Sovning

Publicerat: 2012-10-04 Kl: 14:43:44 | I kategori: Milo 0 - 6 månader

Nu är det snart en månad sen (11/9) sen jag bestämde att det fick vara nog med mat på natten för Milo. Googlade mycket innan och tittade på alla dess metoder som finns för att få sova hela nätterna. Inget passade oss riktigt men överallt stod det att han iaf inte ska behöva ha mat på natten.

Det stod att det kunde ta 2-3 veckor innan han blev van. Han sover fortf inte hela nätter. När vi var i övik för två helger sen sov han hela natten torsdag-fredag och även fredag-lördag och det var underbart! Har bytt till en Godnatt-välling och hade höga förväntningar men första natten stoppade jag in nappen ca 10 ggr och vid 4 grinades det i 45min. Men inatt då grinade han till en gång för att han hade lagt sig på tvären i sängen och en gång för nappen :-)

De flesta läggningar går relativt smärtfritt. Det går bättre och bättre allting känns det som! Hoppas det håller på att vända :) det är mycket den förbaskade hostans fel att han har svårt att sova.

Försöker göra kvällsrutinerna till en mysig stund för båda barnen. Byta blöja, ta på pyjamas, borsta tänderna och äta välling i sin säng för att sen sova. Ibland tar vi kvällsbad och joline vill alltid läsa bok, Milo brukar lystna på en gosedjurs mus som spelar musik.

Kommentarer
Postat av: M

Nä hon har inte visat ngt intresse att använda knäna alls. :) Milo då? :) haha åh, vilken lyx med så lite bajsblöjor. Här är de verkligen full fart, har säkert bytt 6 stycken idag redan ;) tanden verkar ju ta rätt lång tid på sig :/

2012-10-04 @ 16:41:11
URL: http://Aertan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback