Tre år!!

Publicerat: 2012-09-17 Kl: 21:28:08 | I kategori: Joline 2 - 3 år

Världens underbaraste unge fyller år idag! Hela tre år!!

Hon är inte född förrän 10 i 11 så vid den här tiden var vi på förlossningen och jag hade riktigt ont :) Nicke masserade ryggen så jag fick skavsår, haha.

Imorse klev jag upp och gjorde iordning frukost på sängen med välling, mackor, tårta och ljus och Nicke såg till att joline inte vaknade medans. Sen sjöng vi tillsammans tills lillan vaknade :) hon tyckte det var mysigt men lite knasigt. Paket fick hon med och det var uppskattat som alltid, ingen kräsen unge direkt!

När vi sjöng började känslorna komma fram. Kan inte fatta vart tre år tagit vägen. Det var ju igår jag fick upp henne på bröstet?! Nähä inte det?! Vår älskade unge börjar bli stor!

Denna dag har hon fått styra helt :) hon ville åka på himlabadet med bara mamma & pappa, lillebror fick stanna hos farmor (det gick såklart toppenbra). Sen gick vi på lite affärer och joline fick en bäddmadrass till hennes säng så hon förhoppningsvis ska börja gilla den mer. Efter vi varit i Sundsvall hämtade vi Milo och for för att äta på Big Boy som Joline bestämt.

Sen hem för att åka fyrhjuling som hon fått av morfar i present! Den är väldigt populär :) så vi var ute i två timmar. Blev även massa gungande då Joline fick en gungställning av farmor :-)

Vår tjej har fått så otroligt mycket fina saker och kalasen har varit helt underbara! Hon är hur nöjd som helst och det värmer våra hjärtan.

Vi gör allt för dig Joline! Du är mammas och pappas kärlek <3 Älskar dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback