Nöjdare än nöjdast!

Publicerat: 2010-11-10 Kl: 15:00:28 | I kategori: Vår vardag

Äntligen är vi med bil igen.
Var utan bil ett tag då vi sålt Saaben och inte riktigt visste vad vi ville ha för ny modell. Det ända vi visste var att vi behövde 4hjulsdrift nu när vi ska bo på landet. Tittade runt på massa olika modeller, var och provkörde och fastnade för Hyundai Santa Fe! Och det har visat sig att fan vilket bra val vi gjorde!

Både jag och älsklingen är sjukt nöjda!! Så himla skönt att känna att vi inte bytte ner oss. Var ute och körde en sväng idag i snöstormen och fytusan vad bra det gick. Gled fram som att det var en dag i juni!



Pärlan! <3

På måndag så skriver vi papperna på huset och när vi är klar så får vi nycklarna ;) Gissa vilka som kommer skynda sig ut till huset då? Sen blir det till att åka och köpa färg i veckan, sen sätter i igång! LÄNGTAR! Har varit och kikat upp massa försäkringar och grejer både igår och idag, inte det lättaste med en rastlös unge men det går:) Är mycket att tänka på och där kan man ju även tjäna en krona eller två. Är väldigt nöjd med länsförsäkringar som vi även har som bank.

Det är en liten bank där man får en personlig kontakt med sin bankman/försäkringsman! Det känns väldigt bra att kunna komma in på sin bank och bli igenkännd och ihågkommen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback