1:a advent och halvtid!

Publicerat: 2011-11-28 Kl: 23:10:50 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Igår var det första advent och då gick vi även in i en ny vecka. V. 20 är vi i nu, vilket betyder halvtid.

Så otroligt fort det gått. Stoppa tiden någon. I den här farten så har vi snart en vilding till här hemma :-)

Jag mår så himla bra! Helt tvärtom mot för med joline. Pigg och alert och knappt någon foglossning. Herromveckan var det värre men nu mår jag toppen. Så himla lycklig att vi ska få en till familjemedlem.

Imorgon efter jobbet ska jag packa inför London resan, sen far vi och sover hos mamma för det blir upp tidigt för att bila ner till Sthlm. Kommer sakna mina älsklingar så mycket. Längsta jag varit från joline det är en natt! Nu blir det 3 nätter :P men det ska väl gå bra det med!

Bjuder på lite bilder från vårt hem

Vår lilla pojke <3

Publicerat: 2011-11-26 Kl: 08:27:07 | I kategori: Vår vardag | 6 kommentarer

Ultraljudet gick så bra så. Hon såg en frisk liten pojke på 19cm och 192gram och han trivdes som fisken i vattnet där inne :-)

Så himla underbart att se! Det är en obeskrivlig känsla. Man vill aldrig att det ska ta slut. Synd bara att inte joline får följa med och se lillebror.

Nu längtar vi ännu mer tills april. Hoppas dessa månader går riktigt fort.

Här kommer två bilder från ultraljudet:

Ultraljud!

Publicerat: 2011-11-24 Kl: 20:58:50 | I kategori: Gravid med Milo | 0 kommentarer

Imorgon är det äääntligen dags för rutin ultraljudet! Längtar nå så enormt, är inte nervös än men det hinns nog med det också. Vill bara att det inte ska gå så himla fort som det kan göra ibland. Hoppas på en bra barnmorska som vill visa oss vår fina lilla bebbe =) Återkommer imorgon! <3

Vecka 19

Publicerat: 2011-11-21 Kl: 22:08:30 | I kategori: Gravid med Milo | 0 kommentarer

Känner på mig att den här veckan kommer gå fort!

Är ledig på onsdag och då ska julsakerna fram. Har redan bytt gardiner i köket och hallen :-) så det blir mysigt! Joline och jag ska mysa med alla tomtar. Hon älskar förövrigt tomtar :-) hoppas hon inte blir rädd för riktiga tomten när han kommer och hälsar på.

Sen på fredag är det dags för RUL, spännande :-) har ju tjuvkikat på lillgrynet redan men det var ju bara en snabbis! Gud vad jag längtar! Kan inte vintern komma och försvinna snabbt så det kan bli april och vår :-)

Alla säger att det kommer bli perfekt med en vår-bäbis och det kommer det verkligen bli!

Till helgen far vi till övik och går på skyltsöndag med jolines farfar :-) hoppas vi får träffa Tyra-myra med familj också. <3

Här har ni en bild från precis just nu!
V 19! (18+0)

Mysig helg

Publicerat: 2011-11-20 Kl: 09:40:30 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Just nu ligger jag och väntar på att mina övriga familjemedlemmar ska vakna. De verkar kunna sova hur länge som helst :-)

Igårkväll när vi skulle natta joline så började bebis leva rövare i magen så då fick joline krypa upp till oss och titta på magen som hoppade fram och tillbaka och Gud vad glad hon blev! Världens finaste storasyster <3 det lyste lycka i ögonen på henne! Sen pratade hon och sjöng lite för bebis och pussade magen. Så himla mysigt! Sen fick hon hoppa ner i sin säng och sova:-)

Tidigare på dagen/kvällen var vi hos Viktor & Carolin, blev bjuden på mat och hade jättetrevligt. Spelade spel som var kul :-) barnen höll sams hela kvällen men tröttheten smög sig på mot slutet så då fick vi avrunda. En sån kväll gör vi gärna om!

I fredags hämtade mamma upp mig från jobbet och vi åkte hem, där hade Nicke börjat med maten, fläskfilé, smördegs inbakad potatis och sallad. Var så gott:-) sen såg vi på idol och åt lite godis.

Idag ska vi städa i källaren och i garaget så vi får in bilen eftersom att snart kommer nog snön! Igårkväll låg det faktiskt lite snö på backen.

Lillmagen!

Publicerat: 2011-11-14 Kl: 20:34:13 | I kategori: Gravid med Milo | 4 kommentarer



Längtar efter dig din lilla rackaronge ♥

Ny vecka!

Publicerat: 2011-11-14 Kl: 07:44:00 | I kategori: Gravid med Milo | 0 kommentarer

Det är inte bara en ny arbetsvecka att se fram emot utan även en ny 'gravid-vecka' byter vecka på måndagar :-)

Så nu har vi gått in i v.18. Igår såg jag sparkarna tydligt utanpå magen. Den här bebisen är en riktig vilding, har känt sparkar i drygt 2 veckor redan! Väldigt tidigt om man jämför med joline som jag kände med i v.19/20!

Nu längtar vi till 25te då vi ska få göra vårt rutin ultraljud. Hoppas att man kan se vad det är för liten rackare där inne!

Nån dag ska jag skriva ner alla saker som är olik min förra graviditet för det är inte mycket som är likt ;P

Nu är det dags att kliva upp ur sängen och göra oss i ordning.

Här kommer lite bilder från en mysig farsdag:

Lillasyskon!

Publicerat: 2011-11-12 Kl: 08:23:44 | I kategori: Gravid med Milo | 1 kommentarer

Nu är det officiellt!
Joline ska få ett lillasyskon i slutet av april. Vi längtar så otroligt mycket :-)

Idag är jag i v. 17 och om två veckor ska vi göra rutin ultraljudet! Sen är det bara halvtid kvar. Fort det gått :-)

Här har ni en liten bild på lilla hjärtat <3

Snart så!

Publicerat: 2011-11-10 Kl: 13:14:02 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Tänkte visa hur stjärnorna ser ut i mörkret. Är så himla mysigt och jag vill bara plocka fram alla julsaker nu nu nu! :-)

Om nån dag tänkte jag uppdatera er med lite ny och fräsch info ;-) haha håll ut!

Gröna fingrar

Publicerat: 2011-11-08 Kl: 19:20:13 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Jag har verkligen inte gröna fingrar men jag älskar att ha fina blommor hemma. Både ute och inne.

Därför är det så kul att få blommor när man fyller år eller bara som överraskning. Nu sist fick jag ljung, en en och mossa av Anki som hon planterade i vår lilla blomlåda som vi har vid entrén. Vart höstigt och fint. Vi satte även dit en liten lykta för lite mysfaktor.

Jag önskar jag hade mer tid och ork för sånt men det finns inte och då blir jag extra glad gör sånt här :-) vi köpte en liten krans till dörren som passade till också när vi var och handlade igår.

Fick även med oss två adventsstjärnor till vårt uterum som vi smygstartat med redan ;-) lite tidigt men då går vi njuts lite längre!

Monday morning

Publicerat: 2011-11-07 Kl: 08:44:56 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

I helgen har vi haft ombyggnadsrensning på jobbet! Hade extraöppet på söndagen tom.

Var sjukt mycket folk alla dagar, mest på lördagen så det var verkligen lyckat! Kul att ha nån aktivitet sådär på jobbet ibland, det märks att kunderna uppskattar det med :-) men idag är jag äntligen ledig.

Snart ska vi kliva upp och göra oss iordning, ska luncha med Elin och sen skulle Kronprinsessan visst komma till stan då kanske vi kikar på det med :-)

Ett år äldre

Publicerat: 2011-11-03 Kl: 07:09:52 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

I lördags hade vi lite kalas eftersom jag fyllde 23! Gud vad bra det känns :-)

Gjorde smörgåstårta och Anki hjälpte med en marängtårta. Var himla gott och vart inte mycket över. Var ledig precis den helgen så det var ju toppen. Hann med allt jag ville göra och lite till.

Fick jättefina presenter och hade väldigt trevligt, precis dom det ska vara. Mina allra närmaste och käraste!

Fick äntligen mina IB Laursen koppar och kanna av mamma. De var ännu finare i verkligheten, så till jul ska jag önska mig bakskålarna och vispskålen ;-) hehe.

Lyckades bli förkyld natten mot lördag, som alltid när man är ledig tycker jag, en envis förkylning som inte vill ge med sig. Orkar inte och hinner inte vara sjuker nu.

Nu är det ungefär bara 3 veckor kvar tills jag sticker till London med mamma och moster. Ska vara utan joline och niclas från onsdag till söndag. Kommer kännas jobbigt sammtidigt som det kommer vara superkul att vara i London. Ska gå på julmarknader kanske gå på rihannakonsert och turista i vanlig ordning, haha.

Nä nu ska jag börja väcka Lillgumman och göra oss i ordning för dagis/jobb. Ska fortsätta packa upp julsaker idag. Så himla mysigt!