Härligt väder!

Publicerat: 2010-03-06 Kl: 10:31:19 | I kategori: Joline 0 - 6 månader

Ja, vilket underbart väder, tänk att gå en prommis med vagnen hela familjen..
Men nee, niclas åkte nyss och jobbade lite "extra";) tråkigt men det behövs. Dessa månader har det varit mycket utgifter. Dock får man ju prioritera! Jag badade nyss gumman, hon hade ätit majskrokar och det var gegga överallt, haha. Hon plaskade på som ett tok. Var längesen vi babysimmade nu, 3 veckor sen, hon skulle behöva en stor pool nu faktiskt så mycket som hon sprattlar och plaskar. För ett tag sen åkte vi ner till svärmor för att låna deras bubbelbadkar, var hur mysigt som helst. Hela familjen fick plats! Sånt blir det i nästa hus ;)

I torsdags tog vi ju sprutan, gick hur bra som helst och hon fick ingen feber eller nåt. Hon var snarare gladare än vanligt, vi skrattade och busade som tokar och på kvällen så åkte vi ju till birsta, där hade hon så mycket att kolla på så.. Alltså, inget gnäll, grin eller feber, tjoo :) Det gillar mamma! Men vet ni vad mamma märkte istället? En tand!! Den är påväg upp och den är jättevass.



Stortjejen! Vart är min bebbe?:)

Föresten, kan en soffa vara för skön?
Nu har vi somnat i soffan tre kvällar i rad, första kvällen somnade nicke och joline, andra kvällen jag och joline och igår somnade alla tren..

Kommentarer
Postat av: Linnéa

blev jättefint med soffan+bord :D och ja, en soffa kan vara för skön ;D hehe!

kul att hon fått sin första tand :D stora tjejen!

Kram!

2010-03-06 @ 13:43:49
URL: http://lineyaa.blogg.se/
Postat av: Frida

Otroligt vad stor de blir våra tjejer. Tiden går så fort :)

2010-03-06 @ 21:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback