till semester, 7 arbetsdagar för att vara exakt! Hoppas att vi når fram till våra mål med huset innan dess. Taket ska vara helt klart, ränner tror jag vi pysslar med sen och jag ska ha målat alla fönster, knutar, foder och taksprång vita och fräscha. Det känns lovande iallafall :) det är ju dock vädret som styr mycket. Går inte att hålla på om det regnar, åskar eller om det är för varmt. 

Vilken värme

Publicerat: 2014-07-10 Kl: 08:06:47 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Ja nu kan man lungt säga att sommaren är här! Igår på jobbet var det så sjukt varmt, var alldeles överhettad när jag kom hem. Så sprang och bytte om till bikini och gubben stod och grillade hamburgare till oss, så mysig kväll vi fick. 

Men idag är jag äntligen ledig :-)  

Och Om ett tag ska jag och Joline klippa oss inne i stan och efter det kommer det några vänner med barn på besök. Det blir nog mycket bad och lek kan jag tänka mig.