Mysig helg

Publicerat: 2010-02-01 Kl: 14:49:20 | I kategori: Joline 0 - 6 månader

Dagarna har verkligen sprungit förbi.
I fredags var vi som sagt bjudna på mammafika hos emilia, var skitmysigt att träffas som vanligt och barna är mer med när man är hemma hos någon och inte på öppna förskolan. De pratar, grinar, leker med leksaker, tar den andres leksak osv på öppna sitter de mest bara och tittar, de är så reserverade, vet inte riktigt vad det beror på? På lördagen var vi ut till nickes mormor och morfar, fick mat och en jättegod paj till efterrätt, sen åkte vi hem och hade myskväll. På söndagen åkte vi upp till kramfors och badade med lisa, stefan och wilmer. Var skitmysigt att lillan kunde få bada med pappsen med. Wilmer visade att han minsann kunde dyka, häftigt :) är jättenervös inför dyket jag, haha fjant.

Över till nåt annat, jag är så stolt över min lilla snuffsa!
Hon är så duktig på att äta sin kvällsgröt och för 4 dagar sen började vi provsmaka potatis med. I början var det inte vidare gott men nu går det ner iallafall. Tänkte köra med potatis i 7 dagar och sen ska hon få morot i en vecka och veckan efter det blir det nåt nytt :) Spännande som tusan!

Joline har även sovit i sin säng i sitt rum i 3 nätter nu. Började med att hon somnade i min famn en kväll och vi bestämde att lägga ner henne i sitt rum, fick gå in och stoppa in nappen 3-4 gånger men tillsist sov hon så djupt att den inte behövdes. Hade inte alls tänkt ha henne i eget rum redan men vi gick och la oss och hade huvuden i fotändan för att höra henne ifall hon vaknade, gick upp 3 gånger för att titta till henne under natten men hon sov så himla gott. Vid 6 vaknade hon till och då hämtade pappsen henne. Sen sov hon vidare till 9 och så har det varit 3 nätter nu. Det är rätt jobbigt för oss att inte höra henne men hon sover så himla bra i sitt rum. Känns läskigt att hon ligger så långt från oss, men man vänjer väl sig? Hoppas detta håller i sig nu och att detta kan bli en rutin!



Sover så gott i spjälsängen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback