Förkylningsastma

Publicerat: 2012-11-19 Kl: 08:23:07 | I kategori: Milo 6 mån - 1 år

Var på Barnmottagningen förra veckan med Milo pga att han varit sjuk så länge. Fyra månader nu från och till och han har funnits i sju månader..

Barnläkaren där tog oss på allvar som inte gjorts på VC. Hon trodde att det var förkylningsastma. Det har aldrig blivit så illa så han inte kunnat andas men hon trodde ändå det eftersom han aldrig blir kry. Så vi fick nåt pulver att ge på sked varje kväll och vi märker att slemmet och snoret verkar släppa. Han har kräks slemm några gånger och allt låter värre precis som att det är påväg att släppa. Så vi hoppas på det. Att det blir värre för att sen kunna bli bättre :)

Vi skulle ses för uppföljning om en månad med, det gillas. På VC får man ringa själv och tjata. Jag har sprungit där så mycket med Milo så dom måste tro att jag är värsta sortens överbeskyddande mamma. Men jag vill ju bara att han ska få bli pigg nån gång!

Man känner sig jobbig när man kommer på VC, här kommer vi igen, han är fortf inte bättre. Men allt låter bra och ser bra ut? Aja nu kör vi vidare på barn iaf och hoppas detta blir bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback