7 månader

Publicerat: 2012-11-13 Kl: 20:24:00 | I kategori: Månad för månad

Nu är guldklimpen sju månader. Tiden rusar förbi i en rasande fart. Om två dagar ska vi till BVC för att väga och mäta och för att ta 5 månaders vacciner. Han har varit så förkyld och hostig samt ätit penicillin och då har han inte fått tagit nåt vaccin därför är det lite försenat.

Nu ställer sig Milo på knäna mest hela tiden, han står och gungar och tar steg med knäna men med armarna står han still så det slutar med att han lägger sig på mage och skjuter sig bakåt och runt. Är så himla nära på att krypa nu.

Han har ju varit superförkyld från och till i fyra månader och idag var vi till barn mottagningen och hon sa att han troligtvis har förkylningsastma så vi fick lite ny medicin. Äntligen! Nu ska han bannemig bli frisk!!

Fick en snilleblixt för ett tag sen att lägga massa böcker under spjälsängens huvudända. Har ju läst att det ska hjälpa vid förkylning. Varför gjorde vi inte det tidigare? Funkar mycket bättre! Han har sovit många hela nätter efter det.

Han kör stenhårt på sina mat och sovrutiner vilket är jätteskönt! Vaknar oftast vid kl 6 och äter välling. Får gröt vid halv 10, lunch vid halv 2 och middag halv 5. Välling i sängen vid halv 7. Mellis emellan också såklart.

Självklart rekar tiderna lite hit och dit men på ett cirka iaf. Sen sover han 2-3 gånger per dag. Ca 1 timme per gång. Annars blir han inte rolig att ha och göra med om man inte sover ner han.

För ca 1 vecka sen fick han den tredje tanden och strax efter sprack den fjärde igenom. De är upptill och känns väl mer än vad de syns men de två nertill syns mer än väl, risgryna. Han älskar att få sina tänder borstade och att borsta själv

 

Han börjar klappa händerna lite smått. Tenderar till det iaf och mammahjärtat skuttar av stolthet :) han får träna lite till bara. Spela på munnen kan han också och låta som en indian, men det är när han är på riktigt bra humör :-)

Vår Sötnos! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback