God Jul

Publicerat: 2012-12-24 Kl: 21:08:28 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

 

 
God Jul & Gott Nytt År
önskar
Familjen Åberg/Hultgren Boström.

8 månader

Publicerat: 2012-12-12 Kl: 10:08:35 | I kategori: Månad för månad | 0 kommentarer

Var och mätte och vägde Milo i förrgår och han vägde 9150g och var 72cm lång. Stora killen :) vi har fått konstaterat att Milo har astma så vi har fått ett pulver han ska ta plus en inhalator :) så skönt att vi fått hjälp! Det kommer troligtvis växa bort när han blir större.

Han älskar att gå runt i sin gåstol. Då passar han på att pillra på allt han inte ska pillra på. Helst vedspisen så han blir alldeles sotig om fingrarna. Buspojke :)

Han har ålat i några veckor nu och man märker stor skillnad i tålamodet på han. Annars har han inte velat ligga själv på golvet men nu när han kan ta sig vart han vill så är han mer nöjd :)

Milo älskar att bada! Inte en endaste gång har han gnällt eller varit ledsen när man stoppat han i plurret :) nu sitter han gärna upp och plaskar och leker med alla badkeksaker.

Vi ska köpa en bältesstol till Joline så Milo kan ärva hennes nuvarande för hans babyskydd börjar bli lite trångt nu med overall på ;)

Milo har börjar äta lite större matbitar nu, han har alltid hållt på att kräkas när han får bitar men nu går det riktigt bra. Mackbitar, små clementinbitar utan skal, bananbitar, blodpudding i bit, ägg. Ja lite allt möjligt.

Han börjar "prata" mer och mer. Men inga ord än :) bara dadada och massa sånt.Renoveringsleds

Publicerat: 2012-12-07 Kl: 11:22:41 | I kategori: Vårt hem | 1 kommentarer

Trodde inte att detta skulle komma från mig men jag är så sjukt less på renoveringar nu! Spyr på allt som har med det och göra. Typiskt bara att vi har en bit kvar i Milos rum och hallen uppe.

Nicke satt upp de sista gipsskivorna igår och då spacklade jag tills spacklet tog slut, uuhhh. Så less! Tänkte idag att det är likabra att ta tjuren i hornen. Åkte för att köpa spackel plus tacomiddag och fredagsmys. Märker dock innan kassan att börsen är hemma. Smart Sara?! Ringer Nicke och ber om hans kort, eh ne. Har ju mobil och börs i samma så den är hemma med.

Bara att åka hem tomhänt och vips så blev det inget spacklande idag. Rätt skönt iofs. Men vill fortsätta så det går framåt. Har spacklat nästan hela hallen en gång så nu måste det slipas och spacklas 1-2 ggr till. På måndag kommer en snickare och hjälper oss med vindsluckan som ska flyttas från Milos rum ut till hallen. När det är klart kan vi regla ner taket och lägga in nya golvet. Man börjar se ljuset i tunneln :)

Sen måste vi bara göra klart gamla toan till förråd, renovera toan nere och hallen nere men det kommer dröja tills glöd och ork finns! Båda två är skitless nu!

Hallen nere är en energitjuv utan dess like. Finns ett litet element på den stora ytan och oisolerat golv så det drar kallt. Blööh..