Joline Julia Wiktoria

Publicerat: 2010-04-19 Kl: 12:12:35 | I kategori: Joline 6 månader - 1 år

Sådär, då var lillan döpt!
Det blev ett väldigt enkelt men fint dop. Vi hade bjudit ca 80st + barn så vi vart ett helt kompani kändes det som, haha. Fick en smärre chock när vi gick ut i kyrkan från sakristian, var så himla många som satt och tittade på just oss (Joline!). Benen började skaka lite smått, hua, men det gick ju superbra. Sjöng tre psalmer, dock tycker jag det var lite tråkigt att vissa inte ens försökte sjunga, respektlöst!! Sen sjöng även frida "Det är du" med Shirley Clamp för oss, var så himla fint och jag fick bita mig i läppen för att inte tårarna skulle rinna.

Joline var så himla snäll hela tiden, dock var det lite jobbigt för nicke att hålla i henne så pass länge, hon väger ju ändå ca 9 kg. Så när allt var över fick han äntligen pusta ut, stackarn. Trodde att hon skulle bli rädd när prästen tog henne och när hon skulle få vatten på huvudet men det gick så himla bra, våran duktiga tjej.

Efter cermonin så sprang våra systrar ner och låste upp församlingsgården och släppte in folk medans vi stannade kvar i kyrkan och knäppte fyra generationer bilder. Anna var jättegullig och knäppte tokmycket kort åt oss med hennes systemkamera. Vart superfina bilder, lägger upp några här nedanför.

När vi knäppt klart så gick vi ner med lillan och gick runt och pratade med alla gäster. Det var så himla bra stämmning fast det var supermånga som inte kände varann, verkligen jättekul. Allt flöt på och fika serverades. Fick massvis över men så är det ju alltid. Var jättekul att träffa alla våra släktingar och vänner och att alla samlades tillsammans. Fick massa fina paket men som vi valde att öppna hemma, dock ångrar vi det lite nu, hade varit kul att se vissas miner, haha!

TACK till alla som närvarade den här dagen, kunde inte blivit mer lyckat!



Jättenervösa föräldrar innan dopet.



Joline och mormor innan dopet.



Puss älskling!



Äkta kärlek!



Världens bästa svägerskor!



Världens finaste barn och en stolt mamma!



Joline och prästen.



Gubben och en massa tjejer ;)



Världens finaste älskling <3



Joline i pakethavet.



Där satt hon bra :)



Joline hälsar tack till alla som var med denna dag!
KRAMAR

Kommentarer
Postat av: Sara

ååh, vad fint! :) Så himla tråkigt att jag inte kunde vara där ;(

2010-04-19 @ 17:14:44
URL: http://saracb.blogg.se/
Postat av: Malin

Jätte fina bilder Sara :) Hon är såå söt! Kul att det blev så lyckat. Måste träffas något framöver så små tjejerna får leka lite :) KRAM!

2010-04-20 @ 09:57:17
URL: http://malinkullh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback