Flytta?

Publicerat: 2010-09-29 Kl: 15:01:03 | I kategori: Vårt hem | 5 kommentarer

Verkar faktiskt som att det blir så.
Idag när gubben min slutar så ska vi iväg till svensk fastighetsförmedling och skriva på papper. På söndag är det besiktning, synd att jag jobbar men nicke får förmedla allt till mig sen. Sen beroende på hur det går på besiktnignen så kankse vi flyttar snart :)

Hoppar av husköpet om det är för mycket fel på besiktningen så vi håller tummarna. Men vi är nöjd med priset och huset är hur fint som helst, precis i vår smak. Där har vi ett nybyggt garage, inglasad veranda, lekstuga, rutschkana, massor av gungor, sandlåda, massa olika bärbuskar/träd, en bit utanför stan men vi har ändå grannar. Vi får helt enkelt mycket hus för pengarna.Huset har varit en gammal lärarbostad för 100 år sen, grannens hus var matsal och skolbyggnaden står en bit bort. Riktigt häftigt med ett hus med historia bakom sig. Istället för ett TRÅKIGT skidstahus eller vad som helst.

Nu ska vi bara lyckas sälja vårt lilla radhus med, men det borde inte vara allt för svårt känns det som?
Någon som är intresserad av ett ljust och fint radhus i ett lungt område (barnvänligt) på bondsjön?

Maila för intresse: Sarabostroem@hotmail.com

Överlycklig!

Publicerat: 2010-09-28 Kl: 08:57:10 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Har fått de bästa beskeden man kan få.
Mer om det en annan dag. :) :) :) :)

Joline är supersjuk så igår var mormor mormorledig, haha. Jag och niclas jobbade. Idag delar vi på dagen, nicke jobbar till 12 och jag börjar 1 i birsta till kl 8. Det är skönt att det alltid går att lösa sånt där. Då kan båda jobba. Den andra halvan av dagen kan man ta ut från försäkringskassan har jag förstått så ska ringa och höra om det.

Ne, måste ta hand om min lilla sjukling nu.. Sötfia!
Igår hade hon feber och låg och yrade bara, huvva.

Hus eller inte hus?

Publicerat: 2010-09-26 Kl: 00:14:12 | I kategori: Vårt hem | 1 kommentarer

Ja, det är den stora frågan som snurrar runt just nu.
Snart kanske vi är ägare till ett 210m2 stort hus på landet. MYS!

1 år!

Publicerat: 2010-09-24 Kl: 11:28:02 | I kategori: Joline 6 månader - 1 år | 1 kommentarer

Nu är alla kalas förbi och ojoj vad presenter hon fått.
Tack så mycket för alla fina saker till Joline, nu har hon det hon gör med sina dockor, dockvagnar och leksaker. Superbra. Hon fick även en ny säng, en utdragssäng från ikea. Superbra då hon kan krypa upp och ner i den hur hon vill. Hon har fortfarande inte sovit en hel natt där men det kommer förhoppningsvis framöver.

Nu när hon är ett år så kan hon gå sen 1,5 månad tillbaka, hon kan "hoppa" och hon kan springa. Hon har även lärt sig säga kaka, gocka (docka), dumma, JJJ (julia). När vi sjunger imse vimse spindel så gör hon alla rörelserna och samma med klappa lilla magen. Hon kan även peka på näsan, örat, munnen och ögat. Blöjan vet hon också vart den är :) Hon kan även borsta håret när man frågar, då hämtar hon hårborsten, gullunge.

Hon lär sig så himla mycket nu, det går så himla fort och man får passa sig för vad man säger för nu snappar hon upp det mesta.

I måndags började hon på dagis. Jag var med mån, tis och ons. Men igår fick hon vara själv och det hade gått jättebra, hon hade sovit bra och ätit bra. Grinade gjorde hon bara när fröken skulle torka hennes mun, haha. När jag gick så vinkade hon bara och gjorde slängpussen. Var och lämnade henne för en halvtimma sen igen och det gick lika bra. Min duktiga tjej. Dock saknar jag henne suupermycket men jag vet att hon har det bra där med sina kompisar.     

       

     

       

Lite bilder från jolines 1års helg :)

1 år!!

Publicerat: 2010-09-17 Kl: 07:33:20 | I kategori: Joline 6 månader - 1 år | 2 kommentarer

Ett helt år har gått sen jag vaknade kl 6 med värkar!
Det här året har gått så himla fort, önskar att det gårr lite långsammare. Men nu står vi här, med en betämd liten ettåring! Livet har blivit så himla mycket roligare sen vår dotter kom. Livet har en mening trots allt.

Tio i 11 ikväll är det ett år sen hon kom till världen men det ska dock firas hela dagen.
Började morgonen med att överaska en sovande Joline med välling, paket och självklart en liten tårta med ett ljus på. Gick inte jättebra tt blåsa ut ljuset så pappa fick hjälpa till :) Snacka om glad tjej alltså. Kunde inte blivit bättre start på dagen.Vid tio ska vi åka till min farmor och jolines gammelfarmor och hälsa på, hon är i så dåligt skick så hon orkar inte komma ner. Men självklart ska hon få träffa joline på hennes födelsedag.

Sen börjar kalaset vid halv 5 då trillar det in en himla massa gäster.

Joline, mamma och pappa älskar dig!
G R A T T I S

Alldeles för dåligt

Publicerat: 2010-09-14 Kl: 13:34:41 | I kategori: Joline 6 månader - 1 år | 3 kommentarer

Jag är alldeles för dålig på det här med att uppdatera bloggen.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller så det får bli ett par bilder istället för 1 bild är bättre än tuuusen ord.Musikalisk tjej ;) Älskar att spela piano och gitarr.Sova lite lunch! Mammas lilla korv.Mellis :)Tokjänta!Joline drygt 1 årJag 9 månader! Ganska lika va?Kan mamman ha valt kläderna?Ser ni Joline?Där var hon!! :) Hjälper mamma att diska och laga mat såklart.

Snart kalas!

Publicerat: 2010-09-08 Kl: 19:33:53 | I kategori: Joline 6 månader - 1 år | 0 kommentarer

Ja, nu har vi snart en ettåring i huset!
Dagen närmar sig med stormsteg och det är många som frågar vad hon önskar sig och det är suupersvårt att komma på men nu har jag äntligen kommit på några enstaka saker.

1. En ny säng

MINNEN Utdragbar sängstomme med ribbotten vit Min. längd: 135 cm Max. längd: 206 cm Bredd: 85 cm

Minnen från IKEA 910 kr

2. Nytt täcke och kudde till sängen med påslakan, örngott och lakan.

3. Bobbycar (gärna röd/svart, inte rosa!)

4. Ett litet bord med 2 stolar att ha vid kommande tébjudningar (tänk lantlig stil, vitt)

5. Bullar, tårta, kakor, låtsas såklart, att leka med! (Gjord av tyg, har sett på lekia)

6. Ett snöre med vimplar i söta tyger (sök på tradera)

7. Vantar till vintern, gärna med dragkedja för att lättare få på småhänderna;)