Vårkänslor!

Publicerat: 2011-04-06 Kl: 09:35:03 | I kategori: Vår vardag | 3 kommentarer

Guudis, man börjar verkligen få vårkänslor.
Just nu är det +5 grader här ute hos oss och strålande sol med blå himmel. Visade ju bild på att jag hittat nån form av växtlighet i rabatterna med, har ingen aning vad det är för blommor men jag längtar tills de knoppar ut iallafall =) Inge mera snö nu tack!!

Nu har vi borrat hålet för bergvärmen, så nu är det damm över halva gårn här.. Och farstukvisten, får ta högtrycken och spola av till helgen. Nya värmepannan kommer komma idag eller imorgon och på lördag sätter gubben in den. Har mycket nytta av att han är rörmokare, har gör faktiskt det mesta här hemma. Elen lejer vi bort för den är inte kul att trixa med. Ussh, är livrädd el och ström.

Nu om en timma ungefär så ska jag och Joline bege oss in mot stan, ska träffa tjejerna på en lunch, mysigt =) sen ska jag och mammsen/mormorn gå på staden. Idag fyller systra mi år så ikväll ska vi käka lite hos mamma och sammanstråla. Ska ha storkalas hemma hos oss på påskhelgen för både min syster och mamma som bara fylla 4 dagar ifrån varann. Så ikväll blir det bara ett mini-kalas.

Nångång under dagen ska jag hinna måla klart i hallen våran hemma med.. och kankse några lister.. hur ska jag hinna det? Det får gå på nåt sätt..Hihih, min sötgöte!! :D

Underbar helg!

Publicerat: 2011-04-03 Kl: 20:47:20 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Har varit ledig fredag, lördag och idag söndag!
Ledig i tre dagar i sträck och en hel helg. Det var inte igår kan jag lova och gud så skönt det varit.
I fredags när gubben slutade så åkte vi upp till hornöberget utan barn och åt gott, bubblade i bubbelpoolen med världens finaste utsikt och sen sooov vi. Sov så länge så vi höll på att missa hotellfrukosten, illa. Men de hade hållit på frukosten ett tag så ibland har man tur.

Checkade ut vid 11 och åkte hem för att hämta lillan hos hennes farmor. Iväg på affärn och det vart en storhandling, inte alls planerat men nödvändigt. Vart en sväng på erikshjälpen med där jag hittade ett överkast till lillans nya rum =) passar finfint! Väl hemma så tapetserade vi klart i lillans rum och pysslade på.

Idag söndag har vi varit ute en sväng, såg att det skjutit i rabatterna här =) mysigt värre! Snart vååår. Gubben skottade lite för att imorgon kommer det en kille hit som ska borra ett hål till oss pga bergvärmen. Så snart slipper vi skitpelletsen. Kommer bli så himla skönt att slippa vara orolig för att huset står utan värme när man är borta och så.. Gubben har också lagt in ett nytt golv i gästrummet vårat och jag har börjat måla i hallen uppe, blir vitt tills vidare. Ska måla resten nån dag i veckan, på onsdag kanske då jag är ledig =) då ska jag även träffa sara och elin, så synd att det blir så långt mellan gångerna men när vi väl ses så är det så trevligt!! :D har lite att ta igen nu ;)Äntligen har vi ett sovrum!
.. och snart är Jolines sovrum klart!Mitt lilla hjärta ute på upptäcksfärd.Vårkänslor!Mitt sminkbord, ska bara hitta en passande stol.
Nån gång ska jag hitta ett passande piano till pianopallen med.