Rutiner

Publicerat: 2012-10-08 Kl: 20:22:00 | I kategori: Milo 0 - 6 månader

Sen Milo började med fast föda känns det som att våra rutiner blivit sjukt bra. Han är tusen gånger bättre i magen också :)

När jag slutade amma så gick vi direkt på riktig mat till Milo, ingen ersättning eller liknande. Vi hade självklart hållt på med smakisar innan. Så nu äter han välling när han vaknar kl 6. Sen blir det gröt vid 9, lunch (halv burk + frukt) vid 12, middag (halv burk + frukt eller gröt) vid 3, sen är det nattinatti vid kl 7! Då är det välling som gäller.


Mellis äter han mellan lunchen och middagen och då blir det frukt och smörgåsrån. Väldigt glad i maten är han och det ända han inte gillar är potatis vi stampat. Men "burk"potatis går bra?!:-)

Sover gör han fortf två gånger om dagen. Efter morgongröten och vid 2 tiden. Märks så tydligt när han vill sova, gnuggas mycket väl i ögonen då och dras i örat :-)

Vår Sötnos!

Kommentarer
Postat av: Mary

Men då kommer han nog haja hur man gör på golvet när som också :) Tyra har börjat idag med att vilja falla ner på alla fyra då hon står i mitt knä och hoppar, så de kanske är lite kryp/ålning på g ändå? :D
Har ni fått ngn vaccinationstid nu då? Känns ju väldigt fel att de glömmer bort sånt! :(

2012-10-08 @ 20:42:51
URL: http://aertan.blogg.se
Postat av: SARAH CARLSTEN

Ha en awesome kväll! Puss

2012-10-08 @ 21:54:54
URL: http://sarahcarlsten.se/
Postat av: Elin

Hejsan! Har du tröttnat på din design? Jag säljer nämligen bloggdesigner för endast 90 kr, eller ynka 50 spänn om du bara vill ha en ny header. Ha en bra dag :)

2012-10-09 @ 16:46:09
URL: http://geniet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback