Fyra månader

Publicerat: 2012-08-12 Kl: 20:16:04 | I kategori: Månad för månad

Nu är Milo hela fyra månader. Han har redan fått smaka potatis och det var sådär :P åkte ut lika fort det kom in. Roligast var att han tittade så mycket på skeden att han skelade, så söt.

Vikten och längden vet vi inte denna månad då nästa koll är 5 månaders och då är det dags för vaccination igen.

Han har precis åkt på sin första förkylning, rejält.. Så synd om pojken! Näsan rinner hela tiden och han har sån hemsk slemhosta. Han får näsdroppar iallafall och det hjälper. Vi som ska utomlands om drygt en vecka. Milo har ju gjort sitt första pass sådär 4 månader gammal. Blev superbra :)

Milo har börjat testa rösten sin så nu kan det komma väldigt höga läten emellanåt, låter väldigt roligt. Han har vänt sig i sängen några gånger med, duktiga killen.

Börjar äntligen få lite rutiner hemma med. Synd bara att Niclas snart börjar jobba, då är det bara börja om och skaffa nya rutiner ;)

Både Milo och joline lägger sig vid åtta på kvällen i sina sängar. Milo sover fortfarande inte hela nätterna men Ibland sover han till tre iallafall. Då har han sovit 7 timmar så det är jag nöjd med. Sen äter han och somnar om. Annars är det mat var tredje timma fortfarande, han är som en klocka. Hoppas att han sover ännu längre när vi går över till vällingen :) åtta på morgonen vaknar vi alltid av att Milo vill kliva upp. Joline skulle kunna sova ett bra tag till..

Dreglar har han gjort ett tag nu och biter på händerna så fort han kan, verkar klia supermycket i tandköttet. Får använda dregelscarfs på han och vissa dagar går de att vrida ur..Kommentarer
Postat av: Sara

Ja, jag kan tänka mig att det är mysigt när det väl funkar. Synd bara att det ska vara en sådan jävla press över allting.

2012-08-14 @ 11:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback