Full rulle

Publicerat: 2011-10-24 Kl: 20:58:49 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Hej och hå vad mycket kunder det var hos oss idag. Var helt snurrig i bollen när jag kom hem :-)

Men jag älskar mitt jobb! Äntligen har jag hittat rätt!

Sen att jag har världens bästa sambo som alltid har maten på bordet när jag slutar är guld värt. Man kan inte ha det så mycket bättre än vad jag har.

Har nattat lillgumman för ett tag sen, det går så himla bra nuförtiden. Oftast ligger hon i sängen kl 8 och vi behöver aldrig bråkas när det är läggning. Istället så vaknar hon mitt i natten och kommer in till oss men det är ju bara mysigt. På morgonen ser vi på Olivia, ariol, dinousarie tåg och mu bä dubbelkvack :-) så himla mysigt!

Nu är peppa här och hjälper oss med elen i köket, perfekt! Börjar bli lite mörkt där inne på kvällarna nu. Tacksam att Nicke har så fina släktingar som kan hjälpa oss sådär på stört. El vill man gärna inte syssla med själv så det blir nåt tok.

Nu är det bestämt att vi tar kontantersättning på badrummet så vi får görs om i vår takt. Då ska vi passa på att dra in toa och dusch där. Kommer bli skitsnyggt! Ska lägga upp en bild på planlösningen när jag sitter vid datorn nån dag.

Den här snygga tapeten hittade vi när vi började riva lite lätt där inne.

Badhuset

Publicerat: 2011-10-23 Kl: 10:49:38 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Håller på att packa i ordning lite grejer som vi ska ha med till stan idag.

Först ska vi besöka badhuset så joline får bada :-) hon tjatar o tjatar om det där så idag äntligen. Sen tänkte vi åka förbi Ica maxi och kolla läget. Ska bli spännande att se. Är ju helt nyöppnat så vi hoppas på några fina erbjudanden. Efter det är vi bjuden på middag hos mammsen, mysigt.

Väntar bara på att mina älsklingar ska komma in så vi kan åka. De byter däck på bilen :-) joline ska alltid hjälpa pappa, Sötnos <3

Härlig dag!

Publicerat: 2011-10-22 Kl: 23:04:05 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Ligger och väntar på John blund just nu men tänkte bara skriva ner några rader om dagen först.

Började dagen med att äta frukost med mina älsklingar. Det är de jag älskar mest med helgen. Få vakna tillsammans och fika tillsammans, så underbart.

Sen stack jag iväg på jobbet, var hur mycket folk som helst idag. Otippat mycket med tanke på att det är sista dagarna innan löning och Ica maxi öppning men dom sagt hur mycket folk som helst. Mycket försäljning och nöjda kunder :-) dagen susade förbi och jag hade hur kul som helst.

När jag kom hem var Niclas pappa, farmor och två kusiner hos oss. Joline hade busat som en galning och Astrid hade gjort världens gomiddag! Nöjd sara :-) tack så mycket!! Sen åt vi kladdkaka tillsammans och barnen busade lite mer.. Joline sov ingen lunch på dagen för det hade hon inte tid med när vi hade besök så hon slocknade direkt när vi nattade henne, så skönt.

Egentid till oss framför teven, fångarna på fortet såklart. En underbar dag helt enkelt, men nu är jag sååå trött!

Kram alla.

Lite bilder :-)

Publicerat: 2011-10-17 Kl: 10:33:29 | I kategori: Joline 1 år - 2 år | 0 kommentarer



Joline fyller två! Frukost och paket på sängen och blåsa ut ljusen.
 


Hon klarade det :-)



Prova strumporna med pippi direkt!



Meh! Ett helt hus fick jag :-)

En ny vecka

Publicerat: 2011-10-03 Kl: 08:05:20 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Då har vi ännu en ny vecka att se fram emot!

Helgen har susat snabbt förbi. I fredags åt vi afterwork på hamnkrogen, det var mysigt att gå ut med lilla familjen :-) sen åkte vi hem och fick besök som vi såg på idol med. Joline showade tills hon somnade i soffan! Hon blir alltid lite extra flamsig och busig när vi har folk hemma.

På lördagen jobbade jag och tanken var att vi skulle på kalas på kvällen men gubben hade feber hela dagen så vi var bara hemma och hade mys-lördag! Det är ju bara mysigast ändå :D

Igår hämtade jag o joline mamma/mormor och vi åkte på loppis o lite sånt :-) sen åkte vi ut i stugan för Nicke skulle stänga vattnet där och vi gjorde lite käk. Sen hem och slänga oss i soffan igen!

Idag skulle gubben ringa försäkringsbolaget för det har inte hänt ett skit med vattenskadan sen det hände. Så jäkla oproffsigt! Så nu tänker vi ta saken i egna händer bara de tillåter oss..