Utan tutte

Publicerat: 2012-03-28 Kl: 09:19:43 | I kategori: Joline 2 - 3 år

Nu har vi bestämt oss att sluta med tutten. Varför? Jo för att på nätterna, så fort hon tappar den där jäkla tutten så gallskriker hon och lever rövare.

Dessa två nätter hon varit utan har varit underbara :-) inte ett ljud från henne på hela natten. Hon kommer fortfarande in till oss mitt i natten men det får vi ta tag i en annan gång. Vi är väldigt nöjda med att hon somnar i sin säng och att hon är lugn och sover bra när hon väl kommer till oss.

Det har gått över förväntan att vara utan tutte iallafall, jätteduktig är hon :) vi är så stolta över henne! Vet att det kommer komma dagar som är hemska men just nu funkar det superbra. Imorse grinade hon efter den men då pratar vi om vad hon ska få om hon klarar det här; en studsmatta!:-)

Det går över efter en stund och då verkar allt vara glömt och hon är storflicka som hon säger själv. Gick bra på dagis igår med. Hon kunde inte somna men det hade inte varit nåt tjat efter tutte iallafall.

Igår när jag kom hem så var svärmor och jullan här :-) de hade gjort jättefint med påsklilkor, påskris och blåbärsris och maten var serverad! Herregud vad bra man har det!! Tack <3

Jag har jättedåligt med idéer vad det gäller att pynta och fixa men svärmor kan det där hon:) Lägger upp lite bilder så får ni se vad fint hon gjort!

Måste bara säga vilket flyt vi har nu. Igår så sålde vi både spjälsängen och jolines gamla garderob. Har fått tag på spjälsängen vi verkligen vill ha, ska hämta den ikväll :) såg även att Elgiganten hade kampanj på vår köksfläkt vi vill köpa så då fick vi den 500:- billigare. Allt verkar för bra för att vara sant :)

Idag ska vi ner till birsta och köpa vindsluckan och hämta ut vagnen! Ska hämta ut en babybox med :-) måste springa in på Ikea och köpa barngalgar med.

 

Kommentarer
Postat av: Johanna och Sara

Du kan nu få ett designat kort och en publicering på bloggen :)

Var med i vår tävling helgens blogg! Gå in på:

http://geminaarts.blogg.se/2012/march/dagens-blogg-2.html



om du inte gillar reklam ber vi om ursäkt!

2012-03-28 @ 14:10:34
URL: http://geminaarts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback