8 månader

Publicerat: 2010-05-19 Kl: 08:48:56 | I kategori: Månad för månad

Nu är lillan 8 månader gammal, om 4 månader är hon 1 år!! Jag kan inte förstå det, kan ni?
Igår var vi på BVC för en vanlig koll, det var ju 3 månader sen så det var kul. Nu är Joline 71cm lång och väger 9190gram. Viktkurvan har planat ut men det är inte för att hon äter mindre utan för att hon rör sig mer så det är bara normalt. Allt såg fint ut och vår sköterska berömmer alltid Joline.

Hon frågade även vad Joline kan nu. Då bad jag Joline vinka; ja minsann vinkade hon. Men kan du dansa då?; Jaa, det kunde hon också. Och klappa händerna?; Japp, lätt som en plätt. Men vart är lampan?; "Dää" också pekar hon på lampan. Hon frågade även om Joline säger nånting och det gör hon ju: Tutte har hon sagt ett tag nu, sen är det ju "dää" (där), mamma och pappa. Nu kan hon även gå runt med lära-gå-vagnen själv, hon brukar gå mellan mig och niclas. Vi har lagt en tungd i vagnen för annars så lyfter hon den och trillar. Men med tygnden i så kan hon släppa taget och sätta sig ner på rumpan själv.

Vi har fått besked om att Joline har fått dagisplats till hösten. Hon kommer gå på sörgårdensförskola och det kommer bli superbra. Hoppas hon får många snälla kompisar.

Hon har sovit oroligt ett tag nu, vi märker att det är närhet av oss hon behöver. Så vår bvc-sköterska tyckte att vi skulle ta in hennes spjälsäng till vårt rum och det har vi ju funderat på själva med men det har inte blivit av direkt så hon har fått sovit med oss i vår säng ett tag nu. Men igår kväll tog vi in hennes säng och hon har sovit i den hela natten. Gick superbra så jag hoppas på att det fortsätter så. 

Maten går fortfarande jättebra, hon är inte kräsen direkt! Vår lillstumpa ♥



Kommentarer
Postat av: Mia

haha gud va hon är lik sin mor när hon sover!! :D

2010-05-19 @ 09:53:19
URL: http://korniiii.blogg.se/
Postat av: Sara

visst är hon?!:D hahah

2010-05-19 @ 13:01:41
URL: http://sawja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback