Fyfan

Publicerat: 2012-04-01 Kl: 19:21:15 | I kategori: Vårt hem

Idag är det inte kul att vara husägare!

Jag hade räknat med att ha ett bebisrum till lillen när han väl kommer men när jag river det sista för att ta fram timmer/brädväggen så är det dyngsurt där bakom. Bara ringa vår skadereglerare imorgon igen. Åh, jävla otur.. Så himla less man blir.

Hade inte räknat med att det skulle kosta så mycket att göra i ordning rummet då vi har nog med utgifter i badrummet och att vi måste byta plåtar och skit från utsidan på taket nu i sommar iom vattenskadan som var där!! Nu har vi samma jävla fel på andra sidan huset. Hur många fler ställen läker det på?! Ser pengarna bara försvinna ut i intet.. Kanske måste lägga om hela taket?? Billigt!

Nä jag vågar inte tänka mer på det där nu.. Känner mig så otroligt less bara..

Joline har fått sin studsmatta idag iallafall, hon fick en liten lekstuga i plast med :-) verkligen supersnällt! Så nu ska vi lägga ut lekstugan på blocket då vi (jag) inte tycker den passar till vårt hus, det är en timmrad stuga och det är så långt ifrån vårt hus som det går.

Vill få nån ordning på gräsmattan med, måste plana ut och göra fint :) och då har hon lekstugan i plast provisoriskt, tills vi hittar den som hon/vi vill ha. Lekstugan i plast går ju montera ner på vintern och flytta om man vill. Det är inte så dumt.

Har en stor bod på gården med som ska bort. Den är halvrutten och vi behöver den inte.. Hönshus med gård har vi också, haha.. Det har vi heller ingen nytta av egentligen men den kan få stå kvar ett tag :P

Kommentarer
Postat av: Sara

Näsdukar var ett bra tips! :D Ska ta med det!



Usch, vad tråkigt med en till läcka ;( Nu får det vara nog med otur för er tycker jag! Ni har ju andra saker att tänka på liksom :)



Kram

2012-04-02 @ 08:25:17
Postat av: Maria

Ja nog ere så alltid! :) ska bli så intressant att uppleva "superkrafterna" alla pratar om som kommer vid förlossningen och stannar i kroppen sen :D ja vi får hoppas att hon kikar ut snart, börjar bli otålig nu och har snart slut på pyssel hemma!

Skönt för dig att ha slutat jobba nu, vad starkt att kämpa in i de sista :) hur känns de i kroppen nu? Några känningar? :D kramar

2012-04-02 @ 16:36:46
URL: http://aertan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback