Motgångar!

Publicerat: 2011-09-06 Kl: 21:43:49 | I kategori: Vårt hem

Oj, vad längesen jag skrev något här. Nästan pinsamt att lägga upp något för det är nog ändå ingen som läser. Men skitsamma för jag skriver för min skull och ingen annans såå..

Känns som vi tar ett steg framåt och två steg bakåt här hemma.
Niclas var ledig 7 vecko i somras och jag två varav alla dessa veckor jobbades de på för fullt hemma med huset. Har brytit bort allt golv i kök/matdel och lagt golvvärme, nytt golv och smackat upp ett nytt kök.. Visst det låter enkelt men NEJ! Det är ett helvete att leva utan kök i 2 - 3 månader och i ett byggkaos. Men det gick och vi blev klara! Var bara kaklingen som saknades..Det var så lättande att ha ett fungerande kök. Att kunna njuta, slappna av med familjen..
Men det varade inte länge. Förra måndagen slutade i ett kaos..
Upptäckte att vårat nya trägolv var fullt i vatten.. Var vatten på högskåpen i köket och tapeten var alldeles rosig.

Ett avlopp till tvättmaskinen hade glidit isär i golvet..

Så nu ska en bit av köket rivas för att komma in i väggen och byta isolering och få torrt. Hela badrummet uppe där ska golvet slitas upp för att allt spån ska bort och det ska bli torrt där också.

Joline fyller år nästa helg och det ser ut som ett kaos här hemma! Det är hemskt. Vi var ju klar med allt planerat! Stackars barn att behöva bo i detta. Är så fruktansvärt less nu. Men som om det inte var nog så måste vi ju flytta ner dusch/tvättmaskin och toppen tänkte vi. Där finns ju avlopp och vatten i väggen redan så det är bara ta bort nuvarande kommod & högskåp och flytta in tvättmaskin och köpa duschdörrar.

Näääää det tyckte inte någon där uppe för när vi tar bort skåpen har de som gjort våtrummet kaklat runt alla skåp! Fint och bra och EJ korrekt för våtrum. Vi kan alltså inte använda vårt våtrum till våtrum som vi alltid räknat med att vi kunde. BRA JOBBAT! Dolt fel eller vad?!

Näää vi är bara så fruktansvärt less och jag hoppas verkligen att fastighetsförmedlingen kan göra något åt detta.
Skulle ha fått ett besked idag men det verkar dröja. Hoppas på imorgon..

Så vi får bo i en arbetsplats ett tag till.. :´(

Kommentarer
Postat av: Ida

Usch :( Vatten är hemskt.. De förstör så otroligt mycke om de kommer på fel ställe!!

Förstår att ni blir dyngless på att leva i byggkaos, tycker de är jobbigt med ett rum ofärdigt och resten bara orenoverat och fult.

Tror inte Joline bryr sig så mycke heller :) Jag växte upp i ett hus med ständiga renoveringar och jag kan inte komma ihåg nått annat än när de blev klart och fint! Är ju trots allt tårtan och presenterna som är viktigast på födelsedagen när man är liten :)

Kämpa på! De ni gör är jättefint!!

2011-09-09 @ 19:51:14
URL: http://idizar.blogg.se/
Postat av: Sara

men va säger du? men herregud!ni som nästan va klara:( huvva! Säg till om ni behöver hjälp med något!

2011-09-10 @ 16:02:03
URL: http://sarakullh.blogg.se/
Postat av: maria

jag tittat in ibland:)Förstår precis hur du känner sara. Vi fick vattenskada förra våren och vi fick flytta ut o bo hos mamma en hel sommar när Nova var ny född. Jätte tråkigt när ni nästan var klara. Men kämpa på...sen blir det toppen o riktigt gjort!:)Jätte fint hem ni verkar ha iaf...alex säger att det är underbart o i min stil:)2011-09-26 @ 23:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback