11 månader

Publicerat: 2010-08-23 Kl: 12:26:33 | I kategori: Månad för månad | 1 kommentarer

Nu är det mindre än en månad kvar tills självaste födelsedagen.
Detta året har gått så himla fort men det har varit det bästa året någonsin. Älskar familjelivet, älskar att vara mamma, älskar min dotter med hela mitt hjärta.

Vi kommer att ha två kalas. Första kalaset blir på födelsedagen med våra släkter. Andra kalaset blir på söndagen med alla jolines vänner, de som vill och kan komma såklart. Tänkte försöka få låna dagiset så man slipper trängas och så det finns leksaker till alla :)

Vad har hänt denna månad då?
Joline går nu och kryper nästan aldrig mer. Började den 17onde på 11månaders dagen. Sen dess går hon hela tiden. Gått mellan oss och längre sträckor har hon gjort sen hon var ca 10 mån.
Hon kan säga som katten "mjaaao" och som hunden "ao ao ao". Slängpussar är hon inte snål med heller, gullungen.

Hon är så snäll med andra barn, kramas och pussas. Ibland så kan hon vara lite hårdhänt men oftast inte. Hon kryper upp och ner från soffan/sängen, senast idag så klättrade hon upp på en köksstol, livsfarligt.
Hon har en egen fotölj i vardagsrummet som hon sitter i, frågar man hon vart stolen är så pekar hon och säger "däää" och sen ber man hon klättra upp i stolen och då gör hon det, gosungen. Hon förstår så himla mycket nu. Känns nästan som att man kan prata med henne fast man inte får något riktigt svar. Så himla härligt.

Sötnöten!

Publicerat: 2010-08-15 Kl: 08:34:08 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Om två dagar är hon 11 månader gammal!
En månad kvar till året. Sjukt fort det gått alltså.

Har en liten fundering. Ser lite överallt att personer med barn i min ålder skriver att deras barn går nu. Men när kan man säga att sitt barn går? Sen joline var 10 månader går hon mellan bordet och tv bänken, mellan mig och niclas. Hon kan gå mellan köket och vardagsrummet MEN hon väljer att krypa i första hand. Hon går inte alltid. Går man verkligen då?! Eller går man när man går hela tiden? Förstår ni?

Går man när man kan gå så går iallafall joline nu! Haha.

Har varit fullt upp med jobb hela långa sommarn och mer blir det. Blir lite mindre jobb i tre veckor, när nicke börjar jobba igen och tills det att joline skolats in på dagis. Så det kommer fortsätta vara skitdålig uppdatering här. Men kommer fortsätta med mina "joline månad för månad" och det är enbart för hennes skull. För de ska jag skriva ut sen och sätta in i hennes mina första år bok.

Nu ska jag börja göra mig iordning för jobb!
Ha det bra!