6 månader, ett halvt år! <3

Publicerat: 2012-10-16 Kl: 21:58:24 | I kategori: Månad för månad

Ett halvår har gått sen vår älskade lilla prins kom till världen.

Idag fick vi äntligen komma till BVC och nu väger han 8060g och är 67cm. 5kg och 18cm längre än när han föddes. Vår goklimp.

Nu äter Milo bara fast föda sen en månad tillbaka. Välling morgon och kväll, gröt till frukost och burkmat till lunch och middag. Och gott är det :-) inte alls kräsen och det är jag glad för. Det blir så mycket lättare då.

Nätterna går mycket bättre sen vi fick börja med penicillin mot hostan. Nu sover Milo från 7 på kvällen till 6 på morgon, får peta in nappen nån enstaka gång. Duktig pojke.

Ålar fortfarande, mest bakåt och runt runt, men har en himla fart i gåstolen. I den tar han sig dit han vill. Har börjat rycka tag i gardinen och lite sånt. Sitter jättestadigt och har börjat hoppa väldigt mycket när man håller i honom. Så hoppgungan är uppskattad med. När man ska lägga ner han försöker han ofta sätta sig upp igen men det är lite kämpigt. Han har börjat röra sig lite smått när han hör musik eller när man sjunger och lite då och då "headbangar" han med huvudet. Verkar vara det nya, för det är superkul(?) haha! Och han börjar lystna till sitt namn!!!! :))

Annars så tränar vi på att klappa händerna och titta efter mamma, pappa, joline, lampan. Det går trögt ;) men ingen brådska för oss.

Kommentarer
Postat av: Mary

Ja jag vet, passande nog hade vi Bvc grupp förra veckan om infektioner mm så hon tipsade om massor. :) haha nä, i början var den bara kul men nu är det hatobjektet nr 1! Tur de glömmer på en sekund :)

2012-10-17 @ 15:46:29
URL: http://aertan.blogg.se
Postat av: Sara

Haha ja, det var ett vinnande koncept ;)

2012-10-20 @ 09:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback