Inget internet

Publicerat: 2008-03-25 Kl: 08:27:32 | I kategori: | 3 kommentarer

Har haft stromavbrott sa internet funkar ej hemma.

Ar pa koh samet nu pa ett internetcafe, har ar det jattefint, ska ut pa fiskeutflykt ikvall.
Kommer hem 31a, skriver val nagon rad da, hinner inte mer nu..

Snorkelutflykt!

Publicerat: 2008-03-20 Kl: 16:08:16 | I kategori: Vår vardag | 4 kommentarer

Idag var vi ju som sagt på snorkelutflykt, 07.30 klev vi upp (vi försov oss inte, sensation!) och 08.30 var vi på Kim Beach för att vänta på båten. Vi åkte speedboat, var så jävla kul, hoppade i alla vågor så det pirrade i magen.
Först åkte vi till 'sköldpaddsön', där föder de upp sköldpaddor och tar hand om sjuklingar. Var några riktigt stora (100 kilos bjässingar) som var ca 21 år gammal. Vi fick mata en med gurka med, det var tydligen jättegott, haha!

Sen begav vi oss mot 'paradise island' för lite snorkling. Det var inte alls som jag förväntat mig, man kan inte jämföra med vattnet i Egypten, det går inte. Såg mest sjöborrar i vattnet, korallerna var inte imponerande och inte heller fiskarna, var bara några småfisar i vattnet. Istället var ön jättemysig, stranden var vit av sand och vattnet var isblått som det ska vara. Sen fanns några träd som kunde skydda en från solen när det var som varmast. Jag har ju brännt mig så jag har haft en långärmad vit tröja på mig idag, hoppas verkligen det lägger sig tills imorgon.
Ska ju till Rayong imorgon, till 2 shoppingcenter och sen till marknaden (ska försöka hitta parfymen elin). Lär väl prova massa kläder och det är ju inte det skönaste när man brännt axlarna, bara martin snuddar mig så skriker jag av smärta. Känns som någon har flått mig!

Orkar inte skriva mer nu, ska försöka lägga in lite bilder med som vanligt men Mia sa att det var segt.

                             

1. Gott med gurka
2. Hylla med skölpadds bebisar, ägg, svansstumpar, inälvor och annat mys
3. Precis hoppas av båtn
4. Klart vatten
5. Jag i martins kips och solskyddartröjan
6. Ensamma på paradise island
7. Mojsig sand
8. Vi tren
9. Så mkt solfaktor (50) fick jag lov att ha pga brännan
10. Anna och båten
11. Grisbilen som samlar upp grismat hos alla restauranger i stan

Rödhudad

Publicerat: 2008-03-19 Kl: 17:07:44 | I kategori: | 4 kommentarer

Idag har det varit varmt.
Har brännt mig rejält, jag och Martin har varit till drugstore och köpt aloe vera after sun så förhoppningsvis ska väl brännan lägga sig. Vi har iallafall varit bort till Kim Beach och solat idag, roligare det än att ligga vid poolen jämt. Men ibland är det skönt att slippa saltvattnet. Vi tog en promenad längs hela stranden och såg nå jävulskt roliga fiskar som hoppade på vattenytan när man gick mot dem, såg även en krabba stor som en hand och en erimitkräfta som vi tänkte lägga i Mias hand, haha.

På hemvägen var vi och tittade på ett Tempel de höll på att bygga när vi var hit i April -07, de hade inte hunnit så värst långt men det är förståerligt med dedära byggnadsställningarna, huga. Efter det så skulle pappa visa Peter crossbanan, slutade med att de åkte med mopparna i hoppen :S jäkla tokar.

Nu ikväll har vi varit bort vid Mae Ram (?) Phung, Mamma kallade det Mellan Pung, var tydligen lättare att säga så. Vi letade någon restaurang som de serverade svensk mat såsom lasagne, raggmunkar osv på men den hade stängt igen, för lite gäster kanske? Så det blev mat inne i Ban Phe ist, hittade massa affärer vi ska strosa runt i imorgon kväll. För imorgon på morgon åker jag, Martin, Elli och Anna ut på snorkel utflykt. Vi lämnar Ban Phe kl 09.00 och kommer hem cirka 16.30, ska bli kul!! Älskar att snorkla, hoppas bara det är lika bra som i Egypten.

Vi har även bokat delfinresan nu, blir till att klippa av sig naglarna :'( känns sådär. Menmen de växer väl förhoppningsvis ut igen. Nästa torsdag åker vi dit iaf. På fredag blir det shopping i Rayong, längtas!;D (då ska jag försöka hitta några små presenter till folk där hemma ;p) Måndag - onsdag är vi på Koh Samet också, har mkt att se fram emot nu.

Kommentera mera fegskitar!!
                             

1. Macken ovanför husen (på bilden syns bensinflarrorna)
2. Moppeåkning
3. Templet
4. Snyggingar
5. Glassmoppen
6. Kim Beach
7. Gott med glass
8. Eremitkräfta
9. STOR ödla
10. Solsängar
11. Min frulle imorse

BTW; Grattis Timrå!

Boys on wheels

Publicerat: 2008-03-18 Kl: 17:37:31 | I kategori: Mina tips | 0 kommentarer



Så jävla bra video som Mia tipsade om!

Happy days

Publicerat: 2008-03-18 Kl: 17:05:45 | I kategori: | 1 kommentarer

Nyss hemkommen från en krog inne i Ban Phe
Jag, Martin, Mamma, Pappa, Tord, Annika, Elli och Anna var in för de skulle käka, jag och Martin hade käkat innan så vi hoppade på efterätten direkt. "Friterad banan med glass" låter gott va? Dock så var bananen inte friterad och det var den mest mysko glassen jag sett, såg ut som sperma. Glömde att ta bild men :/ Jag tog även en mai tai men den spillde jag ut och pajjade glaset så jag fick en ny ;P

          

1. Martin står på vattnet?
2. Baren
3. Huvudvärkstabletter
4. Bloggers
5. 46 kr för 5 st alkoläsk ;)

Sovmorgon

Publicerat: 2008-03-18 Kl: 11:23:19 | I kategori: | 2 kommentarer

Idag råkade det också bli en sovmorgon, vaknade 11.30 av att Mia bankade på dörren.
De hade tydligen bankats en hel del gånger och jag hade ställt klockan på 09.30 men inte vaknade vi för det.

Som sagt så var ju planerna att vi skulle åka över till Koh Samet men det sket sig, vi hittade inga hotell på internet så nu är Pappa, Mamma, Tord och Annika där och letar. Förhoppningsvis åker vi dit nästa vecka istället.

Idag har vi bara legat vid poolen, försöker sola bort några vita streck jag fick av bikinin igår, glömde vika ner den.
Har även brännt nosen så jag ser ut som Rudolf med röda mulen, skitsnyggt ;P

Ikväll får vi se vad det blir, skulle vilja ha filmkväll i baren men vi har ingen ljudkabel och att lyssna från datorn går inte, är för mycket ljud runt omkring såatt. Kanske åker in mot stan och köper lite alkoläsk och sitter här och softar, kanske spelar kort eller nåt :)

              

Andra dagen

Publicerat: 2008-03-17 Kl: 15:53:14 | I kategori: | 2 kommentarer

Dagen började inte riktigt som planerat, när jag och Martin vaknade var klockan halv 11.
Tina hade sagt till Mia att jag var uppe sent inatt då min MSN var igång när hon gick och la sig, bara det att jag somnade vid datorn och det var därför MSN var igång. Men mia var uppe efter 08.00 någon gång och simmade 20 längder den jäkeln. Jag försökte mig på att simma några längder men det var för varmt, gick knappt att andas.

Idag har vi bara legat vid poolen och latat oss, orkade inte åka iväg när vi vaknade så sent.
Sen när solen lagt sig lite så drog vi iväg till marknaden. Köpte mig en tröja, 3 diadem, och en ljuslykta som man kan ha olja i. Har länge letat en sådan :) Det dyraste jag köpte var nog ett av diademen, kostade 50kr.

Nu ikväll har vi bara käkat här i baren på området. Ska väl kanske slå på en film lite senare. Fårse! :)

Imorn drar vi förhoppningsvis över till Kho Samet och stannar där tills torsdag.
Då får vi se lite mer av Thailands 'paradis' sida. Det blir skoj.

Sen har jag ett litet dilemma, vi har möjlighet att simma med delfiner,
bara det att då måste jag klippa av mig naglarna och det vill jag verkligen inte :(
Är det värt det?

           image30  

Framme

Publicerat: 2008-03-16 Kl: 16:29:21 | I kategori: | 0 kommentarer

Äntligen här efter en jävulska dryg resa, huvva.
Visst om de hade haft en skärm i varje stol så man hade kunnat sett någon film/serie eller vad som helst, ne inte det inte.

Vi kom fram till huset imorse vid halv 10 om jag inte minns helt fel! Efter ett tag bestämde vi oss för att åka till Kim Beach och påvägen höll det på att hända en olycka. Vi åkte trehjuling, jag, martin, peter och mia. Bara de att det var lite för lite luft i däcken så vi körde av vägen och fick precis stopp innan diket, tur i oturen. Har blivit liiite åkrädd efter det. Vi åkte såklart och pumpade däcket såfort som vi bara kunde.

Väl på Kim Beach så toh jag en thaimassage, solade lite, gick längs stranden och kikade runt bara. Var inte där allt för länge då vi inte ville bli brända så vi åkte hem och la oss i poolen som förövrigt ger blonda människor grönt hår, jippie! haha.

Nu ligger jag i sängen med en sovande Martin brevid mig, han är helt slut. Satt och sov vid matbordet!
Förhoppningsvis är vi alla piggare och gladare imorgon :) har köpt en luftmadrass ikväll som jag ska ligga och sola på i poolen, siktar på att bli brun som en pepparkaka.

Har även hunnit köpt 2 par örhängen = 8kr, Flipflops = 16 kr, Kam = 20 öre, Solbrillor = 40 kr.

Imorgon ska jag försöka vakna tidigt, spring iväg och väcka mia för att vi ska simma några längder på morgon och sen efter soltimmarna drar vi iväg till marknaden. Blir nog skoj, hittade mkt fint på marknaden förra året iaf! ;D

Ska försöka få igång den jävla ACn nu, får nå fel för jag svettas ihjäl och den går inte igång hur man än trycker.

            

På arlanda

Publicerat: 2008-03-15 Kl: 12:43:27 | I kategori: | 0 kommentarer

Nu är vi incheckade och klara, väntar bara på att gaten ska ööpna så vi kan hoppa in i planet!! Wio!

See you later..

Nu är vi snart på väg!

Publicerat: 2008-03-15 Kl: 03:07:36 | I kategori: | 0 kommentarer

Nu har jag packat klart, duschat och tagit bort allt lurv från mina ben (får man säga så som tjej?). Använder epilator så det tog ju sin lilla tid, inte var det skönt heller, ajaj! Men det är lätt värt de :) håret växer absolut inte ut lika fort, dock blir inte benen lika lena som när man rakar, but whatever.

Idag har jag jobbar mördarpasset på telefoni, 09.30 - 20.15. Har måttligt ont i fossingarna kan jag tala om, men jag fick iaf göra ett abbonemang som chiefen satt som krav så det var skönt! Fick även veta att en kollega ska sluta, men känns som han kommer vara uppe hos oss lika mkt ändå, han tycker om oss, haha.
När jag kom hem så kom axelbraxel och lånade wii spelet medans vi är borta, hon tänkte bli bättre än mig på Guitar Hero den jäkeln ;p

Kl 04.00 ska jag och Martin bege oss bort till Mia & Peter för att sen åka ner mot Arlanda.
Åker i god tid ifall att det blir något strul på vägen dit, kan ju va dåligt väglag, vägarbete, bilen kankse vill gå och dö, vi kanske råkar ta fel avfart vid Arlanda så vi åker norrut igen, vi kanske inte hittar parkeringen, haha aa ni fattar.

Kom ingen bikini innan resan iaf, det sög ju riktigt rejält!! Haléns är inte grejer.

Aja, en timma kvar till avgång.
Martin ligger och sussar sött! Jag tänkte sova i bilen för jag vägrar köra den dumma bussen.

Elin!! ses om 2 veckor. :):)

image18
Sist vi var i Thailand matade jag och Peter en elefant, det var inte det lättaste :p hahah

Hejsan hoppsan

Publicerat: 2008-03-13 Kl: 01:00:42 | I kategori: Mina vänner | 1 kommentarer

Nu är det bara 2 dagar tills vi beger oss till Thailand!
Mamma, Pappa och Tina är redan där nere och väntar på oss, som jag längtar.

Dock verkar det inte som att jag får min bikini innan vi drar, så surt.
Det stod att bikinin fanns i lager men jag har ändå väntat i 6 dagar på den,
ringde och hörde vart den tagit vägen då fick jag veta att den beställs från england? Konstigt..

Love Label Bikini

Fin är den iaf!! ♥



Haha, dagen började lite komiskt faktiskt. Visste att det skulle komma någon snubbe för att kolla våra element, det är tydligen någon läcka i nån lägenhet, så jag tog fram kläder kvällen innan och hade i närheten av sängen. 
Kl 10.00 plingar det på dörren, jag fort upp, drog på mig kläderna och slängde mig på låset (annars hade han ändå öppnat eftersom han har huvudnyckel) haha jag kisade lite fint med ögonen och sa att jag var nyvaken.
"Jo, jag ser det" fick jag till svar, varav jag tittade mig i spegeln och ser att tröjan är bak och fram och gårdagens smink hänger nere på kinderna, haha.  Måste varit underhållande för karlstackarn.

Kring 1 kom Elin till mig och vi gjorde oss iordning och hämtade Axelbraxel och begav oss till city!
Strosade runt ett tag men beslöt oss senare för att åka på coop och äta korv, muums.
Sen hem till mig och lira lite Guitar Hero osv.. Kulkul :)

Ska slänga mig i sängen nu eftersom jag ska upp kl 06.00 imorgon, jippie!!

Denna sida är under uppbyggnad.

Publicerat: 2008-03-02 Kl: 21:33:47 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

image16

Helgens bravader.

Publicerat: 2008-03-02 Kl: 20:23:23 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Jobbade hela förra veckan på service, en såkallad upplärningsvecka!
Gick kanon det, börjar äntligen lära mig något.. wiho!
När jag slutat på fredagen så hämtade jag upp elin och vi åkte hem och softade, slutade dock med att jag somnade ifrån henne. Det var bara för jag hade samlat så mkt information i hjärnan under veckan, var så jävla tärd, haha! Lördagen klev vi upp tidigt och åkte ner på sundsvallslacken  och lackade våra garderobsdörrar, de sista lådorna och kryddhyllan, äntligen säger jag bara!! har tagit några månader, eller rättare sagt sen i juli då vi renoverade, här går det fort.
Efter det uträttade mamma och pappa lite ärenden i birsta o sen skyndade vi oss hem för att byta om och på en grisblink var vi nere i sundsvall igen för att  käka och bowla med några från pappas jobb.
Idag, söndag har jag jobbat på service igen, trivs som fisken i vattnet, jävla trevliga arbetskamrater!
När jag slutat plockade jag upp martin och åkte och käkade hos hans mor&far, fick lasagne, mmmm i like!

Nu är vi hemma och zaxen är här, de sitter och spelar tvspel och jag firar min ledighet med en cider, mums! haha.

Imorn blire birsta igen, ska kolla upp mitt schema eftersom jag har upptäckt att jag har 3 stycken. Sen blir det väl en sväng om inne på birsta city med eftersom elin ska med, haha så jävla sällan vi är där då. Ska försöka skjuta fram mitt utvecklingsstamtal med så jag slipper åka ner till birsta på tisdag med..

Måste oxå titta in till hon som gör mina naglar för en nagel håller på att släppa efter att jag hållt på med massa medel och skit på sundsvallslacken, haha!

Just det, för allas information så har jag även plockat bort mina extralysen på bilen och även klistermärkerna bak på bilen så nu är det svårare att känna igen bilen min, pärlan! :D haha..

Jag håller på att fiffilura hur jag vill ha min design men jag har aldrig tid att fixa till den..  martin satt och grejade med photoshop och han hade fått ihop en jättefin design men jag vill ju ha gjort min design själv egentligen :/ kanske bli så att jag snor den ändå, haha!

aja, ska va lite social för nu har ju singin bee börjat till och med, det är så kuul!