Liten..

Publicerat: 2009-11-16 Kl: 16:11:26 | I kategori: Vår vardag

Kom precis hem från Maria, bosse & emil.
Guuuud vad liten prinsen var! Så liten har aldrig ens Joline varit. Världens pyttelilligaste huvud och så himla söööt. Längtar tills han blir lite större så maria kan följa med på öppna förskolan med oss :) Ska bli jättekul!

Igår var vi på kalas hos lisa och stefan eftersom stefan fyllde år. Var en himla massa folk och massa söta bebbar och Joline var enda tjejen, som hon kommer kunna välja och vraka bland killarna sen ;) Haha ne huva, de vill man inte ens tänka på. Det var iaf jättetrevligt som vanligt när man är ute hos dem.

Joline och jag ser framemot morgondagen för då ska vi vara med krullan :) Vi ska en sväng på öppna förskolan, det blir nog jätteskojsigt! Hoppas man träffar några av föräldragruppsmammorna där.

Nu äre en liten tjej som vill ha käk, pappsen borde komma strax oxå =)

     

Bilder till mommo & moffa som är i thailand!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var sååå kul att ni kom förbi! Länge sedan vi sågs, och Joline har ju blivit så stor! Sötfian! Hoppas i får in lite rutiner och dygnsrytm här snart så vi kan följa med till öppna f-skolan :) Men om det skulle dröja kan vi ju kanske ta en promenad någon dag iaf, bara det slutar regna! Ha det bra vännen, och ta hand om er! Tack för presenterna igen, ser fram emot när Emil växt på sig lite så han kan ha de snygga byxorna och den gosiga mössan! KRAM!

2009-11-16 @ 23:29:51
Postat av: Maria MPL

Oj, namnet försvann i kommentaren, men som du förstår så var det jag som skrev ;)

2009-11-16 @ 23:30:54
Postat av: Sara

Absolut ska vi ta en prommis =) Ser också fram emot det, han kommer bli så cool. Ta hand om er ni också! kramar

2009-11-17 @ 10:52:56
URL: http://sawja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback