Söndag <3

Publicerat: 2012-02-19 Kl: 15:16:32 | I kategori: Vår vardag

Varför gillar inte folk söndagar?! Det är min älsklingsdag! Vi är ledig allihopa, behöver inte ställa nån klocka, köper alltid hem nån god frukost med färsk bröd / brämhults juice / ägg osv.

Idag så åkte vi till blå porten efter vi fikat, en jättemysig loppis bortanför oss. Där det finns hembakt man kan köpa och både möbler och småpryttlar. Lite lågsesång nu då det inte fanns så mycket möbler. På sommarn är det jättemysigt att kika omkring och avrunda med fika lite i trädgården där!:)

Sen åkte vi till stan för att hämta verktyg till Nicke som han behöver i badrummet och åkte förbi hans tremänning som är elektriker för att hämta nån slang som behövs innan spångolvet läggs.

Hann med att handla och slänga återvinning innan vi for hem igen. Åt taco rester till lunch och gick ut och skotta av gården tillsammans. Har smält himla mycket redan :-) mysigt när det droppar från taket.

Nu ska gubben snart jobba vidare i badrummet och jag ska fundera på nå mat. Ikväll blir det marängswisch framför big brother, Myspys <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback