Sjukt trött

Publicerat: 2012-10-08 Kl: 09:51:53 | I kategori: Milo 0 - 6 månader

Förra veckan gick helt okej att kliva upp när Nicke klev upp men nu har det varit några dagar med lite sömn.

Milo vaknade kl 4 igen. Han skriker och stoppar man in nappen somnar han i några sekunder för att sen slita ut nappen själv och då blir det grin igen. Och så gör vi tusen gånger.. Oftast brukar han somna efter 30min men inte inatt. Och varje natt tappar han nappen hundra gånger och det resulterar i smågrin direkt! Den där j..la nappen! Så sjukt less på det där. Han verkar inte vilja sova hela natten igenom.

Så sjukt irriterande att läsa om alla duktiga bebisar som somnar själv och sover hela natten OCH väcker mamma och pappa med lite gulligt joller. Guld och gröna skogar.. Helt tvärt emot våra nätter. Vad gör man för fel tro :)

Är stenhård på att han ska sova i spjälis iallafall, den står mot vår fotända och jag ligger med huvudet mot den och oftast med armen mellan spjälorna för att vara beredd på napp-tappning. Kanske blir bättre när han får eget rum för han är superkänslig för ljud och skvätten. Märker stor skillnad på dagarna när han ska sova. Sova inne = vakna efter 15-30min. Sova ute i vagnen = 1-2 timmar ibland mer tom.

Lillagubben vore underbart om du kunde sova hela natten en gång i veckan iaf så man får vila upp sig <3

Hoppas på att BVC ska höra av sig med så vi får ta 5 mån vaccinet nu när han är 6 mån. Har inte varit där sen han var 3 månader. Vet inte vad han väger eller nåt. Irritationsmoment nr 2!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback