4 månader

Publicerat: 2010-01-17 Kl: 12:18:53 | I kategori: Månad för månad

Idag blir gumman 4 månader gammal.
Nu är hon 64cm lång och väger 7770gram, vi använder mest strlk 62 i kläder men 68 går bra med. Nu har det hänt en massa i utveckligen, på bara en ynka månad. Hon kan rulla runt från mage till rygg, bara hon vill så kan hon. Hon visade oss senast imorse, har hon oftare på mage nu också och hon verkar gilla det mer och mer. Hon "kryper" med benen med, ser ut som hon ska krypa iväg men det går inte riktigt ännu. Hon greppar saker hur bra som helst nu, hon kan även flytta nappen från ena handen till den andra. Fötterna har hon hittat så strumporna åker ofta av, på skötbordet är det jättekul att pilla på tårna när mamma tagit av alla jobbiga kläder.

Hon har för två dagar sen fått smaka gröt och igår åt hon hyffsat mycket vilket resulterade i en underbar natt för alla tre. Hon sov hur gott som helst och vi kände oss riktigt utvilad när vi vaknade. Hon vaknade första gången vid 7 men då var det bara stoppa i nappen och hålla handen en stund sen så somnade hon om och vi sov till halv 11.

Nu har det börjat klia riktigt i tänderna med, nån gång har vi lagt på lite flytande alvedon på tandköttet och det har väl hjälpt litegrann. Bäst är det med bitleksaken man kan stoppa in i frysen så den blir kall. Det verkar bedöva lite i tandköttet. Inga tänder än så länge.



På 4månadersdagen, mysig morgonbebis :)
Kommentarer
Postat av: Mikaela

Tusen tack! :) och grattis till joline :D

2010-01-17 @ 16:34:03
URL: http://mikaela88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback