Det går framåt

Publicerat: 2012-01-24 Kl: 20:23:38 | I kategori: Vårt hem

Snart är all rivning klar i badrummet! Det känns helt underbart!!:) då är det bara uppbyggnaden kvar och det är ju bra mycket roligare när man ser att det händer nåt! Har en del gammalt kakel som måste ner och även taket måste ner då vi ska in med nytt tak. Måste få hit en elektriker som kan dra om elen med :) snickarn är klar här, det gick superfort, duktig var han! Nu vet vi att det är riktigt gjort, skönt!

Har hamnat i en tvist med vår besiktningsman då han borde ha kunnat besikta skadan så vi får se vad som händer. Ska ta upp att det är kaklat runt alla badrumsskåp nere i badrummet med! Dolt fel ggr 1000! Skulle inte vara helt fel att få det åtgärdat så vi kan använda det som våtrum som vi tänkt.

Gubben är verkligen hur duktig som helst, han river, snickrar, åker till tippen med skrot och nu ska han börja dra avloppen och vattnet snart. Han kan bannemig allt! Jag är så glad jag har honom, är så stolt :-)

Längtar så fruktansvärt tills detta badrum är klart! När vi sitter i badet hela familjen :) eller när vi borstar tänderna vid varsitt handfat. När vi kommer hem med bebis nr 2 och har en ny och fin tvättbänk med skötbord på. Gud så bra <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback