11 månader

Publicerat: 2010-08-23 Kl: 12:26:33 | I kategori: Månad för månad

Nu är det mindre än en månad kvar tills självaste födelsedagen.
Detta året har gått så himla fort men det har varit det bästa året någonsin. Älskar familjelivet, älskar att vara mamma, älskar min dotter med hela mitt hjärta.

Vi kommer att ha två kalas. Första kalaset blir på födelsedagen med våra släkter. Andra kalaset blir på söndagen med alla jolines vänner, de som vill och kan komma såklart. Tänkte försöka få låna dagiset så man slipper trängas och så det finns leksaker till alla :)

Vad har hänt denna månad då?
Joline går nu och kryper nästan aldrig mer. Började den 17onde på 11månaders dagen. Sen dess går hon hela tiden. Gått mellan oss och längre sträckor har hon gjort sen hon var ca 10 mån.
Hon kan säga som katten "mjaaao" och som hunden "ao ao ao". Slängpussar är hon inte snål med heller, gullungen.

Hon är så snäll med andra barn, kramas och pussas. Ibland så kan hon vara lite hårdhänt men oftast inte. Hon kryper upp och ner från soffan/sängen, senast idag så klättrade hon upp på en köksstol, livsfarligt.
Hon har en egen fotölj i vardagsrummet som hon sitter i, frågar man hon vart stolen är så pekar hon och säger "däää" och sen ber man hon klättra upp i stolen och då gör hon det, gosungen. Hon förstår så himla mycket nu. Känns nästan som att man kan prata med henne fast man inte får något riktigt svar. Så himla härligt.





Kommentarer
Postat av: Emilie

Jag hittade tröjorna på (http://www.cafepress.co.uk/)



http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=sv&langpair=en|sv&u=http://www.cafepress.co.uk/%2Bwomens-maternity&rurl=translate.google.se&usg=ALkJrhjCWHZZH3IMnr8sBoEODiYGfG5o4g



Där är en direktlänk sedan klickar du vidare på "cool", "cute", "funny". Finns himla många roliga där =)

2010-09-07 @ 20:50:15
URL: http://emiliejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback