Dagens bild

Publicerat: 2008-12-30 Kl: 12:20:08 | I kategori: Vår vardag | 4 kommentarer

Ny dator?

Publicerat: 2008-12-30 Kl: 10:12:30 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Har precis hittat en dator som faller mig precis i smaken.



En samsung med 320gb hårdisk, 4gb ramminne, hdmi utgång och världens coolaste design!
Funderar på att klicka hem den snart ;) Endast 6534kr inkl frakt.

Update:
Det var för bra för att vara sant, det var pris ex moms, så 8216kr går denna skönhet lös på.

Ingen tomte

Publicerat: 2008-12-29 Kl: 10:01:33 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Kom ingen tomte i år till släkten hultgren boström!
Kan ju bli så när alla barn i släkten växt upp, minsta är numera 10 år. Längtar tills man får egna barn så tomten kommer igen! Tur man fick några julklappar ändå ;) Jag är helnöjd med julen, det ända negativa var att baby var i övik men fick ju iaf äta julfrukost med honom hos min familj.

Har varit fullrulle för oss dessa dagar, vi har varit på fest hos krullan på juldagen som förövrigt äntligen skaffat ordentligt hemmabiosystem så när är nästa fest?! Hade iaf jättetrevligt med både mina och niclas kompisar..

På fredagen var vi ut till niclas mormor och morfar på julmiddag med hans släkt, spelade nåt julklappsspel som gick ut på att man skulle köpa 2 paket var sen skulle man slå tärningar, fick man en 2 eller 6 så skulle man sno till sig ett paket av någon annan, var riktigt roligt och vi fick med oss en sax, toarulle, plåster och nån badtvål hem.

Vi har även varit och käkat på thai med min familj på lördagen och sen sprang vi över på bion och såg australia, stackars nicke som fick stå ut i 2h och 45min, haha. Men den var bra, dock inte så bra som ryktet går men helt ok iaf.

Igår drog jag ihop en umgåskväll för hemvändartjejerna, det var kul att alla var så intresserade, NOOT.

Kul att du emelie kom iaf och nina kom ju där på sluttampen, det var oxå kul.. Emelie gav dock bort mina strumpor men det är lungt för den här gången, vänta bara tills jag kommer hem till dig ;)

Måste göra mig iordning nu för idag blire birsta med några tjejer, kul :D

PUSS nicke 

God jul!

Publicerat: 2008-12-25 Kl: 00:00:37 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer



Jag julen - 07! Liite annorlunda, hua.

Gubben, jag saknar dig så sjukt nu när du inte är vid mig..
Skyndare hem till mig så ska jag ge dig lite kärlek!

PUSS nicke

Saknar!!

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 10:49:12 | I kategori: Vår vardag | 3 kommentarer



Tjejer, detta är livet!

Pärlan!

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 09:50:41 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Dumma bil som inte gick igenom besiktningen.
Nu har jag en månad på mig att fixa de tre fel som hittades.

1. Körriktningsvisare, fel färg (lätt fixat)
2. Länkarmslagring glapp (woot?)
3. Dragkrok kärvar. (ahaaa)

Wiie!

Tur man har en händig karl ;) Näerå, han har hjälpt mig så mkt så nu är det nog pappas tur!

PUSS nickebaby

Tröökit..

Publicerat: 2008-12-22 Kl: 21:23:56 | I kategori: Vår vardag | 3 kommentarer

Jag vet att jag är seg på att uppdatera!
Har liksom ingen ork för bloggen längre, har så himla mkt andra roliga saker för mig. Mysa med gógubben till exempel, jag har sagt det förr och säger det igen, han är bäääst! Hur lycklig kan man bli? :)

Just nu sitter jag faktiskt och väntar på han, vi ska grejsa med min bil för den ska besiktas imorgon. Hjälp mig, har aldrig besiktat nån bil förut, hur gör man? Det visar sig förhoppningsvis.. Jag är ledig imorgon så då ska jag även passa på att slå in alla paket och greja det sista med gubbens paket, hihi! 

Emelie och emma kikade förbi mig på jobbet idag, eller tanken var nog inte att träffa mig men de var på mitt jobb iaf. Så trevligt så, förgyllde min dag ;) Vi tycker att alla girlsen ska umgås snarast! Så tjejer, vilken dag passar er?! Vi kan vara i min obebodda lägenhet!

BTW,
vill någon jävel hyra den i andra hand kanske??

Just det, övik var kanoners! Trivs med baby!! ♥ Eftersom att det inte blir nåt bestämt här hemma på nyår så sticker vi nog till övik igen, äter gómiddag, ta med oss singstar och dricker gott med hans släkt!

PUSS nickeälskling

Helg

Publicerat: 2008-12-19 Kl: 08:31:23 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Yeey, äntligen en ledig helg! :)
Ska bara jobba 10 - 16 idag sen så ska jag slappa så mkt jag bara kan! Ska skynda mig hem och då ska vi packa för att sen fara till övik för att träffa babys syster, pappa osv. Ska bli jättetrevligt, slippa sitta hemma och uggla bara.

Ska återgå till mitt fika för att sen fara mot jobbet.

PUSS nicke

KÄR!

Publicerat: 2008-12-17 Kl: 10:38:40 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Kärlek stavas N I C L A S !

Julklappar

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 15:43:15 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Det börjar närma sig julafton, rättare sagt 8 ynka dagar kvar..
Kommer ihåg när det var åtta dagar kvar tills vi skulle sticka till thailand, det känns som igår.. Tiden går fort nu för tiden. Kan bero på att man är så jäkla lycklig nu för tiden :)

Idag har jag iallafall träffat sarab för hon skulle hänga med mig till länsförsäkringar. Hon hjälpte mig att få tillbaka pengar för inrikesbiljetten som vi fick avboka och sen fick vi lite ersättning för att vi kom hem för sent. Så på fredag rullar det in lite pengar på våra konton, tack vare länsförsäkringar. Är så fruktasvärt nöjd med att ha dem som bank och försäkringabolag :)

Blev även lite julklappshandling så nu har jag bara kvar att köpa till baby! Vet redan vad jag ska köpa iofs. Blir nog kanonbra och hoppas verkligen han blir glad men det tror jag nog ;)

Ikväll ska jag umgås med mina flickor, mysigt!

PUSS nicke

Myshelgen!

Publicerat: 2008-12-15 Kl: 12:42:26 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Värsta bästa helgen på läänge!
Fick vakna på lördagen och vara ledig tillsammans med min baby, det var inte igår vi var ledig samtidigt. Vi gosade lite tills det var dags att kliva upp för att fara till birsta. Shoppade lite julklappar och varsinna par skor. Sen for vi vidare till södra berget, där vi skulle spendera natten tillsammans. Vi fick inte checka in direkt så vi for upp på spa't, åt först buffé och sen hoppade vi i poolen med stjärnhimel och världens finaste utsikt över hela sundsvall, hur mysigt som helst var det. Sen gick vi ner och bubblade lite osv, baby vet hur man myser han :)

Klockan blev mycket och vi gick upp till vårt rum för att duscha och göra oss iordning för kvällen. Jag fick använda min klänning jag köpt i thailand, jättefin verkligen. Sen gick vi till bottenplan där det var uppträdande av wallmans salonger och julbord, jag hade jättetrevligt och fick dricka min älskade baileys! ;) Sen var det party med kaeroke osv, baby och jag var ganska trötta men vi dansade lite iaf :) Synd att man är så dålig på styrdans, hahah.. hua..

Jag skulle jobba på söndagen så det blev väldigt väldigt lungt men det gillar jag! Nästa helg är jag ledig så då ska vi förhoppningsvis åka till övik, handla de sista julklapparna, träffa hans far och syster osv.. Blir nog trevligt!

Ikväll skulle vi nog sammanstråla med Sarab och hennes Rickard, fårse hur det blir.

PUSS Nicke, Tycker om min karl så mycket!

Han!

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 10:01:21 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Han med stort H, baby, nicke, min gubbe..
Finns ingen som han! Mr.Perfect.

Vill aldrig vara utan dig!

Jag lever..

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 08:21:11 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Inte haft tid att uppdatera nåt..
Har haft fullt upp med att ta igen allt jag missat med baby ;)

Annars har jag börjat jobba igen, har gått bättre än förväntat! Lördagen var verkligen jätterolig att jobba :D Först kom krullan för att kika på en mobil så då fick jag prata lite med henne, sen kom sarab medans jag stod med världens roligaste kund. Sara vart med i säljsamtalet och hjälpte mig att styra, skitkul! Min kund berättade även att hon skulle ned till Ban phe, hon kände tydligen nån där nere, världen är liten :) Sen kom baby, fasen vad glad jag blev! Det gjorde min dag!!

Sen på kvällen åkte vi till maria för nu är cirkeln sluten, alla tjejer är äntligen 20bast. Hoppas du blev glad över dina presenter och vi måste ta en filmkväll, check?;) Var jättekul att se jannike, zandra, elin och maria! Var ju trotsallt nästan 5 veckor sen man såg dem, fytusan vad länge!

Hua, nu ska jag kurera mig för jag har faktiskt blivit jätteförkyld, så drygt!

PUSS nicke

Hemma!

Publicerat: 2008-12-04 Kl: 09:12:42 | I kategori: Vår vardag | 6 kommentarer

Nu är jag "äntligen" hemma..
Tog ju sin lilla tid att komma hem, 12 timmars väntan på utapao flygplatsen och 7 timmars väntan i istanbul, alla var välidgt lättirriterade och ville bara hem. Nu när man är hemma vill man bara tillbaka!! Saknar värmen så grymt..

Men det var grymt att få träffa baby igen! Shiit vad nervös/pirrig/skakig jag var. Där stod han, på arlanda med blommor i famnen. Värsta killen, finns ingen bättre!! Ville aldrig sluta krama han :)

Nu ska jag uppdatera mig lite inför arbetspasset som börjar kl 13oo.
Är jävligt nervös faktiskt för inom mobiltelefoni händer det saker hela tiden, nya abonnemang, kampanjer, nya mobiler osvosv.. Får se hur det går!

PUSSN