8 månader

Publicerat: 2012-12-12 Kl: 10:08:35 | I kategori: Månad för månad

Var och mätte och vägde Milo i förrgår och han vägde 9150g och var 72cm lång. Stora killen :) vi har fått konstaterat att Milo har astma så vi har fått ett pulver han ska ta plus en inhalator :) så skönt att vi fått hjälp! Det kommer troligtvis växa bort när han blir större.

Han älskar att gå runt i sin gåstol. Då passar han på att pillra på allt han inte ska pillra på. Helst vedspisen så han blir alldeles sotig om fingrarna. Buspojke :)

Han har ålat i några veckor nu och man märker stor skillnad i tålamodet på han. Annars har han inte velat ligga själv på golvet men nu när han kan ta sig vart han vill så är han mer nöjd :)

Milo älskar att bada! Inte en endaste gång har han gnällt eller varit ledsen när man stoppat han i plurret :) nu sitter han gärna upp och plaskar och leker med alla badkeksaker.

Vi ska köpa en bältesstol till Joline så Milo kan ärva hennes nuvarande för hans babyskydd börjar bli lite trångt nu med overall på ;)

Milo har börjar äta lite större matbitar nu, han har alltid hållt på att kräkas när han får bitar men nu går det riktigt bra. Mackbitar, små clementinbitar utan skal, bananbitar, blodpudding i bit, ägg. Ja lite allt möjligt.

Han börjar "prata" mer och mer. Men inga ord än :) bara dadada och massa sånt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback