Trist.

Publicerat: 2009-03-27 Kl: 08:21:17 | I kategori: Vår vardag | 6 kommentarer

Vi fick inte lägenheten!
Eller rättare sagt, vi la oss när hon bjöd 116.000kr eftersom det är så mkt som ska renoveras, kommer säkert kosta 50.000kr det oxå. Nu ska vi istället sätta upp lappar om att vi vill ha en trea där uppe :) Hoppas verkligen nån nappar, har sett att det är tre st till på blocket som söker trea där uppe, suck..

Idag ska de jobbas, även imorgon men på söndag är jag ledig. Då hoppas jag på fint väder så man kan åka lite skoter och mysa i solen. Idag ser ju vädret inte vidare lovande ut, tråkigt som tusan..

Just det, trodde att illamåendet skulle gå över efter 3dje månaden men nu spyr jag var och varannan dag istället, mysigt.. Hade helst sluppit att må så, speciellt när man ska jobba, hua.

Ska börja göra mig iordning nu.

PUSS baby. Så kääär i dig <3

Vecka 16

Publicerat: 2009-03-25 Kl: 09:38:49 | I kategori: Gravid med Joline | 1 kommentarer

Kroppen: Nu kan man ofta se att man är gravid, i alla fall om man bär tunna trikåkläder. Försök att ha lite ledigare kläder som inte klämmer åt om magen. Kanske är det till och med dags att införskaffa mammakläder. Muskulatur och skelett är nu så pass utvecklat att det vanligt att man börjar känna fosterrörelser, men det kan lika gärna dröja tills vecka 22-24 innan man känner något. Ditt hjärta pumpar 20 % mer blod än tidigare och det kommer öka upp till 50% i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 cm och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.

Jag vill känna lillen, få bekräftelse att det verkligen är nån där inne! Vi brukar peta på magen och prata med den men ingen respons där inte ;) En liten rackare är precis vad det är.. Längtar tills UL 8/4. Då får man ju verkligen en bekräftelse. Just nu vågar jag inte täckna graviditetsförsäkrings och det känns lustigt att berätta nyheten för folk när man inte är säker på att det är en parvel där inne.. Känns heltokigt :P

Onsdag.

Publicerat: 2009-03-25 Kl: 09:25:21 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Börjar jobba kl 12 men ska ta mig in lite tidigare..
Varför? Tänkte säga till på jobbet att jag inte lär orka jobba nåt i augusti. Har inte riktigt haft rätt tillfälle att säga till där ännu. Men idag så, hoppas det går bra! :)

Igår var vi och tittade på en till trea på kullen, riktigt risig men det gör inget eftersom vi ändå vill göra om allt. Skulle vara jättekul om vi fick den. Priset ligger på 110.000kr eller bud. Det var vi och en annan kärring som var mest intresserade, hon ville inte lägga något bud ännu men vi la på 90.000kr. Känns jäkligt mkt för allt måste verkligen göras om, kök, toa, rubbet.. Frysen var ur funktion så då vill man ju ha en ny kyl också så de passar, vill även ha diskmaskin och tvättmaskin men det är ju inte så brådskande. Mäklaren skulle höra av sig i slutet av veckan och vi ha redan en intresserad på nickes lägenhet, känns skönt! ;b

Nu ska jag ta och göra mig iordning för dagen. Slutar 20oo idag, hatar det, vill vara hemma i god tid så man kan laga middag tillsammans och sen gosa ner sig i soffan.

PUSS älskling! finns ingen som du!

v 15+0

Publicerat: 2009-03-22 Kl: 10:38:24 | I kategori: Gravid med Joline | 6 kommentarer

Jaa, som de flesta nu vet så ska vi ha en liten i september.
Verkligen inte planerat men vi är jätteglada ändå, visst det har gått fort men vi trivs ju!

Idag påbörjar vi en ny vecka, v 16. Det börjar synas på magen och illamåendet börjar väl avta lite smått iaf ;p haha. Igår var vi hos gubbens mamma och käkade, fick även en bok av henne. "Vi väntar barn" där man får följa tre par genom deras graviditet, där ser man verkligen hur mkt det kan skilja i symptomer osv. Verkligen roligt och jag somnade med boken på magen inatt.

I fredags fick alla vänner veta, tror de blev lite chockade men framförallt glada :) det var kul, väntade mig andra reaktioner. Krullan har minsann vetat det hela tiden och jag är så glad att hon har kunnat hållt det för sig själv, det är en riktig vän det.

Nu ska jag ta och sticka till jobbet, skriver mer imorgon eller tisdasg då jag är ledig :D

PUSS bara till min älskling! så himla kär i dig, pirrar så sjukt i magen när jag tänker på oss och framtiden.

Lösenord!

Publicerat: 2009-03-21 Kl: 10:42:01 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Nu här i dagarna sätter jag lösenord på bloggen.
Ni som vill fortsätta följa mitt lilla liv kan lägga till mig på msn, fråga via msn eller hotmail. ([email protected]) Så skickar jag lösenordet! detta är för att jag ska kunna hålla någorlunda koll på vilka som läser. Jag tycker bara det är kul om folk jag inte riktigt känner men vet vilka det är, vill läsa om vårt liv. Bara ni frågar om lösen så ska vi nog kunna ordna det. Lösenordet är inget man skickar runt för då har snart hela härnösand det ändå..

Nu ska jag sticka till worket! :)

Bara en sak, tänk på att allt du säger om mig kommer fram till mig i slutändan! Du sårar!! Förstår inte vad som hänt med dig? Har du åsikter om mig och mitt liv, kom då och säg det till mig istället för att sitta och snacka om det bakom min rygg med alla mina andra vänner som glädjs med mig. Försöker du få dem på din sida? Få dem emot mig? vad är det frågan om..

I'm happyy! Tack för igår!

PUSS på min underbara karl! älskar dig så grymt mkt baby, jag har aldrig varit såhär lycklig.

Helt döööd!

Publicerat: 2009-03-20 Kl: 07:13:02 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Ja, Det kan man ju lugnt säga.
Var på jobbet från 8oo till 19oo igår, jag klarar inte av sånna pass längre. Så när jag vaknade nyss och pussade gubben hejdå så bad jag han kolla schemat mitt för jag var osäker på när jag började, trodde nånstans i bakhuvudet att jag skulle få börja 13oo idag. Så vi kunde luncha på stan tillsammans och så jag hann och köpa en bok innan jag börjar. Men inte det inte, 11oo!! Kommer vara ännu mera död ikväll när alex har inflyttningsfest, blir en tidig kväll för min del :)

Ska ta och göra mig nån frukost nu.

PUSS niclas. Saknar dig varje sekund jag inte är med dig!

Myys!

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 10:59:18 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Vilka underbara dagar det varit nu, så fint och skönt väder..
Önskar att nicke vart ledig med mig så vi hade kunnat åkt skoter, grilla och bara mysa. eftesom jag jobbar helg typ jämt så är det inte ofta det händer för det är ju bara då han är ledig. Så tråkigt, men nästa helg är jag iaf ledig på söndagen så då håller vi tummarna på finväder.

Igår blev det som sagt simmning, sarab joinade oxå oss, hoppas hon fortsätter med det, vore skoj. Jag gick ner till badhuset och det var så sjukt sköönt, ska ta en promenix idag med, ner till krullans jobb. Sen blire simmning igen! :D ska först sola en snutt.

Har knäppt lite bilder på lägenheten nu när den är nystädad också, tänkte lägga upp några smakprov här.

       

Annars så längtar jag tills fredag, då är vi bjudna till alix på inflyttningsfest. Ska bli så kul att se hur hon har fått till det.. har bara sett några ynka bilder ju ;p Men jag slutar inte förrän vid 19 så jag kommer sent..

Ska ta och fånga dagen nu, hööörs!

PUSSS älskling :) du är det finaste jag vet, älskar dig såå!!

Hejhopp!

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 19:56:50 | I kategori: Vår vardag | 1 kommentarer

Ja, då vare en vecka sen man skrev sist då :P
Kan väl offra mig nu när gubben är ute på promenix då. Hade gärna följt med honom men jag är så jäkla slut i kroppen.
Har hjälpt till att bygga om lite på jobbet och sånt idag och imorgon ska jag simma med saris. Så jag tycker inte att jag behöver prommenera ikväll ;) han har ju jens med sig ändåså.

Har hänt en del, men jag kommer inte ihåg hälften ens, haha..
Igår var vi iaf och tittade på en trea på kullen, helt i vår smak men priset vill inte vara på vår sida. 175.000 kr.. känns inte kul att lägga på en lägenhet, vi skulle kunna tänka oss 120.000 för en trea på kullen. Hojta till om ni får nys om någon sån.

Funderar på att lösenordsskydda bloggen framöver här. Så man har koll på vilka som läser oså.
Men jag säger ju självklart till innan, lösenordet kommer man kunna få av mig på MSN :)

Ska ta och vila en stund nu så jag orkar mysa med gubben!

PUSSSPUSS baby! only you..

Härligt härligt!

Publicerat: 2009-03-10 Kl: 15:46:53 | I kategori: Vår vardag | 2 kommentarer

Har äntligen fått talas vid med min mor!
De har det bra och igår hade det varit sjukt varmt, mamma hade tom fått soleksem.
Mamma, kan ni tänka.. Hon som aldrig ens blir röd eller någonting. Då måste det varit varmt.

Längtar ner och längtar efter dem..

Idag har jag passat på att tvätta lite, jag har solat och efter solningen skulle jag hem till mamma och se hur det går för larsa med renoveringen så jag kan skvallra till mamma. Ny tapet uppsatt, nytt golv och ett fönster på toadörren. Haha, ganska coolt. Jag har även påminnt peppe att han ska ta ner köksluckorna för lackering. Får se hur det går med den saken.. Skulle så gärna vilja att mamma och pappa får komma hem till fina och städade hem. På båda ställerna ser det ut som bombnedslag. Suck..

När jag var påväg hem igen så kände jag att nåt saknades, mobilen.. Den låg kvar på firehouse! Stoppar alltid den under solariet ifall någon skulle bryta sig in, vill inte gå hem i pappershanddukar ifall nån snor ens kläder, haha..

Nu sitter jag och väntar på gubben, vi ska ta med oss hans mor och lillasyster ner till birsta. Jag ska upp på jobbet och byta en kabel som har blivit fel, sen kika på nåt trådlöst tangentbord. Ska kolla runt lite på ikea med, behöver fler förvaringslådor och lite mojs :) Fårse om det blir nåt birstacity, kläder är ju inte direkt min stora hobby..

Jag är hungriiiig, gubben, hämta mig nununu.. IKEA mat, det ska bli mums!

PUSS baby! du vet att du är hela min värld.. vi har så mkt att se framemot tillsammans, can't wait!

Thailand!! <3

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 10:33:19 | I kategori: Vår vardag | 4 kommentarer

Åhh, gossh..
Har hittat en resa för 5250:- i två veckor med SAS till thailand nu..
Stolar med skärmar och mellanlandning i köpenhamn på en timma.

Vill vill vill vill..

Skulle vara kul om nån/några andra kunde hänga på.. Tar självklart med bubbas.
Så typiskt att inte krullan får ledigt då.. GRR!

Ledig!

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 10:02:01 | I kategori: Vår vardag | 0 kommentarer

Äntligen ledig litegranna, idag och imorgon! skönt..
Funderar på att simma en sväng idag med saris.
Skulle även vilja ha hjälp av någon snäll själ att färga mitt hår, vem ställer upp?

Sen ska jag hem till pappa och ringa ner till dem i thailand och höra hur de har det.
De har inte hört av sig än och det har gått 8 dagar nu!! fy! Kan föreställa mig deras dagar ändå..

Vill verkligen ner jag med! I slutet på mars, efter 24de nångång.. Skulle vara underbart!

PUSS på älskling! du är bäst!! så underbar

Tummen ner!

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 09:48:50 | I kategori: Vår vardag | 7 kommentarer

Förstår inte varför vissa ska vara så sura och tvära jämt och ständigt?!
Vad tjänar man på att vara sur? INGET! Ussha, vad leds jag blir på sånna människor.
Jag förstår ändå fast man talar till mig med vanlig röst och utan gnäll!!

Helgen var iaf helt underbar och jag längtar redan tills vi är ledig tillsammans igen.. Sova ut hur länge man vill, bara ligga i sängen hela dagen om man vill, man har inga krav på sig. Så skönt!! :) Dock är det ett bra tag tills dess, har tagit på mig massa pass på service och kommer nog även få jobba lite med ett projekt vi har på jobbet.. Ska bli kul att göra något annat med.

Livet rullar på och gubben fick både bilen och datorn såld herromdagen, väldans braigt! han ska nog köpa en bil av pappa, en mycket nyare som gått mindre.

Idag var tanken att jag och saris skulle simma men jag tog på mig jobb istället, det är aldrig fel med pengar. Men nu blir det inget röra på fläsket på hela veckan, kanske får ta mig ut på en promenix eller nåt istället.

Ska runda av här och börja göra mig iordning för dagens pass,
föresten vad tycker ni om nya designen?! :)

PUSS älskling!
det finns ingen annan för mig, har hittat min man!

Mamma och pappa, hoppas ni har det bra i värmen, sola åt mig med!