Vilken sommar

Publicerat: 2014-06-30 Kl: 07:59:13 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Aldrig varit med  om kallare sommar nångång. Tur att vi inte har semester förrän i augusti, då kanske det blivit bättre :) annars gör inte det så mycket heller då vi har Thailand att se fram emot, kommer få min sommar iår fast Sverige inte levererar.

Appropå väder så håller älsklingen på att byta Vårat tak. Började i maj och då var det många fina dagar när han var ute och jobbade men nu håller vi på att bli tokig. Det är dåligt väder jämt känns det som och är det inte de så är det nåt annat. Jag ska försöka hinna måla alla fönster, knutar och utsprång på huset innan vi går på semester för då vill vi just bara ha semester, inte jobba då!!

Tomt

Publicerat: 2014-06-16 Kl: 08:20:46 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Nu sitter jag vid matbordet och äter frukost, inga barn som spiller ut mjölk eller sölar ner är här med mig..

Dagis har stängt idag så de sov över hos momma på hemsön! Känns ju superkonstigt att inte behöva stressa och fara runt som en yr höna på morgon. Samtidigt saknar man det! Fart och fläkt ska det vara ;) 

I helgen var vi ute med husvagnen för första gången sen vi köpte den. Känns verkligen som vi hittat rätt modell, kändes rymlig och förvaringen är toppen!  Vi var i Sollefteå på Risön, hyr fin camping sim helst med mycket att hitta på, dit far vi igen :)

Så mysigt! Och på torsdag sticker vi igen. Mot furuvik!! :)

Längesen

Publicerat: 2014-06-08 Kl: 22:16:44 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Tiden räcker inte till!
80% jobb, två vildingarna till barn, hus som måste skötas och renoveras. Bloggen kommer inte på nån priolista alls. Men det är ju så kul att gå bak i arkivet och läsa igenom vad man gjort, hur man kände osv så jag har tänkt länge att jag ska återuppta detta, har dock inte vetat vad jag ska börja med. 

Får se om detta blir en mjukstart eller totalflopp ;) återstår att se!


Vilken underbar kväll det blev idag, varmt och soligt och fina vänner här på middag. Gillart <3