Heldag

Publicerat: 2011-06-15 Kl: 11:16:06 | I kategori: Vårt hem

Igår hade vi en riktig heldag i Sundsvall.
Började dagen med att hämta upp mormorn och så åkte vi ner till Himlabadet. Joline älskar ju att bada så det var hur mysigt och kul som helst. Gillar Himlabadet starkt =) Tog med oss lunch och åt där och sen bastade vi lite och gjorde oss iordning.

Sen begav vi oss till IKEA för vi behövde ny kyl o frys. Har ju klurat på att nytt kök ett tag och nu när vi ändå måste göra om golven i hallen + hela köket så måste ju köket bort. Pratade med en gubbe som gärna kommer och skruvar ner köket och ger oss några slantar för det =) hur bra som helst. Vårt kök är fint men väldigt opraktiskt!

När vi kom på IKEA så ser vi att de har kampanj så det var likabra att köpa hela köket=) Tog med oss lite vitvaror hem igår och resten kommer IKEA med 13 juli. PERFEKT! Kommer bli hur bra som helst. Modernt med nya fina vitvaror som fungerar (!!) men ändå lantligt med vita spegeldörrar! Kommer bli lådor nertill och tre överskåp varav ett vitrin.



Längtar tills man står där och lagar mat eller bakar =) kommer funka så mycket bättre än köket innan.

Nu är det bara det värsta kvar. Bryta upp golven och lägga golvvärme, bygga igen och lägga nytt golv. Blir klinker i hallen och fint trägolv i köket som det är i övriga rum nere. Sen är det "bara" bygga upp köket igen. Går inte direkt på tre röda. Hoppas på att kunna ta en sista minuten någonstans i augusti när vi förhoppningsvis börjar få lite ordning. Jag har semester 2 veckor i augusti.
Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Jag råkade snubbla in på din sida av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att skriva :)

2011-07-20 @ 09:47:37
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Sandra

Hej! Första gången jag kikar in här och vad fint ni har det! Gillar din inredning, kör på ungefär samma själv :)



Ha en bra dag!

2011-08-18 @ 09:17:34
URL: http://shabbychicme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback