Liten uppdatering..

Publicerat: 2010-12-15 Kl: 13:02:28 | I kategori: Vårt hem | 3 kommentarer

Hej där! det var inte igår ;)
Har haft sjuuukt mycket att göra denna månad, stressat, jobbat, renoverat. Inte direkt någon julkänsla alls. Har blödit näsblod som en galning varje kväll för att det varit så mycket. Men igår var jag ledig och idag börjar jag inte förrän kvart i 4 så nu har jag tagit det lugnt några dagar iallafall :p börjar ordna upp sig!

Den 29onde får radhuset sig en ny ägare så vi har 14 dagar på oss att tömma och städa ur. Det ska väl gå bra hoppas jag. Tänk om man kunde få lite hjälp bara ;P Mamma min ställer alltid upp men hon är döförkyld så får se om nån annan kan hjälpa till. Är inte jättemycket kvar att tömma, det värsta är städningen. Det ska skuras ur varenda skåp och alla avlopp osvosv.. vet inte hur man ska orka!

Ni ska få se lite före och efter bilder på storhuset iallafall. På det vi hunnit göra. :)

 

Här har vi tapetserat om och målat tak och panel. Har även målat förren till städskrubben och runt fönster, resten av fönstrena blir målade till sommarn.

 

Tapetserat om och flyttat skafferiet och kylen till bättre passande platser. Ska även måla kaklet vitt tills vidare. Till sommaren åker köket ut! ;)

 

Här ska vi kakla om. Men först måste skorsten putsas om då putsen sitter löst. Tänk kakel i mått 5x20cm i blankt vitt. Ska påminna lite om murstock.

 

Här är det bara ommålat. Gjorde stor skillnad för rummet.

 

Älskar golvet!!

 

Här har vi inte gjort något. Detta ska bli ett lek/pysselrum som innan men nu använder vi det som sovrum.

 

Detta rummet användes förut som "hall" de hade garderober och hängde kläder här. Vi gjorde det till ett gästrum tillsvidare.


Detta är älltså bara nedre våningen. Sen har vi en lika stor övervåning med 4 sovrum och ett jättestort badrum/tvättstuga och en toalett. Där uppe kommer det hända lite smått och gott framöver med ..