2 månader

Publicerat: 2012-06-14 Kl: 22:57:22 | I kategori: Månad för månad

Nu har lilleman hunnit bli två månader gammal. Var och vägde och mätte han igår på BVC och nu väger Milo 5650g och är 57,5cm lång. Kurvan går rakt upp precis som storasysters gjorde.

Vi har märkt att unge herr Åberg är en riktig knähund. Gillar inte alls att ligga själv speciellt mycket. Babysitter och babygym funkar kortare stunder. Det är mysigt men pappa och mamma kan bli lite smått galna på dig gubben :)

Det är kul att se hur olika syskon kan bli. Joline var och är en riktig sjusovare medans Milo gärna kliver upp i tid på morgon. Joline sov hela nätterna från det att hon var superliten men Milo vill gärna äta med sina 4 timmars intervaller, har varit 2 eller 3 nätter han sovit 7 timmar.

Han är så stark i nacken nu så vi enbart håller i hans händer när han vill sitta eller stå. För det vill han göra hela hans vakna tid nu. Träna träna hela tiden.

Nåt som är lite roligt är att han är väldigt skvätten av sig och det märkte jag redan när han låg i magen. Kom det plötsliga ljud så skvätte han till i magen och så gör han nu med.

Han är så härlig när han ler och pratar man lite med han får man lite joller tillbaka, det är så otroligt sött.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Men jisses vad söt han är!

2012-07-05 @ 14:01:32
URL: http://pickadoll.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback