Rödhudad

Idag har det varit varmt.
Har brännt mig rejält, jag och Martin har varit till drugstore och köpt aloe vera after sun så förhoppningsvis ska väl brännan lägga sig. Vi har iallafall varit bort till Kim Beach och solat idag, roligare det än att ligga vid poolen jämt. Men ibland är det skönt att slippa saltvattnet. Vi tog en promenad längs hela stranden och såg nå jävulskt roliga fiskar som hoppade på vattenytan när man gick mot dem, såg även en krabba stor som en hand och en erimitkräfta som vi tänkte lägga i Mias hand, haha.

På hemvägen var vi och tittade på ett Tempel de höll på att bygga när vi var hit i April -07, de hade inte hunnit så värst långt men det är förståerligt med dedära byggnadsställningarna, huga. Efter det så skulle pappa visa Peter crossbanan, slutade med att de åkte med mopparna i hoppen :S jäkla tokar.

Nu ikväll har vi varit bort vid Mae Ram (?) Phung, Mamma kallade det Mellan Pung, var tydligen lättare att säga så. Vi letade någon restaurang som de serverade svensk mat såsom lasagne, raggmunkar osv på men den hade stängt igen, för lite gäster kanske? Så det blev mat inne i Ban Phe ist, hittade massa affärer vi ska strosa runt i imorgon kväll. För imorgon på morgon åker jag, Martin, Elli och Anna ut på snorkel utflykt. Vi lämnar Ban Phe kl 09.00 och kommer hem cirka 16.30, ska bli kul!! Älskar att snorkla, hoppas bara det är lika bra som i Egypten.

Vi har även bokat delfinresan nu, blir till att klippa av sig naglarna :'( känns sådär. Menmen de växer väl förhoppningsvis ut igen. Nästa torsdag åker vi dit iaf. På fredag blir det shopping i Rayong, längtas!;D (då ska jag försöka hitta några små presenter till folk där hemma ;p) Måndag - onsdag är vi på Koh Samet också, har mkt att se fram emot nu.

Kommentera mera fegskitar!!
                     

Kommentarer
Postat av: Sussie [ Bloggdesigner & Frisörtips ]

gu vad underbart med sol och bad!

2008-10-15 @ 14:12:33
URL: http://sussie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0