2013

Publicerat: 2013-01-02 Kl: 14:44:34 | I kategori: Vår vardag

Vilket år detta varit!

Jobbade tills 10 dagar innan Milo kom till världen. Den 10 april <3 en överraskning utan dess like. Inte en värk på hela dagen och halv 6 går vattnet och värkarna kommer direkt. Halv 8 är han född och då har vi hunnit tagit undan middagen, packat jolines grejer och lämnat henne och tagit oss ner till sjukhuset. Helt underbar förlossning! Åkte hem dan efter men fick åka tillbaka och sola.

Sommaren kom och vi var hemma tillsammans hela familjen i 4 månader. Så himla mysigt! Vi åkte två svängar med husvagnen till furuvik, var i Turkiet, var på bröllop, älskling fyllde år, joline fyllde år och semestern avslutades med dop för Milo.

Hösten kom, jag och Milo började gå på öppna förskolan på tisdagar när vi lämnat joline. Jag och Nicke håller på och jobbar med hallen uppe och ett eget rum till Milo men vi tar en paus när julen smyger sig på.

På lucia var vi på dagis och tittade på joline och hennes kompisar som sjöng men joline valde att sätta sig hos oss för hon orkade inte sjunga nåt mer sa hon ;) Sötnos! Fyra dagar innan jul får joline magsjuka trots att vi haft henne hemma från dagis två veckor, tredje blev hon sjuk ändå. Hon piggade på sig till dagen efter så det blev julfirande ändå med släkten. Vi andra verkade ha klarat oss så julafton blev jättemysig och sådär lagomt perfekt som vi vill ha det, uppesittarkvällen var också jättemysig.

På julaftonsnatten hör Nicke hur det droppar i Milos kommande rum. Läckan vi tror vi har lagat visade sig vara en annan läcka, tack för den! Juldagen får Nicke magsjuka på kvällen. Vi börjar undra varför vi alltid drabbas.. Tills jag får magsjuka dagen innan nyår, då fattar vi att det är nån som hatar oss där uppe i det blå :P

Vi får komma till pappa/morfar på nyår ändå för de har ju varit upp i oss hela tiden ändå. Väldigt god mat intogs och vi spelade Bingolotto, barnen härjade och kl 12 smällde vi raketer :)

En väldigt bra början och ett riktigt dåligt slut på 2012 men jag har insett att det ska vara såhär när man har barn! Det blir aldrig som man tänkt sig men man får göra det bästa av situationen!

Nu hoppas vi på ett riktigt bra 2013 med. Dock är det inget som kommer slå 2009 och 2012 för då kom våra underbara ungar <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback