9 månader

Publicerat: 2013-01-10 Kl: 10:15:09 | I kategori: Månad för månad

Lika länge utanför magen som i magen! Vad sjukt fort tiden har gått. Känns som det var igår vi skulle ha kräftskiva här hemma och jag tog ett graviditetstest "i fall att". Japp, så gravid som man kunde bli :)

Nu är du hela nio månader världens finaste pojke! Mammas och pappas ögonsten.

Nu väger han 9470g och är 74cm lång, storkille. Sökt dagis gjorde vi förra månaden och nu väntar vi på svar. Samma dagis som joline såklart.

Milo har tre olika kryp-stilar. Han ålar, kryper vanligt och sittkryper. Snabbast går det att åla och han ser ut som en militär på en krypövning. Drar sig fram med armbågarna och skjuter iväg sig med insidorna på fötterna. Han har lärt sig sätta sig upp från liggande och varje morgon står han upp i sin säng och "ropar" på oss så vi ska vakna.

Sommar vid 7 tiden och sover till 6 tiden i sin egen säng. Dock har han blivit mer svårsövd nu än tidigare, då har han bara vänt sig om och somna efter vällingen. Nu får vi vara kvar med han en stund och klappa i rumpan tills han somnar. Går oxå om man håller fast han lite för han vill så gärna ställa sig upp :P

Klappa händerna, vinka och spela på munnen är han jätteduktig på! Men bara om han vill själv haha. Leker mer och mer själv, vill gärna ha nån nära hela tiden. Men i tisdags chockade han mig genom att krypa ut själv i kapprummet på öppna. Det händer inte ofta att han sticker iväg men han blir mer och mer nyfiken.

Milo är en väldigt lättsam liten kille bara vi följer våra rutiner. Märks direkt när han får för lite sömn eller lägger sig för sent.

Vi väntar fortf på pratet men det verkar han spara på ;) när han vill nåt så hummar han mest. Hmm hmm hmm!!

Gillar att lyssna på musik och dansa såklart och att busa med storasyrran. Herregud vad kul de kan ha ihop trots att han är så mkt mindre. Han har en så omtänksam syster som är rädd om lillbrorsan men hon vill gärna bära, lyfta och gå med honom (hon håller hans händer), vi tycker dock inte att hon ska det men det lystnar hon inte på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback